Ce purtati astazi ?
- controller
Re: Ce purtati astazi ?
Something big.......

- flexibil29
Yes......very big , unfortunately seems to be a Frankenwatch , and here is not appreciated 
Mie imi place.
E o varianta in care un ceas de buzunar frumos, avand carcasa distrusa sau poate de mult topita, daca era din metal pretios, capata o noua viata.
Bineinteles ca nu sunt adeptul distrugerii ceasurilor de buzunar pentru a fi puse in valoare ca si ceasuri de mana, dar cunoscand pasiunea colegului amadeus pentru ceasuri de buzunar sunt convins ca nu e cazul.
E o varianta in care un ceas de buzunar frumos, avand carcasa distrusa sau poate de mult topita, daca era din metal pretios, capata o noua viata.
Bineinteles ca nu sunt adeptul distrugerii ceasurilor de buzunar pentru a fi puse in valoare ca si ceasuri de mana, dar cunoscand pasiunea colegului amadeus pentru ceasuri de buzunar sunt convins ca nu e cazul.
Decat sa tin un mecanism Audemars Freres intr-o cutie , mai bine il port la mana intr-o carcasa artizanala.
flexibil29 scrie:Yes......very big , unfortunately seems to be a Frankenwatch , and here is not appreciated

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Homo suus fortuna faber est.
-
valentin1234

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Rolex Sea-Dweller DEEPSEA 116660
Panerai Luminor Submersible 1950 PAM 243 1000m
Zinex Heliox Super Sub 2500m
Casio G-Shock MR-G-110 Vintage
Casio G-Shock King of G GX-56GB-1
Panerai Luminor Submersible 1950 PAM 243 1000m
Zinex Heliox Super Sub 2500m
Casio G-Shock MR-G-110 Vintage
Casio G-Shock King of G GX-56GB-1