Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
bbcbbc

Re: Ultima achizitie

Mesaj de bbcbbc »

MihaiP. e prea mult sa ma numesti maestru.Multumesc oricum.Acesta este ceasul meu.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Dupa cum se observa sub balans este calibru 23.Posibil si al tau sa fie tot cal.23 dar ne poti confirma citind sub balans.
Mai poti recunoaste un cal.22,23,72,73 prin dispunerea butoanelor chronographului la distante inegale fata de cheita.
Este un ceas foarte frumos,cred mai vechi ca al meu care se situeaza undeva intre anii 55-60,imbatranit frumos(nu trebuie sa faci nimic la cadran,poate doar o curatire-lubrifiere a mecanismului)Frumos ceas.Nu-mi cere sa-ti spun o valoare.Mi-e greu.Sa te bucuri de el.Felicitari.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Multumesc mult ptr.cuvintele frumoase si ptr.indicatiile pretioase!!!Nu exagerez deloc cand pronunt cuvantul "maestru" si la varsta mea cred ca inteleg destul de bine sensul acestuia.E bine sa fim modesti,dar nu totdeauna.Nu voi umbla deloc la cadran,arata mai bine in realitate fata de execrabilele mele poze.De fiecare data cand vreau sa cumpar o scula profesionala apare un ceas care-mi ia mintile si .....................intotdeauna castiga ceasul.Asta e!!!Toate cele bune!!!
PS:superb ceasul dvs.!!!
Mihai P.
Alfie

Mesaj de Alfie »

Frumoase foc Vette-le,felicitari
Si sfrumos si Omega Dynamic
mususk266

Mesaj de mususk266 »

Imagine Imagine Imagine Imagine
catalinus

Mesaj de catalinus »

Foarte interesant. Cum ti se pare acel Grand Complication solar ? e venit din US de undeva ?

mususk266 scrie: ...
Imagine
mususk266

Mesaj de mususk266 »

ca sa nu fiu acuzat de frauda/fals, postez aceasta poza:
Imagine

despre aceste doua ceasuri ce sa zic...probabil ca singurul cuvant care il/le descrie cel mai bine este: ''flawless''
finisarile sunt foarte foarte bine realizate, dupa parerea mea egale cu ale unor ceasuri mult mult mai scumpe. geamul este intradevar ''invizibil'' mai bine zis trebuie sa cauti indelung un unghi in care geamul sa se tradeze.
este sub campanola ca pret dar nu ca, din nou, finisari, am vazut campanola, intr-adevar impresionant dar si linia signature este la fel.
se pare ca sunt caci i-am luat si sotiei din cate se vede, primele de la noi din tara, daca gresesc corectati-ma.
ceasul este greu, mare, 44mm, se simte la mana, cureaua este ca de submariner, se desfac zalele cu surubelnita pentru ajustare, butoanele cu toate ca seamana ca cele de daytona sa zicem, nu sunt pe filet si cred ca e mai bine asa, functia minute repeater nu stiu cat ar fi de necesara in cazul de fata, nu are acea reverberatie a ceasurilor mecanice, nu acel sunet pur de metal lovind metalul, suna artificial cand te gandesti ca ceasul este totusi un quartz, este un minute repeater electronic daca pot spune, aveti un film aici:
http://www.youtube.com/watch?v=iXKGKF7ajco
fosforul in schimb se apropie de ulysse nardin atat la culoare cat si la persistenta, da impresia ca limbile ar fi pline cu un lichid fosforescent, se pare ca luminozitatea este foarte persistenta in timp. ma gandesc ca doar limbile sunt fosforescente...dupa parerea mea ori nu le faceau deloc ori faceau macar si niste punctuletze de fosfor in dreptul orelor.
cat priveste cel de dama, este foarte mic, fosforul este cam verde crud.
codul ceasurilor este: BZ0004-59A si EW2074-50E
ca nota finala, ceasurile merita toti banii, cel putin cel barbatesc este un ceas care te face remarcat.
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Felicitari pentru ceas, multumim pentru mini review, si, bine ai venit pe forum!
Some people call it obsession, i call it passion.
catalinus

Mesaj de catalinus »

mususk266 scrie:ca sa nu fiu acuzat de frauda/fals, postez aceasta poza:
...
geamul este intradevar ''invizibil'' mai bine zis trebuie sa cauti indelung un unghi in care geamul sa se tradeze.
este sub campanola ca pret dar nu ca, din nou, finisari, am vazut campanola, intr-adevar impresionant dar si linia signature este la fel.
...
se pare ca sunt caci i-am luat si sotiei din cate se vede, primele de la noi din tara, daca gresesc corectati-ma.
...
functia minute repeater nu stiu cat ar fi de necesara in cazul de fata, nu are acea reverberatie a ceasurilor mecanice, nu acel sunet pur de metal lovind metalul, suna artificial cand te gandesti ca ceasul este totusi un quartz, este un minute repeater electronic daca pot spune, aveti un film aici:
...
fosforul in schimb se apropie de ulysse nardin atat la culoare cat si la persistenta, da impresia ca limbile ar fi pline cu un lichid fosforescent, se pare ca luminozitatea este foarte persistenta in timp. ma gandesc ca doar limbile sunt fosforescente...dupa parerea mea ori nu le faceau deloc ori faceau macar si niste punctuletze de fosfor in dreptul orelor.
cat priveste cel de dama, este foarte mic, fosforul este cam verde crud.
codul ceasurilor este: BZ0004-59A si EW2074-50E
...
Stai linistit, aia cu 'fraudele' a fost o 'moda' recenta care sper ca a trecut, si sper ca nu a lasat o impresie prea rea despre forum ...

Da, noile tratari antireflex se spune ca sunt spectaculoase (si inca nu au fost adaptate la modelele Campanola in productie mai veche) - sunt curios cat de rezistente sunt la zgarieturi ! (ca antireflex spectaculos am vazut de niste ani foarte buni din tehnologia derivata de la obiective, insa era ultra-sensibil la zgarieturi, acesta se spune ca prin asta e un lucru deosebit).

Cele de dama intr-adevar sunt usor neglijate in 'ochiul publicului' - dar parerea mea este ca Citizen putea sa le faca macar perpetual calendar ... e adevarat ca nici Breitling si nici Omega nu prea mai au (sau nici nu au avut) Perpetual Calendar de dama, dar Citizen a avut de multa vreme, inclusiv cateva modele HEQ termocompensate (numai in JP) ...

Sunetul este mostenit de la calibrul 9000 (G900), este MULT mai 'clar' si mai intens decat sunetul 'vechi' de la calibrele 6760 / 6770 dar nu mai are toata 'gama' de la acelea (care nu erau foarte departe de sunetul de la cele mecanice). Substanta luminescenta albastra este si ea bine 'testata', o au si la Citizen Chronomaster (cu puncte clare la ore) precum si minute-repeater-ele din seria 9000 (care au si ele macar 6 puncte la 'orele pare' :) ).
Zar

Mesaj de Zar »

Bine ai venit pe forum !
Posibil sa fie primul Signature din RO.
Sa-l porti cu placere. :)
AR1070-56E
ate14

Mesaj de ate14 »

Felicitari! Este o serie deosebita, cu finisari de exceptie si intradevar merita fiecare cent!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

mususk266 felicitari pt achizitie. Am citit review urile facute de useri din strainatate pe WUS si am ramas placut impresionat. Cum ai zis si tu, finisari de Campanola doar ca au preturi competitive. Nu m-ar mira ca sa fure cativa din clientii high-end de la citizen. Sper sa fie primul Signature pe pamant romanesc dintr-o lunga lista :lol:
SBLA047
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Va prezint ultima achizitie, un ceas modest dar intr-o stare buna, un ceas care va fi purtat ca ceas de zii cu zii, un Orex barbatesc 19 zuan cu data, un ceas care nu cred ca are sange romanesc in el :wink: !
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Zii frate, ca zici bine! Interesant ceasu' ... :evil:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Achraf scrie:Zii frate, ca zici bine! Interesant ceasu' ... :evil:
Ma gandeam eu ca este modest :( , dar imi serveste scopurile totusi!
Totusi nu este un ceas rezistent la tavaleala??
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Nu ,nu este rezistent la tavaleala,si nici la apa.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Scrie răspuns