Prima impresie: la ceasurile mai scumpe seiko pune materiale de pici. Cureaua e dintr-o piele cum putine am vazut...Ce nu-mi place e ca bezelul e polishat oglinda deci fff sensibil la zgarituri, in rest
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Aici e topic in care sa te lauzi..nu sa intrebi.
Cureaua e din piele.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
zaytsuca scrie:Prima impresie: la ceasurile mai scumpe seiko pune materiale de pici. Cureaua e dintr-o piele cum putine am vazut...Ce nu-mi place e ca bezelul e polishat oglinda deci fff sensibil la zgarituri, in rest
Superb ceasul!
Poti sa dai niste detalii? De unde l-ai cumparat, pretul etc? Merci
Mersi de urari...dar m-am bucurat de el doar 1 zi. L-am dat cuiva caruia i-a placut f. mult din clipa din care l-a vazut, poate vine si el la intalnire (l-am invitat) si poate aduce ceasul.
Acum eu am posibilitatea sa-mi iau citizen bl5250 si sa il compar cu seiko asta, amandoua mi-au placut enorm de mult si am stat mult pe ganduri care sa il iau, nevand posibilitatea sa le vad live.
Seiko asta e mare, chiar si dupa standardul meu dar designul este :inlove:, citizen e tot model aviator dar are si alte functii foarte utile pt. mine...dupa ce il voi avea si pe asta in mana o sa ma pot decide care si cum e de pastrat.
Pretul:.
La licitatie l-am luat cu un pic peste 130 usd la care s-a adaugat transportul
N. Paulescu
Pai are mecanism ETA 7750, lat de 40 mm si gros de 13,5 mm acum tinanad cont ca il am de nici 2 zile are precizie in 24h de +3s;initial optasem pentru un Mido Baroncelli
Chrono dar ala e mare pentru incheietura mea ingusta are 42 mm daca nu ma insel,are geam safir; pana acum sunt foarte multumit de el