Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
calin gabi

Re: Ultima achizitie

Mesaj de calin gabi »

Culoarea cadranului e super!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
edisitaru

Mesaj de edisitaru »

Asa este!!
seba

Mesaj de seba »

flexibil29 scrie:Imagine
Probabil unul dintre cele mai accesibile crono cu V.7750 si de ce nu,unul dintre cele mai aratoase crono.
flexibil29,cum este ceasul dpdv al finisarii ? Arata foarte bine,toate limbile subcadranelor perfect aliniate,secundarul cronograf pe zero,nu te astepti sa fie un ceas de aprox. 1000 E.
adl

Mesaj de adl »

Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Un inceput de an se potriveste unui nou proiect:

Imagine
new_marian

Mesaj de new_marian »

La multi ani!
Imagine
Numai bine,
Marian
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

@New_Marian: cum este ceasul asta Junkers? Ma uitam acum vreo saptamana jumatate in urma atras oarecum de ceva din estetica lui insa nu reuseam sa imi conving mintea ce l-ar face sa isi merite pretul. Indicator power reserve? gasesc la Orient la preturi mult mai comestibile. Carcasa nu-i mult mai subtire...mecanismul Miyota 9100? Poate, dar ce-ar avea atat de deosebit acest nou M.9100? Indicatorul AM/PM nu isi are rostul in preferintele mele.
Deci :roll: ?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
new_marian

Mesaj de new_marian »

@catalin.v: Sincer, am ales ceasul pentru stilul simplist (influentele bahaus) al cadranului si mecanism (nu am detinut miyota seria 9xxx), dublat de pretul sh bun. Nu stiu ce sa spun despre mecanism, o sa l iau la purtat dupa sarbatori si poate o sa i fac un review. Carcasa imi pare ok, decenta, partea care cred ca-i dezamageste pe pasionati este geamul, care este hesalit si se zgarie usor. O sa incerc sa caut un safir sa l inlocuiesc.
Cred ca ceasul merita daca iti place stilul cadranului si vrei complicatii ( desi aici e un pic in antiteza), dar doar daca il gasesti la un pret sh bun, de nou nu cred ca se justifica pretul.
Numai bine,
Marian
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Frumos acest Seiko Presage! din pacate nu stiu de ce nu il fac mai subtire, in opinia mea este prea gros, pacat de aspectul dressy :? .
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Daca vrei si mecanism automatic, si safir bombat, si WR 100m, poti trece peste 2mm grosime in plus, care la mana oricum nu se observa si nici nu se simt...la varianta crono a acestui model insa, e o problema grosimea, intr-adevar. Eu pe acesta il vazusem doar in poze si review-uri, in realitate e altceva. Inainte probasem tot felul de Longines Master, sunt superbe, cu precadere Bicompaxul, dar nu pot trece peste bariera de 3atm, cel mult 5atm la vreo 2-3 Heritage si Conquest Classic...acum stau linistit, si imi si place genul, eu sunt multumit de investitie 8)
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Foarte frumos, e ceas sport pentru bratara, asa e proiectat, carcasa solida cu anse groase.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

calin gabi scrie:Foarte frumos, e ceas sport pentru bratara, asa e proiectat, carcasa solida cu anse groase.
Acest tip de cadran si aceasta forma a carcasei sunt de ceas sport :roll: ?!
Are 13.8 mm grosime. Orient mako are 13mm si e mai sport/diver decat acest Presage, atat dpdv al caracteristicilor cat si cum arata. Sunt ceasuri cu wr. 200m care au 2824 si nu sunt mai groase de 11-12mm (e-adevarat ca asta nu are eta ci un mecanism mai grosut). Caline, daca tu zici ca asta e ceas cu aspect sport...du-te si umple-ti paharul cu sifon :wink: ! Si ai grija ce comment imi lasi ca nu-ti mai trimit cheia de desfacut capacele :lol:
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Va foarte multumesc, domnilor :wink:
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Daca are desenul clasic il face mai putin sport, dupa mine un ceas dressy e sub 7mm. si obligatoriu pe curea. Asta e casual in cel mai fericit caz. Si Jaguar XE are aspect sport, ca o fiara, din aluminiu, si totusi e limuzina, cand deschizi usa si pui curul in piele. Nu toti percepem la fel, aici e frumusetea?
Scrie răspuns