Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Frumos si elegant, d-le Valentin, sa-l purtati cu placere! 
-
impala2328
Asa lam luat...fara geam.

-
valentin1234
Mutumesc danny. Multumesc Adi.
Asa lam loat, cu data la oras ase
Asa lam loat, cu data la oras ase
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Arata bine. Cum apreciezi raportul pret-calitate?
-
mihai.moldovan
Foarte frumos Dan Henry! Felicitari! Poate ne aratati mai multe poze.
I lost faith in humanity.
In realitate arata mai bine dar pozatul nu este sportul meu preferat. La pretul de 300 dolari il consider un ceas ce-si merita banii. Am si editia anterioara tot de 40 mm(sold out). Are mici diferente/imbunatatiri care pentru mine au contat(inca imi place si versiunea anterioară): optiunea de no date, telescoape din acelea usor de schimbat( scuze, dar nu stiu denumirea lor) si nu in ultimul rand 4 culori noi. Per ansamblu e lucrat cu grija la detalii si chiar daca modelul anterior a fost 250 dolari a meritat banii mei.

Am uitat sa mentionez un mare plus: ceasurile sunt trimise pentru europeni din Germania, deci nu mai costa nimic in plus( transport gratuit).
Pe langa frumusete (care poate sa fie sau nu), as adauga niste plusuri ce conteaza in opinia mea:
- diver 300m care nici nu arata ca oricare alt diver
- pret bun cat inca mai e UK in EU
- calitate buna a constructiei, cine doreste poate sa vada niste poze la rezolutie mare aici: https://imgur.com/a/J8EWsBh
- diametru bun pentru multe persoane la 42mm, grosimea insa e de diver nu de ceas elegant sau casual
- safir tratat antireflex
- mecanism Seiko NH35
- anse gaurite
- curea deosebita ca aspect si executie fabricata din piele de picior de strut. Catarama nu este semnata, insa nu e musai o problema
Acum și tu ești artist la poze, ar trebui să îți ofere un bonus ceva producătorul. 
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga