Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Asta voiam sa intreb si eu, scrie te rog aici sau da-mi un mesaj personal, desi poate sunt multi interesati.
Ma uit de multa vreme la aceste curele si nu stiu ce sa cred despre ele, pretul ma cam tine departe deoarece mi se par pur si simplu mult prea scumpe ca sa le iei doar ca un moft de care nu iti pasa, mai ales in conditiile in care trebuie sa folosesti clasp propriu si ei nu iti furnizeaza asa ceva.
Plus ca mai este un aspect, am avut curea stil ISOfrane din cauciuc natural pe Sea-Dweller si nu mi s-a parut un combo reusit, cureaua fiind efectiv prea groasa si mi se pare ca de asa ceva poate suferi si cureaua Everest, mai ales inspre anse, unde din pozele din profil se vede ca e destul de groasa si ea, ca sa arate bine cred ca e nevoie de un ROlex de 44mm, in niciun caz de 40mm.
Ma uit de multa vreme la aceste curele si nu stiu ce sa cred despre ele, pretul ma cam tine departe deoarece mi se par pur si simplu mult prea scumpe ca sa le iei doar ca un moft de care nu iti pasa, mai ales in conditiile in care trebuie sa folosesti clasp propriu si ei nu iti furnizeaza asa ceva.
Plus ca mai este un aspect, am avut curea stil ISOfrane din cauciuc natural pe Sea-Dweller si nu mi s-a parut un combo reusit, cureaua fiind efectiv prea groasa si mi se pare ca de asa ceva poate suferi si cureaua Everest, mai ales inspre anse, unde din pozele din profil se vede ca e destul de groasa si ea, ca sa arate bine cred ca e nevoie de un ROlex de 44mm, in niciun caz de 40mm.
Deci mie clar nu imi place , mai mult nu am ce sa zic . Incerc sa o returnez , dar nu cred ca o sa accepte ca am montat o deja pe ceas . Poate reusesc sa schimb culoarea totusi , cu una alba .Clipper scrie:Asta voiam sa intreb si eu, scrie te rog aici sau da-mi un mesaj personal, desi poate sunt multi interesati.
Asta nu-ti place furious?furious scrie:Deci mie clar nu imi place , mai mult nu am ce sa zic . Incerc sa o returnez , dar nu cred ca o sa accepte ca am montat o deja pe ceas . Poate reusesc sa schimb culoarea totusi , cu una alba .Clipper scrie:Asta voiam sa intreb si eu, scrie te rog aici sau da-mi un mesaj personal, desi poate sunt multi interesati.
https://rubberb.com/sites/default/files ... k=R1qfWFcH
nu imi place neagra . Mi au raspuns cei de la Everest , o sa o trimit inapoi si iau una alba.
Felicitari pentru achizitiile facute ! Ca sa raman pe aceeasi lungime de unda:

-Este de fapt un buy-back, am schimbat Explorer-ul care mi se parea cam mic +diferenta ;Altfel se aseaza pe mana iar bratara e super-confortabila ;A fost servisat inainte de achizitie si singura problema este ca pierde 14 secunde/ zi constant in primele 3 zile de purtare ; Daca nu scade abaterea va trebui sa-l duc la reglat .

-Este de fapt un buy-back, am schimbat Explorer-ul care mi se parea cam mic +diferenta ;Altfel se aseaza pe mana iar bratara e super-confortabila ;A fost servisat inainte de achizitie si singura problema este ca pierde 14 secunde/ zi constant in primele 3 zile de purtare ; Daca nu scade abaterea va trebui sa-l duc la reglat .
Ultimele venite....La Doxa o sa trebuiasca sa-i schimb cureaua cu una de 19, adecvata distantei dintre anse....

-
impala2328
Ebel cal.137 Le Modulor ,blue dial:

-
PricoMigdala
Felicitari! Sa-l porti sanatos!
Multumesc Cosmin !
P.S fain tare JLC-ul ...
P.S fain tare JLC-ul ...
Seba, sa-l porti cu placere! Tie probabil Achraf ti-a trezit apetitul pentru Le Modulor, dupa ce lui Achraf modelul in sine ii trezise apetitul pentru Ebel, iar mie voi toti mi-ati trezit apetitul pentru cadrane albastre...
Felicitari pentru achizitiile superbe!
Felicitari pentru achizitiile superbe!