Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
ALLAINE cu Felsa 4000

Foarte fain cadranul.
Ne poti da, te rog, mai multe amanunte despre ceas?
Ne poti da, te rog, mai multe amanunte despre ceas?
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
După cum se observă din poză este un automatic cu 25 de rubine, cu carcasa de 33 mm, fabricat aproximativ prin anii '55-'60. Chiar dacă are o frecvență de numai 18000 A/h, are totuși o precizie de invidiat (+4 sec/24h-purtat 12-14 ore pe zi).
Dacă vă interesează amănunte despre mecanism (Felsa 4000), se pot găsi aici:
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... Felsa_4000
iar mecanismul ceasului este acesta:

Dacă vă interesează amănunte despre mecanism (Felsa 4000), se pot găsi aici:
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... Felsa_4000
iar mecanismul ceasului este acesta:

Victorinox I.N.O.X

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Ce frumos estylus scrie: SKX009
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Frumos, sa-l folosesti sanatos!adl scrie:
-
valentin1234
Stricai bunatate de greva Swiss Made astazi.........

Frumoase ceasuri pe pagina asta.....felicitari colegilor!

Frumoase ceasuri pe pagina asta.....felicitari colegilor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Un ceas corect, regulamentar, aferent (cum ar spune unu' Andrei Versace)...daca ii puneau si geam safir, era un best buy pentru praduitori.borsy scrie:
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Ciudat cum de Seiko se incapataneaza cu hardlex-ul lor, dar macar nu seamana cu un Sub.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
He-he, Ce vad eu aici? am impresia ca este prima poza cu un Atlantic art-deco (m-a ametit bine ceasul asta in caruselul razelor de pe ecran, initial am scris art-nouveauvalentin1234 scrie:Stricai bunatate de greva Swiss Made astazi............
Valentin, te rog frumos, pune inca o poza si cu spatele, daca nu te-nduri sa ii pozezi si cheita. Si daca tot ai stricat greva swiss, nu vrei sa strici o vorba-doua despre ceasul asta? ca mai rar vezi si-un Atlantic pe forum. Oricum ai multumirile mele pentru aceasta poza!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"