Ce purtati astazi ?
-
valentin1234
Re: Ce purtati astazi ?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- controller
Frumos Roamer, are un iz de Rolex DJ, simplu si elegant.
Nu acelasi lucru il pot spune despre Longines-ul lui domn' Valentin. N-as da Mako meu pe Conquest-u' matale nici daca m-ai ruga
!
Norocul meu este ca nu te preocupa gandul asta
...
Nici 100% dressy, nici 50% sport, prea elegant pentru a fi casual, este ca o floare de curu-gainii intr-un camp cu maci
!
Multumit prietene
?
Nu acelasi lucru il pot spune despre Longines-ul lui domn' Valentin. N-as da Mako meu pe Conquest-u' matale nici daca m-ai ruga
Norocul meu este ca nu te preocupa gandul asta
Nici 100% dressy, nici 50% sport, prea elegant pentru a fi casual, este ca o floare de curu-gainii intr-un camp cu maci
Multumit prietene
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Da ce are Longines-ul ?catalin.v scrie:Frumos Roamer, are un iz de Rolex DJ, simplu si elegant.
Nu acelasi lucru il pot spune despre Longines-ul lui domn' Valentin. N-as da Mako meu pe Conquest-u' matale nici daca m-ai ruga!
Norocul meu este ca nu te preocupa gandul asta...
Nici 100% dressy, nici 50% sport, prea elegant pentru a fi casual, este ca o floare de curu-gainii intr-un camp cu maci!
Multumit prietene?
-
Alexvintage
Inca nu a incaput pe mana chinezilor precum Roamer. 
Roamer a luat de aici, de colo....si le-a iesit un ceas frumusel. Carcasa e ca la Omega, cu muchiile alea laterale. Cadranul aduce a Milgaus si cyclopul.....a DJ.catalin.v scrie:Frumos Roamer, are un iz de Rolex DJ, simplu si elegant.
Nu acelasi lucru il pot spune despre Longines-ul lui domn' Valentin. N-as da Mako meu pe Conquest-u' matale nici daca m-ai ruga!
Nici 100% dressy, nici 50% sport, prea elegant pentru a fi casual, este ca o floare de curu-gainii intr-un camp cu maci!
Multumit prietene?
@Achraf
F frumos cronograful, cred ca am am spus-o.
Multumesc, catalin.v si Mircea, norocul meu e ca are ETA 2824-2, e din perioada “pre-Technosablier”
P.S.: remontorul e pe filet, tot ca la Omega...sau DJ...
P.S.: remontorul e pe filet, tot ca la Omega...sau DJ...
-
valentin1234
E OK Longines-ul, no worries, Catalin glumesteviorelgn scrie:Da ce are Longines-ul ?catalin.v scrie:Frumos Roamer, are un iz de Rolex DJ, simplu si elegant.
Multumit prietene?
@Achraf - superb Carrera!!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Fix ca o cartoafa bulkvalentin1234 scrie:...
@Achraf - superb Carrera!!
Bine este zis: frumusetea sta in ochii privitorului!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
mihai.moldovan