Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Sincer, mă bucură faptul că ceasurile mele ajung la unele persoane care cu adevărat pun suflet pentru ele, pentru mine este un mod de existență, nimic alceva.
Mulțumesc bunului Dumnezeu că are grije de sănătatea mea și-mi dă puterea de a mă deplasa pentru a face acest mic geob.
Mulțumesc bunului Dumnezeu că are grije de sănătatea mea și-mi dă puterea de a mă deplasa pentru a face acest mic geob.
Din ciclul "Better than no job is blow-geob"!?nicola56 scrie:Sincer, mă bucură faptul că ceasurile mele ajung la unele persoane care cu adevărat pun suflet pentru ele, pentru mine este un mod de existență, nimic alceva.
Ai "grije", breee, că la "alceva" nu ne-om pricepe noi, da' la jmekeri da! Și mai ușor cu Doamne-Doamne pe scări!
Rubin, don't worry, be happy! Mr Făcăi nu a încălcat nici o regulă a forumului!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Eu zic, ca cel mai bine ar posta cu spor pe sectiunea vanzari. E mult mai sincer asa. Pe fata. In felul asta statutul userului si al ceasului este foarte clar. Fara masca, pe fata!
Sau bongiorno....
-
valentin1234
Din pacate, Adrian.....acesta toleranta gresit inteleasa i-a facut pe toti "acestia" sa ni se urce inRubin, don't worry, be happy! Mr Făcăi nu a încălcat nici o regulă a forumului!
cap si sa nu mai ai loc de ei nicaieri.....iar pe copii nostri sa se intrebe: de ce dreaku sa iau
bacul?.....nu-mi trebuie!.....las' ca ma fac nicola cand mai cresc putin.......sau ma duc la...capsuni...
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Curat murdar, Valentin!
Cu puțină decență și bun simț, e loc sub soare pentru toți!
Dar de unde nu-i, nici Bărbossul suprem nu cere!
Așa că e nevoie in continuare de Gardienii Galaxiei Ceasornicar.ro! Pe rând, să nu obosim, că iei ie mulți, iar noi (din ce in ce mai) puțini!
Că să îi parafrazez pe Cațavencii: cine-a stat cinci ani la ruși, îl iubește pe Putinush! (In traducere liberă: ai cumpărat via Făcăi sau tragi speranță la chilipir, aduci osanale că nu știi de unde mai pică fo pleașcă!)
Cu puțină decență și bun simț, e loc sub soare pentru toți!
Dar de unde nu-i, nici Bărbossul suprem nu cere!
Așa că e nevoie in continuare de Gardienii Galaxiei Ceasornicar.ro! Pe rând, să nu obosim, că iei ie mulți, iar noi (din ce in ce mai) puțini!
Că să îi parafrazez pe Cațavencii: cine-a stat cinci ani la ruși, îl iubește pe Putinush! (In traducere liberă: ai cumpărat via Făcăi sau tragi speranță la chilipir, aduci osanale că nu știi de unde mai pică fo pleașcă!)
Doamne apără și ferește....
Nu a încălcat nicio regulă a forumului dar a dat de pământ cu toate celelalte.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Poate nu a incalcat regula scrisa dar a incalcat regula bunului simt. Pacat ca nu se invata la scoala, altfel te prindeai ce spun!xxxbanxxx scrie:Doamne apără și ferește....
Sau bongiorno....
Rubin / Daniel - ce a scris Zaiț era un pamflet, o figură de stil, in total acord cu cele spuse de tine & moi!rubin scrie:Poate nu a incalcat regula scrisa dar a incalcat regula bunului simt. Pacat ca nu se invata la scoala, altfel te prindeai ce spun!xxxbanxxx scrie:Doamne apără și ferește....
@Zed, Mark Ii Chr W este cu ETA?
Domnule Achraf, să nu mă înțelegeți greșit, la cei 66 ani ai mei nu am cerut și nu cer la nimeni nimic, am fost și sunt o persoană corectă dar trebuie să fac și eu ceva pentru a rezista în vremurile de azi și așa foarte grele, tot venitul meu lunar este...acum 269 ron, pentru asta nu mă pot îndrăgostesc de ceasuri sau de alte obiecte care îmi trec prin mînă. Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce face pentru mine și familia mea.
La tine părinte nu se aplică nici măcar ”faceți ce vă spun dar nu faceți ce fac ei”rubin scrie:Poate nu a incalcat regula scrisa dar a incalcat regula bunului simt. Pacat ca nu se invata la scoala, altfel te prindeai ce spun!xxxbanxxx scrie:Doamne apără și ferește....
Mai ușor cu partea asta că nu suntem proști pe aici.nicola56 scrie:....am fost și sunt o persoană corectă.....
Domnule xxxbanxxx, cînd sunteți singur și faceți o afirmație bună sau rea despre o persoană anume, este greu să vă creadă cineva, în cazul meu vă spun că nu găsiți susținători în afirmația dumitale, pentru că eu știu cine sunt și ce educație am primit.
Domule Nicola!
Eu chiar apreciez activitatea de recuperare a pieselor orologere din locurile unde sunt pe nedrept tinute in soare si aruncate de colo colo. E un lucru foarte bun. Util.
Este de asemenea firesc sa faceti si un anume beneficiu din aceasta activitate. Varsta sau veniturile nu sunt in acest caz motive sau scuze pentru ca pur si simplu nu e important.
Eu imi doresc altceva.
Sa despartim pasiunea de recuperare si vanzare. Noi punem aici la achizitii ceasuri pe care le dorim si ne bucuram ca apucam sa le avem vremelnic in posesie. Punem la ce purtam azi ceasuri pe care le avem si ne face placere sa le purtam si sa le aratam micii noastre comunitati.
Dumneavoastra pe de alta parte puteti oricand sa puneti aici ceasurile pe care le aveti si va plac dar ceasurile pe care le luati din targ si in secunda doi deja le vedeti ca pe un venit, va rog sa le puneti cu cateva poze, descriere si pret in sectiunea de vanzari. Asa e firesc, normal, corect. Nu sunteti primul care a desfasurat aceasta activitate pe forum. Cei dinainte au facut cum am sugerat eu. Nu dau nume dar am doua in minte. Apoi, pentru ca a recupera si a valorifica a devenit pentru ei ceva cotidian, nici nu au mai intrat pe aici pentru ca au inteles ca este o comunitate de pasionati. Asta au facut tot pentru ca au ales liberi sa faca asta. Eu nici nu prea am pus ce am avut de vandut pe aici. Am folosit platforma specializata de ceasuri sau olx.
Deci!
Nimic personal. Nu ne razboim aici. Gasim o cale de a fi sinceri si de a pune fiecare lucru pe fagasul firesc.
Eu chiar apreciez activitatea de recuperare a pieselor orologere din locurile unde sunt pe nedrept tinute in soare si aruncate de colo colo. E un lucru foarte bun. Util.
Este de asemenea firesc sa faceti si un anume beneficiu din aceasta activitate. Varsta sau veniturile nu sunt in acest caz motive sau scuze pentru ca pur si simplu nu e important.
Eu imi doresc altceva.
Sa despartim pasiunea de recuperare si vanzare. Noi punem aici la achizitii ceasuri pe care le dorim si ne bucuram ca apucam sa le avem vremelnic in posesie. Punem la ce purtam azi ceasuri pe care le avem si ne face placere sa le purtam si sa le aratam micii noastre comunitati.
Dumneavoastra pe de alta parte puteti oricand sa puneti aici ceasurile pe care le aveti si va plac dar ceasurile pe care le luati din targ si in secunda doi deja le vedeti ca pe un venit, va rog sa le puneti cu cateva poze, descriere si pret in sectiunea de vanzari. Asa e firesc, normal, corect. Nu sunteti primul care a desfasurat aceasta activitate pe forum. Cei dinainte au facut cum am sugerat eu. Nu dau nume dar am doua in minte. Apoi, pentru ca a recupera si a valorifica a devenit pentru ei ceva cotidian, nici nu au mai intrat pe aici pentru ca au inteles ca este o comunitate de pasionati. Asta au facut tot pentru ca au ales liberi sa faca asta. Eu nici nu prea am pus ce am avut de vandut pe aici. Am folosit platforma specializata de ceasuri sau olx.
Deci!
Nimic personal. Nu ne razboim aici. Gasim o cale de a fi sinceri si de a pune fiecare lucru pe fagasul firesc.
Sau bongiorno....