Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
O! Putin rezistentule! Felicitari!
Sa ne spui si noua chm ruleza mecanismul paratestat din el!
Sau bongiorno....
Pai dupa doua zile e la 0 secunde,dar vedem dupa vreo luna asa.Ce pot sa zic e ca intoarcerea manuala e o placere,finisajele sunt de top apropiate de ale unui Omega.Singurul minus e ca are ansele lungi,pentru cei cu incheietura mai mica ar merge varianta de 37mm. 
Am si eu L888. Se armeaza aproape fara rezistenta. Intradevar dupa cateva saptamani de purtare va spune exact cum merge. Ansele sunt cam lungi, carcasa cam groasa si coronita putin desprinsa ca senzatie de carcasa. Spirit imi da senzatii mixte. Un ceas f bun dar vare nu m-a facut sa ma decid.
Blancpain e foarte frumos, limbi superbe, cadran crem discret. Singurul minus mi se pare fereastra de data care nu este prelucrata si pare din alt film de finisare.
Felicitari! Un ceas care poate fi Unicul ceas.
Blancpain e foarte frumos, limbi superbe, cadran crem discret. Singurul minus mi se pare fereastra de data care nu este prelucrata si pare din alt film de finisare.
Felicitari! Un ceas care poate fi Unicul ceas.
Sau bongiorno....
Din păcate exista foarte multe ceasuri, unele chiar foarte scumpe cu fereastra data nefinisata. Foarte rău ca se neglijează detalii importante care pana la urma strica din farmecul ceasului. Eu din acest motiv nu am cumpărat anumite modele care în rest îmi plăceau foarte mult.
AR1070-56E
Am ales acest model in special datorita cadranului care imi place mai mult decat al celui cu functia flyback. Pare mai aerisit si mai “echilibrat”. Este un alb clar, chiar daca in poza pare crem.rubin scrie: Blancpain e foarte frumos, limbi superbe, cadran crem discret. Singurul minus mi se pare fereastra de data care nu este prelucrata si pare din alt film de finisare.
Tinand cont ca markerii orari sunt finisati lucios piramidal, inclin sa cred ca omiterea prelucrarii suplimentare a ferestrei datei este mai mult o alegere de design.
O prelucrare in 2 pasi o are Chopard St. Moritz Chronograph iar Bulgari Diagono Calibro 303 dupa care ma uit lung deocamdata (prima generatie) are fereastra datei la acelasi nivel si in acelasi stil cu markerii orari. La generatia a 2-a au mutat fereastra datei de la ora 6 la 4,30 si e nefinisata - deranjant aici dpmdv.
Ca sa vezi cum e cu subiectivismul…
Tine de percepție și gust dar lăsând la o parte faptul ca fereastra datei e nefinisata, la Blancpain după mine e și inestetic poziționată, practic ''mușcă" din cadranul mic și intrerupe gradatia. Ideal ca poziție ar fi între orele 4-5, 7-8 sau deloc (parerea mea). Dar important este sa-i placa celui care îl poarta. 
AR1070-56E
Sunt de acord cu Zar.
Ora 6 pentru cronografe este nefericita daca ai trei subcadrane si ideala la doua subcadrane. Merge la 3 limbi. La chrono cu trei subcadrane ori intre 4 si 5 ori Deloc!
Ora 6 pentru cronografe este nefericita daca ai trei subcadrane si ideala la doua subcadrane. Merge la 3 limbi. La chrono cu trei subcadrane ori intre 4 si 5 ori Deloc!
Sau bongiorno....
Da priceput mai ești...
Ca și temă, caută și vezi câte cronografe sunt cu cadran simetric.
Ca și temă, caută și vezi câte cronografe sunt cu cadran simetric.
Incep eu? Speedmaster, Daytona, Carrera...
Longines Conquest L3.830.4.92.6:

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Frumos tare Longines... Sa-l porti cu placere
Eu il aștept pe cel verde
Eu il aștept pe cel verde
Multumesc.Asa va fi.
L-am preferat pe acesta in detrimentul celui maro,doar datorita ferestrei de la data in aceeasi culoare cu cadranul.
Sunt curios cum va fi ambalat,in ce cutie o sa vina?
L-am preferat pe acesta in detrimentul celui maro,doar datorita ferestrei de la data in aceeasi culoare cu cadranul.
Sunt curios cum va fi ambalat,in ce cutie o sa vina?
Lume multa...oameni putini.