Clipper, sa te bucuri de el! E ceva deosebit!
La cateva ore dupa postarea ta, primesc notificare de la aplicatia tarabei online de vandut chestii de prin casa, unde mi-am setat alerta pentru Citizen Chronomaster - in speranta ca poate va aparea vreunul.
In ultimii ani au fost cam doua sau trei, si toate au fost cu diametru 40mm, cadran alb. Si s-au dat repede, adica sub 100 de vizualizari per anunt.
In fine, ma uit in aplicatie, gasesc un anunt proaspat postat, cu o referinta draga mie - AQ4041-54L . Cadran albastru, 38.3mm. Vanzatorul, intr-un cartier vecin.
Vazusem referinta asta pe Sakura si imi placea. Cele de 40mm cred ca ar fi fost maricele, dar imi place si bratara si nu mai vorbesc de cadran.
Preferabil ar fi fost Washi dar nu se gasesc usor.
In fine, nu mai stau pe ganduri, ii trimit un mesaj, imi raspunde, urmeaza un ping pong de negociere si ajungem la un consens.
Azi ne-am intalnit si am facut tranzactia. Si sunt foarte fericit.
Ceasul nu e nou dar e set complet. Are cateva zgarieturi, pe ansa stanga si cateva pe bezel - care e mirror polished.
Pretul a fost unul foarte ok pentru mine, dat fiind ca nu mai trebuie sa ma gandesc la cumparat din Japonia sau alte zone non UE, unde s-ar adauga un extra 30% la pretul de achizitie.
And here she is: