Metoda simpla pentru a face poze clare

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
ADRI

Re: Metoda simpla pentru a face poze clare

Mesaj de ADRI »

Revigorez acest subiect tocmai pentru că am descoperit cât de simplu se pot realiza poze macro, cu orice telefon şi o lupă! Eu am încercat cu două lupe: una 6X şi una 2,5X, ambele IOR iar rezultatele au fost surprinzătoare, cel puţin pentru mine.
Mulţumesc pentru soluţie!
Doamne, ce frumos ticăie...
Workman

Mesaj de Workman »

Am o rugaminte la voi: spuneti-mi si mie in site unde sa incarc poze si apoi sa le pun aici.

Pana acum foloseam tinypic.com , dar de la in timp merge foarte greu si abia incarca.
Mi-am facut cont pe ImageShack.com , insa dupa cateva poze puse acolo acum vad ca imi cere bani ca sa mai colaboram.

Vreau si eu ceva gratis, cat mai friendly user si care sa iti dea optiunea de a aduce pozele aici direct pe forum (nu link din acela pe care sa apesi pentru a vedea apoi poza).

Merci.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Clipper

Mesaj de Clipper »

imgur.com si nimic altceva.
Aiurel

Mesaj de Aiurel »

Eu folosesc: https://postimage.io/.
Se misca destul de repede.
Învață repede din greșelile altora, pentru ca nu ai timp sa le faci tu singur pe toate.
Workman

Mesaj de Workman »

Multumesc baieti, am sa le incerc pe amandoua. :roll:
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Scrie răspuns