Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Acelasi Hamilton mecanic cu cadranul olive. Avea dreptate conu Valentin cand a scris demult ca cel olive are un ''ceva'' fata de cel cu cadranul negru.
Spre incantarea celor carora le place acest model, sugerez vizionarea filmuletului:
https://youtu.be/QiEhngGSX8w
Modelul nou fara data nu mi-a castigat atentia.
Spre incantarea celor carora le place acest model, sugerez vizionarea filmuletului:
https://youtu.be/QiEhngGSX8w
Modelul nou fara data nu mi-a castigat atentia.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Frumoasa poza, maestre Emil!
In alta directie, obrazul subtire cu Cartier(e) se tine

-
N-am mai postat de mult aici....asa ca revin cu cateva impresii despre 60's dupa
o luna de purtare:
Poate cel mai important este ca nu s-a modificat precizia...care a ramas la -1/-1,5 secunde
pe zi....indiferent de temperatura...aceasta variind intre 12/13 si 25 de grade pe zi.....ceea ce e spectaculos!
In fine, ca si cu Cocktail Time....Seiko incearca sa joace putin in alta liga, foarte aproape de dusmanii entry-level
elvetieni.....si nu se descurca rau.....ramane de vazut cat va rezista mecanismul la precizia asta.....sau asa....
in general

o luna de purtare:
Poate cel mai important este ca nu s-a modificat precizia...care a ramas la -1/-1,5 secunde
pe zi....indiferent de temperatura...aceasta variind intre 12/13 si 25 de grade pe zi.....ceea ce e spectaculos!
In fine, ca si cu Cocktail Time....Seiko incearca sa joace putin in alta liga, foarte aproape de dusmanii entry-level
elvetieni.....si nu se descurca rau.....ramane de vazut cat va rezista mecanismul la precizia asta.....sau asa....
in general

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Stii!
Ma gandeam ca suntem putini care mai postam aici si asta pentru ca nu suntem inca foarte comozi. Am vazut ca de fapt grupurile de feisbuc legate de ceasuri sunt un fel de topic ce purtam azi plus comentarii. Acelasi lucru. Acolo se incarca imediat pozele si totul e mai comod...
Haideti sa ne dam cu parerea! E timpul ca asta sa nu mai fie offtopic.
Ma gandeam ca suntem putini care mai postam aici si asta pentru ca nu suntem inca foarte comozi. Am vazut ca de fapt grupurile de feisbuc legate de ceasuri sunt un fel de topic ce purtam azi plus comentarii. Acelasi lucru. Acolo se incarca imediat pozele si totul e mai comod...
Pentru mine, treaba sta altfel, in primul rand plecand de la faptul ca nu agreez FB-ul si nici altele asemenea.
Apoi, aici mi-am deschis ochii, aici pe forum. Am participat la anuale, am intalnit OAMENI si m-am legat de ei sufleteste. Si de Claudiu, se intelege. Apoi, Claudiu m-a suportat (pe mine si pe altii, nu stiu cat constientizeaza acei "altii"), incat simt ca AICI este familia mea.
Cum am spus, nu sunt feisbucist. Deci daca Claudiu " ar stinge lumina", ca sa se mute total pe FB, as ramane de caruta.
Una peste alta, sunt forumuri de afara unde se posteaza la foc automat, si au tot peste 10 ani de la lansare.
Apoi, aici mi-am deschis ochii, aici pe forum. Am participat la anuale, am intalnit OAMENI si m-am legat de ei sufleteste. Si de Claudiu, se intelege. Apoi, Claudiu m-a suportat (pe mine si pe altii, nu stiu cat constientizeaza acei "altii"), incat simt ca AICI este familia mea.
Cum am spus, nu sunt feisbucist. Deci daca Claudiu " ar stinge lumina", ca sa se mute total pe FB, as ramane de caruta.
Una peste alta, sunt forumuri de afara unde se posteaza la foc automat, si au tot peste 10 ani de la lansare.
-
Acuma.....indemnul meu de a crea continut....altul decat poze....in subiectele "Mi se rupe de ultima ta achizitie"bongiorno scrie:Stii!
si "Mi se rupe de ce porti tu azi".....e de cativa ani....si uneori a avut afect.....alteori nu.....si asta in contextul....
in care nu exista prea mult trafic pe ceasornicar.....
Fiecare face ce poate si ce vrea....insa vreau sa va amintesc tuturora ca a scrie 2-3 randuri de impresii personale
despre un ceas poate avea aceeasi valoare si din partea unui membru cu 30 de ani de experienta/pasiune
orologera si din partea unuia cu....3 zile.....pentru ca uneori "nou venitii" ofera o perspectiva mai lipsita de
sabloane sau prejudecati....zic....deci.....curaj!
Hai sa va vaz

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
De inteles, e greu sa gasesti un loc unde sa postezi 95% din timp offtopiccatalin.v scrie:Deci daca Claudiu " ar stinge lumina", ca sa se mute total pe FB, as ramane de caruta.

Clipper, ai putea oare sa fii capabil de efortul de a ma ignora?
Am convingerea ca ai un nivel de inteligenta ridicat. Combina-l cu putin bun-simt si nu mai sta in spatele postarilor mele.
Crezi ca esti capabil de asta, sau ar fi o prea mare provocare pentru tine
?
Ne miram de ce nu posteaza lumea?
Am convingerea ca ai un nivel de inteligenta ridicat. Combina-l cu putin bun-simt si nu mai sta in spatele postarilor mele.
Crezi ca esti capabil de asta, sau ar fi o prea mare provocare pentru tine

Ne miram de ce nu posteaza lumea?