Super poza!Clipper scrie:Da
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Din pacate nu toti avem talentul lui Clipper itr-ale fotografiatului, asa ca ceasuri potential interesante devin usor anoste ... in lipsa "intuitiei"!
La obiect: nu imi place Panerai, dar vazand poza facuta de Clipper am zis ... Yumiiii, de ce nu?
Apoi vezi pozele lui Marius ... "acelasi" ceas ... dar nu acelasi talent!
La obiect: nu imi place Panerai, dar vazand poza facuta de Clipper am zis ... Yumiiii, de ce nu?
Apoi vezi pozele lui Marius ... "acelasi" ceas ... dar nu acelasi talent!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Multumesc pentru apreciere
Situatia este destul de delicata si e mult de discutat, e mai putin talent si mai multa preocupare in domeniu. In opinia mea orice fel de poze sunt binevenite, activitatea pe forum a scazut foarte mult in ultimii ani, deci am ajuns sa ne bucuram si la niste simple poze, ce sa mai zic de discutii.
Situatia este destul de delicata si e mult de discutat, e mai putin talent si mai multa preocupare in domeniu. In opinia mea orice fel de poze sunt binevenite, activitatea pe forum a scazut foarte mult in ultimii ani, deci am ajuns sa ne bucuram si la niste simple poze, ce sa mai zic de discutii.
-
valentin1234
Fain dar....oare ce ceas nemaivazut este acesta? Lumineaza-ne te rog, young Master Baggins
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Un ceas intr-o stare excelenta, din anii '40 (mecanismul, pe care nu l-am identificat, nu are Incabloc sau alt sistem de protectie). O carcasa atipica pentru vremea aceea - 38.5 mm!valentin1234 scrie:
Fain dar....oare ce ceas nemaivazut este acesta? Lumineaza-ne te rog, young Master Baggins
A fost ultima zi and l-am tinut la mina, de maine are un alt proprietar!
-
Legionaru'
- flexibil29
Foarte frumos, presupun ca a fost o despartire cu regreteAchraf scrie:Un ceas intr-o stare excelenta, din anii '40 (mecanismul, pe care nu l-am identificat, nu are Incabloc sau alt sistem de protectie). O carcasa atipica pentru vremea aceea - 38.5 mm!valentin1234 scrie:
Da, asa este, dar am si doua motive de bucurie: noul lui proprietar e foarte incantat de acest ceas (poate chiar fericit, mi-a multumit mult si pentru discount), iar banii s-au dus pentru ... achitarea a jumatate din bicicleta "cu pedale" +casca+ochelarii pentru Alvin (care a zis ca nu mai e baietel mic sa mearga cu bicicleta fara pedale, ci este baietel mare si vrea bicicleta fara pedale!); vine si un al 3-lea motiv de bucurie prin faptul ca cele doua biciclete fara pedale + "mototricleta" au ajuns cadoua la alti copii mai mici!flexibil29 scrie:Foarte frumos, presupun ca a fost o despartire cu regreteAchraf scrie:
PS. Acum sa vezi ce o sa ma cocoseze ceasul asta, ca va trebui sa stau aplecat sa il tin de bicicleta pina va invata sa isi tina echilibrul (nu sunt adeptul rotitelor ajutatoare)!
PS2. Al naibii de scumpa o bicicleta buna (usoara) pentru copii!