Mulțumesc, și Citizenul e vechitură (are de-acum vreo 23 de ani), dar a fost bine întreținut, neavând decât 2 proprietari, socru-meu și mai mult eu. Are vreo lună de când a fost la Claudiu și doar ce-a primit un polish.
Frumos Tudor dar schimbati cureaua , chiar si cu una Nato dar putin mai lata Faptul ca latimea dintre anse este vizibil mai mare decat latimea curelei stirbeste din frumusetea ceasului
Frumos Tudor dar schimbati cureaua , chiar si cu una Nato dar putin mai lata Faptul ca latimea dintre anse este vizibil mai mare decat latimea curelei stirbeste din frumusetea ceasului
Asta am spus si eu, dar m-am uitat pe forumurile de afara si este cureaua originala Tudor, tip textil/canvas.
Probabil distanta 'libera' de la anse e de la telescoapele curbate care manaca din material. Cu niste telescoape drepte sigur se rezolva problema.