Salutare tuturor si sarbatori fericite!
Intrucat nu am mai postat de foarte mult timp, fac un post cu mai multe achizitii facute anul acesta, toate planificate si care m-au ajutat sa imi consolidez si completez coletia. Toate au fost cumparate noi, direct de la AD.
Prima achizitie a fost un Swatch din colectia de anul acesta cu Keith Haring, un ceas foarte distractiv, nepretentions
Apoi am continuat cu un DJ36 cu cadran verde menta. De fapt m-am pus pe lista pentru el dupa ce m-am gandit mult timp daca sa fac pasul acesta, asa ca am decis sa ma inscriu, dupa vreo 2 luni l-am primit.
Aici este un OP34 cumparat pt sotie, tot in acest an:
Inca am OP39 (primul meu Rolex) dar nu il mai port atat de mult, cumva cred ca diametrul nu mi se mai potriveste asa de bine.
Apoi am continuat cu un TH Skipper, 39mm, un remake al modelului Skipper din anii 60 dar in carcasa moderna Glassbox si cu noul mecanism inhouse de la TH: 80 ore PR, precizie demna de COSC desi nu e cronometru, column wheel chrono si overall un ceas nice si vesel. Ce nu imi place: e cam gros pentru gustul meu, l-as fi lasat fara data, mai mult ma incurca, asa s-ar fi redus si grosimea putin. In rest e foarte ok.
Ultima achizitie e un ceas la care m-am gandit mult, practic de cand a aparut am tot cochetat cu ideea, vazand ca peste ani tot ma gandesc la el, era clar ca il vreau. E un Sinn U50 S, un diver cu WR 500m, cu SW300. Diametru 41mm, 11mm grosime. Un ceas superb, am o incheietura de 17,3cm asa ca nu e usor sa gasesc un diver adevarat care sa imi stea bine. Plus, imi place ca Sinn U1 si U50 au un design aparte fara de restul multor divere de pe piata, au un design mai industrial, propriu. Il recunosti dintr-o mie.
Toate aceste ceasuri s-au adaugat la colectia existenta unde mai aveam: