Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Oh dear mamma...
Felicitari!
- calin gabi
Bravo Bogdane! de cand asteptam sa apara" martianul "este super sa-l porti sanatos si poate nu te plictisesti de el ca de celelalte,asteptam o prezentare pe masura achizitiei si multe amanunte ca ne-am saturat de polemici saptamana asta.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
wurdulak
Da! In fata asa unei piese se cuvine doar sa exclamam "Sa moara ce-am pe casa!"
Frumos! Sa il purtati sanatos!
Frumos! Sa il purtati sanatos!
I care naute for "haute".
In sfarsit ,, sange proaspat ,, pe forum ,altfel se simte primavara, parca adie a iesire din criza....si ne mai creste moralul; felicitari ! sa-l porti sanatos ! asteptam review-ul cu nerabdare !
- Tissot swiss 01
Stii tu, este o vorba ....bogdan_fondrea scrie:
Acest ceas nu il voi vinde niciodata.
Oricum, felicitari pentru achizitie si nu se stie ... cum am sedinta saptamanal prin Timisoara ( prin Freidorf pe la Smithfield ) poate intru cu o "plomba" pe la tine sa admir bijuteria
Felicitari inca o data
Va multumesc tuturori pentru aprecieri. Voi lasa sa treaca vre-o luna, doua sa treaca si euforia si voi face un review, "la rece" cu multe poze. Deocamdata pot sa va spun ca sistemul de ajustare a lungimii bratarii este excelent. Pentru prima oara un ceas se potriveste perfect, fie dimineata fie seara. Iar verdele, de care m-am temut ca va fi prea verde... nici pe departe. Este superb.
Some people call it obsession, i call it passion.
Foarte frumos, felicitari sa-l porti sanatos
felicitari. asta a fost unul dintr-ala care s-a lasat cu greu
. parca erai nehotarat si acum vreo 2 ani, dar pana la urma te gaseste microbul
.
-
alin-stefan
Sanatate sa ai si viata lunga,... ''ceasul'' o sa aiba sigur !!! Felicitari Bogdane!
- controller
Finally, felicitari Bogdan!bogdan_fondrea scrie:O poza la repezeala...
Solutia pentru a nu fi asa comun a fost sa fie... verde.
Verde, asa cum culoarea Dental Design este verde.
Acest ceas nu il voi vinde niciodata.
O sa revin cu un review, si cu multe poze, tot ce va pot spune ca dintre toate ceasurile ce mi-au trecut prin mana acesta este cel la cere pozele sunt total diferite de cum este el in realitate. Muuuuuuult mai frumos in realitate. Superb!
@ cnd: foarte frumos Hamilton-ul, o spune unul care nu e deloc fan al cronografelor
If time is money, I'll spend my money on time.
- otvos-bruno
Foarte frumos........felicitari!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Felicitari pentru achizitie, Bogdan!
S-a lasat greu convins sa vina..... dupa cum vad.
Sa il porti cu placere si, daca asa consideri, sa nu te plictisesti niciodata de el.
Acu.... sa nu dati cu pietre in mine, dar, strict din punct de vedere estetic, nu imi place.
Stiu, e Rolex, e bine realizat tehnic, e scump..... dar eu nu as purta acest model, iar de dat bani pe el... no way!
Poate e de vina designul mult prea copiat de multi altii.
Sa il porti cu placere si, daca asa consideri, sa nu te plictisesti niciodata de el.
Acu.... sa nu dati cu pietre in mine, dar, strict din punct de vedere estetic, nu imi place.
Stiu, e Rolex, e bine realizat tehnic, e scump..... dar eu nu as purta acest model, iar de dat bani pe el... no way!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Nu sunt primul,am prins si eu curajgrig scrie:Felicitari pentru achizitie, Bogdan!
Nici mie nu imi place,respect numele partea tehnica dar la design /culoare ma abtin ....
Important este sa placa stapanului.
Este un ceas vizibil asta-i clar
Omega este mult mai frumos si merita sa stea in randul de jos.
Oricum ar fi ....felicitari.
Felicitari Bogdane !!! Stiu ca ti doresti de mult acest ceas ,uite ca a venit si ziua cind te ai hotarit sa l cumperi ,sa l stapinesti cu placere multi ani deacum in colo