Doar faptul ca suntem oameni in toata firea si injectii de genul "ai zis asta despre mine, stai ca te ard eu dincolo" nu si au locul intre adulti...Si nici urmaritul a ceea ce zic altii pe alte forum-uri de profil ca pe urma sa dai "palme" virtuale...vezi cazul "rubin"...E complet pueril....daca nu accepti critica stilului tau de "dans" nu te baga in hora. Daca o accepti si mai multi oameni bine-intentionati si cu bun-simt iti zic ca "pute"..poate e cazul sa schimbi ceva.galaxy scrie:Nu inteleg ce va impiedica sa discutati aici mai mult si mai amplu...
Catalog JLC
-
drachonn
Re: Catalog JLC
Corect, discutiile intre adulti (pe care ii leaga si pasiunea pentru ceasuri(de orice fel)) ar trebui sa fie serioase, si fara prea multe glumite.
Nu urmaresc celalalt forum si nici nu vreau sa discut despre el.
Ce crezi ca lipseste in regulamentul ceasornicar.ro?
Nu urmaresc celalalt forum si nici nu vreau sa discut despre el.
Ce crezi ca lipseste in regulamentul ceasornicar.ro?
Dus cu CEASUL!
Aveti suficiente alternative, de ce nu le folositi?
Aici nu va place, deci...
everything around me, but me, is changing
Atunci schimbati numele forumului in Mecanism.ro sau Colectionar.ro si ma resemnez.priam scrie:Aveti suficiente alternative, de ce nu le folositi?
Cata vreme pretindeti ca aici e DEMOCRATIE.....
Gilu vezi ca iti permiti sa vorbesti cam deplasat despre fosti si actuali moderatori, si in felul asta incalci regulamentul la mai multe puncte. Zici ca e bun, mai citeste-l o data baga la cap si respecta-l.
Daca nu... exista alternative, nu?
PS: nu imi place sa constat ca zi de zi,(mai ales in ultimul timp) inerci sa tulburi apele pe aici. Care e problema ta?
Daca nu... exista alternative, nu?
PS: nu imi place sa constat ca zi de zi,(mai ales in ultimul timp) inerci sa tulburi apele pe aici. Care e problema ta?
Dus cu CEASUL!
Normal ca-mi permit daca ei isi permit sa imi modifice un chestionar fara nici o instiintare, cu scopul de a schimba rezultatul poll-ului....dar asta numai in momentul cand au vazut ca rezultatul va fi altul decat ce vor ei.Asta in conditiile in care aici se vrea Democratie.
Vreau si eu sa recunoasca cei in cauza de ce au modificat acel chestionar si de ce numai atunci cand "scorul" era impotriva a ce vroiau ei.Atat cer.
Galaxy ai tu vre-o putere sa faci aici o schimbare?Nu.Atunci nu avem ce discuta.
Vreau si eu sa recunoasca cei in cauza de ce au modificat acel chestionar si de ce numai atunci cand "scorul" era impotriva a ce vroiau ei.Atat cer.
Galaxy ai tu vre-o putere sa faci aici o schimbare?Nu.Atunci nu avem ce discuta.
ma bag si eu ca musca in ... lapte doar ca sa spun ca totusi acest topic are alt subiect.
Hai sa terminam cu prostiile - nici un forum de nici un tip nicaieri in lume nu e o 'democratie', nici macar atunci cand este ceva guvernamental din bani publici - si evident ca e stupid sa vrei asa ceva la acest forum ce este detinut si platit de cineva clar ...Gilu scrie: ...
Cata vreme pretindeti ca aici e DEMOCRATIE.....
In general peste tot vor exista mereu nemultumiti - dar ei nu sunt de obicei relevanti deoarece rareori aduc valoare spre forumuri si deseori scad din valoarea generala prin imaginea neprietenoasa pe care o lasa. In experienta mea de peste 10 ani am constatat ca moderatorii sunt de obicei prea politicosi cu 'permanent nemultumitii' - tactica mai corecta este sa fie neglijati si atunci cand insista - suspendare 24h -> suspendare 1 saptamana -> dezactivare cont.
'Democratia' in forum este DEPARTE de a fi ceva ce ma ingrijoreaza, mai degraba faptul ca mai mult de jumatate din activitate e in partea de vanzari-cumparari ... sigur ca nu e ceva rau in sine, dar asta cam sugereaza ca activitatea cealalta de 'colectionari si pasionati' nu e prea furtunoasa
Corect !user scrie:ma bag si eu ca musca in ... lapte doar ca sa spun ca totusi acest topic are alt subiect.
A fost suficient timp ca cei care au dorit acest catalog sa se inscrie - topic closed.
Succes la tombola !
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Edi,
Scuza-ma ca am redeschis topicul,imi cer scuze si lui User care a remarcat bine deturnarea topicului,dar nu ma pot abtine sa nu comentez si eu putin.
Gilu,
Legat de acel poll,repet,nu am stiut si nici actualmente nu stiu exact ce s-a modificat acolo.Dar era vorba daca-mi aduc bine aminte,de infiintarea rubricii de Divere!
S-a facut? DA! Si nu am vazut o activitate deosebita din partea ta,de a deschide subiecte,a argumenta sau a face review-uri in mod serios!
drachonn
De ce as accepta??Rubin zice ca suntem elitisti...asta pina la oferte gratuite???
Si retineti ca nu am luat nici o masura impotriva celor ce au scris prin alte parti "de bine"...
daca pute ceva..eu inca nu am inteles ce...haideti lamuriti-ma si pe mine..poate facem ceva cu totii sa rezolvam problemele!
Pina acum nu am vazut sa veniti cu solutii!ne ascundem in spatele anonimatului oferit de un nick-name,si improscam pe toti..Da e o atitudine corecta! trebuie sa recunosc asta!
Democratie!? Hmmm..cred ca a fost prea multa pentru ceea ce poate suporta Romanul! Romanului nu-i place decit in dictatura...a trait prea mult acolo ca sa inteleaga ce inseamna respectul,libera opinie,bunul simt etc! Astea-i erau dictate! Cind s-a trezit liber,a constatat ca nu le are,si nu se pot cumpara!
Cit despre "discutiile" de pe wr,daca sunt de acest tip,cum le-am vazut pina acum..multumesc NU!
Nu am cu nimeni nimic personal.Nu va cunosc,sunteti doar niste nick-name-uri! Si cu toate astea am respect fata de fiecare nick!Voi ma cunoasteti-sau cel putin stiti mai multe despre mine decit eu despre voi-si astfel ma puteti ataca mult mai usor!Sunteti cu o pozitie peste mine in acest sens!Si asta va bucura nespus..si sunteti mandri ca faceti acest lucru!Ei..asta este..Daca va face fericiti...
Si ca lamuresc si problema ceasurilor..
Cine vrea sa-mi trimita poate sa trimita! Cine nu vrea sa nu trimita!Nu am obligat pe nimeni sa-mi dea ceasuri la reparat!Mai ales ca multe dintre ele sunt ceasuri in care altii si-au prins urechile!
Intotdeauna vor fi nemultumiti,si inprivinta reparatiilor!Atita timp cit se vrea ca un Pobeda de 40 de ani,jalnic,cu carcasa ,cadran si mecanism complect nenorocite se vrea facut ca nou,si asta cu 3 lei..atunci cumpara-ti altul Domnule!Cromari de carcase Wostok,rewscriere de cadran Pobeda...hai sa fim seriosi!Daca sunt gioarse,sunt gioarse!Ori ramin asa,ori se plateste pretul corect!
Scuza-ma ca am redeschis topicul,imi cer scuze si lui User care a remarcat bine deturnarea topicului,dar nu ma pot abtine sa nu comentez si eu putin.
Gilu,
Legat de acel poll,repet,nu am stiut si nici actualmente nu stiu exact ce s-a modificat acolo.Dar era vorba daca-mi aduc bine aminte,de infiintarea rubricii de Divere!
S-a facut? DA! Si nu am vazut o activitate deosebita din partea ta,de a deschide subiecte,a argumenta sau a face review-uri in mod serios!
drachonn
Nu ti se pare ca asta este stilul vostru??Cum se umfla ceva in voi,hai sa-i balacarim in alta parte!Nu am barfit pe nimeni pina acum,si nici nu am sa o fac! Nu-mi sta in caracter.Dar nici sa fiu facut in toate felurile nu-mi convine! E ceva gresit in ceea ce spun?Doar faptul ca suntem oameni in toata firea si injectii de genul "ai zis asta despre mine, stai ca te ard eu dincolo" nu si au locul intre adulti...
OOOOO! De ce nu?? Nu asta faceti si voi?? Veniti aici,faceti ce faceti ,si in loc sa va exprimati parerile personale,sa le sustineti,cum va contrazice cineva...hai ca sar dincolo si-l fac de cacao!Si nici urmaritul a ceea ce zic altii pe alte forum-uri de profil ca pe urma sa dai "palme" virtuale...vezi cazul "rubin"...E complet pueril....daca nu accepti critica stilului tau de "dans" nu te baga in hora. Daca o accepti si mai multi oameni bine-intentionati si cu bun-simt iti zic ca "pute"..poate e cazul sa schimbi ceva.
De ce as accepta??Rubin zice ca suntem elitisti...asta pina la oferte gratuite???
Si retineti ca nu am luat nici o masura impotriva celor ce au scris prin alte parti "de bine"...
daca pute ceva..eu inca nu am inteles ce...haideti lamuriti-ma si pe mine..poate facem ceva cu totii sa rezolvam problemele!
Pina acum nu am vazut sa veniti cu solutii!ne ascundem in spatele anonimatului oferit de un nick-name,si improscam pe toti..Da e o atitudine corecta! trebuie sa recunosc asta!
Democratie!? Hmmm..cred ca a fost prea multa pentru ceea ce poate suporta Romanul! Romanului nu-i place decit in dictatura...a trait prea mult acolo ca sa inteleaga ce inseamna respectul,libera opinie,bunul simt etc! Astea-i erau dictate! Cind s-a trezit liber,a constatat ca nu le are,si nu se pot cumpara!
Cit despre "discutiile" de pe wr,daca sunt de acest tip,cum le-am vazut pina acum..multumesc NU!
Nu am cu nimeni nimic personal.Nu va cunosc,sunteti doar niste nick-name-uri! Si cu toate astea am respect fata de fiecare nick!Voi ma cunoasteti-sau cel putin stiti mai multe despre mine decit eu despre voi-si astfel ma puteti ataca mult mai usor!Sunteti cu o pozitie peste mine in acest sens!Si asta va bucura nespus..si sunteti mandri ca faceti acest lucru!Ei..asta este..Daca va face fericiti...
Si ca lamuresc si problema ceasurilor..
Cine vrea sa-mi trimita poate sa trimita! Cine nu vrea sa nu trimita!Nu am obligat pe nimeni sa-mi dea ceasuri la reparat!Mai ales ca multe dintre ele sunt ceasuri in care altii si-au prins urechile!
Intotdeauna vor fi nemultumiti,si inprivinta reparatiilor!Atita timp cit se vrea ca un Pobeda de 40 de ani,jalnic,cu carcasa ,cadran si mecanism complect nenorocite se vrea facut ca nou,si asta cu 3 lei..atunci cumpara-ti altul Domnule!Cromari de carcase Wostok,rewscriere de cadran Pobeda...hai sa fim seriosi!Daca sunt gioarse,sunt gioarse!Ori ramin asa,ori se plateste pretul corect!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Nici o problema Claudiu.
Acea schimbare de poll a fost probabil o greseala a unuia dintre noi, cei care putem modifica post-urile. Poate am fost eu, poate altul. E greu sa fii arbitru fara greseala, dar si greseala de arbitru face parte din teren pana la urma.
Pana la urma s-a creat rubrica de divere si chiar e animata, are moderator propriu, nu vad care e problema...
Eu zic sa ne linistim si sa ne vedem de discutii intr-un ton moderat, ca si pana acum.
Vreau si eu sa stiu rezultatul extragerii !
Acea schimbare de poll a fost probabil o greseala a unuia dintre noi, cei care putem modifica post-urile. Poate am fost eu, poate altul. E greu sa fii arbitru fara greseala, dar si greseala de arbitru face parte din teren pana la urma.
Pana la urma s-a creat rubrica de divere si chiar e animata, are moderator propriu, nu vad care e problema...
Eu zic sa ne linistim si sa ne vedem de discutii intr-un ton moderat, ca si pana acum.
Vreau si eu sa stiu rezultatul extragerii !
the path of the true warrior is peace
Un lucru sa fie clar, aia nu e rubrica pt divere, e rubrica pt ceasuri de tot felu.Ce activitate vroiai sa vezi din aprtea mea Claudiu din moment ce am facut alt site la indrumarile lu Lucian Marcu?m-as fi implicat daca era o rubrica calumea pt divere asa cum e pe watchuseek sau in alte parti, nu rubrica pt ceasuri de mers la cumparaturi, ceasuri de nunta, de scandal,etc...
Din cate imi aduc aminte Gabi a spus ca a modificat poll-ul.Vreau sa stiu de ce?Si de ce nu de la inceput si numai atunci cand voturile erau majoritatea pt rubrica de divere.
Bai baieti, daca nu vroiati rubrica pt divere (ma refer la moderatori), trebuia sa spuneti asa de la inceput, atunci cand am venit cu propunerea.
Din cate imi aduc aminte Gabi a spus ca a modificat poll-ul.Vreau sa stiu de ce?Si de ce nu de la inceput si numai atunci cand voturile erau majoritatea pt rubrica de divere.
Bai baieti, daca nu vroiati rubrica pt divere (ma refer la moderatori), trebuia sa spuneti asa de la inceput, atunci cand am venit cu propunerea.
Gilu,
Fa-o tu pentru Divere!
Pina una alta rubrica exista,indiferent ce au vrut u8nii sau altii!Te simti in stare sa o aduci la un nivel inalt?Atunci fa-o! Caci de criticat e usor! Mai greu e sa faci ceva!
Fa-o tu pentru Divere!
Pina una alta rubrica exista,indiferent ce au vrut u8nii sau altii!Te simti in stare sa o aduci la un nivel inalt?Atunci fa-o! Caci de criticat e usor! Mai greu e sa faci ceva!

Ceasornicar,FBHI
In alta ordine de idei,toata lumea se leaga de Lucian Marcu.
Care e problema voastra cu el??
Nu-l cunosc personal,stiu exact cit stiti si voi.
Dar ce am vazut eu pe forum,este ca baiatul are o colectie f.frumoasa de ceasuri,si ca este documentat in ceea ce spune!Stie destule despre marci,brand-uri mecanisme etc,cit nu stiu altii! Asta sa fie problema??
Si un ultim lucru,
Prietenul Rubin nu m-a suparat...m-a dezamagit..nu inteleg ce l-a deranjat???
Nu a avut nimeni treaba cu el,el si-a vazut de posturile lui....nu inteleg??Poate ca suntem noi prea ...elitisti??
Care e problema voastra cu el??
Nu-l cunosc personal,stiu exact cit stiti si voi.
Dar ce am vazut eu pe forum,este ca baiatul are o colectie f.frumoasa de ceasuri,si ca este documentat in ceea ce spune!Stie destule despre marci,brand-uri mecanisme etc,cit nu stiu altii! Asta sa fie problema??
Si un ultim lucru,
Prietenul Rubin nu m-a suparat...m-a dezamagit..nu inteleg ce l-a deranjat???
Nu a avut nimeni treaba cu el,el si-a vazut de posturile lui....nu inteleg??Poate ca suntem noi prea ...elitisti??

Ceasornicar,FBHI
Da da claudiu, usor de comentat mai greu de facut....bla bla bla.Uita-te pe wr200, acolo am facut, aici nu am de ce.
E asa cum am scris dincolo, va place cum e acum si n-o sa schimbati nimic.
Pt o clipa am crezut ca vrei sa impaci pe toata lumea, dar vad ca tii in continuare cu ai tai colectionari.
Va las sa va laudati incontinuare conservele.
PS:Nu aveti rubrica pt divere.
E asa cum am scris dincolo, va place cum e acum si n-o sa schimbati nimic.
Pt o clipa am crezut ca vrei sa impaci pe toata lumea, dar vad ca tii in continuare cu ai tai colectionari.
Va las sa va laudati incontinuare conservele.
PS:Nu aveti rubrica pt divere.