Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Dacă nu mă înșală memoria e o firmă destul de veche pe piața ceasurilor, poate nu 100 ani sa aibă dar oricum pe aproape.
Cateva info utile despre aceasta varianta a firmei de ceasuri Aristo:
https://watch-wiki.org/index.php?title= ... Watch_GmbH
https://watch-wiki.org/index.php?title=Julius_Epple_K.G.
https://watch-wiki.org/index.php?title= ... Watch_GmbH
https://watch-wiki.org/index.php?title=Julius_Epple_K.G.
Felicitari bonheur! Inseamna ca nu ne mai intalnim in Valea Cascadelor. Cum e acolo in targ???
-
valentin1234
Spre deosebire de alti creatori de moda.....cum ar fi Emporio Armani sau Maical Cors....sau Tommy
Hilfiger care au iesit in ultimii ani cu colectii de ceasuri construite de Fossil Group....practic niste gunoaie
mici cu un nume relativ cunoscut pe cadran.....sau Hugo Boss....cu colectii putin mai respectabile
realizate de Movado Group.....BALMAIN a hotarat sa mearga cu Tiffany si Calvin Klein (care intre timp
a parasit parteneriatul) la usa Swatch Group.....
Mai mult, din 1995 Balmain Watches a intrat in portofoliul SG....iar calitatea produselor lor beneficiaza
de aceleasi standarde ca gama mid-range Longines/Rado.
Long story short: Din colectia Downtown...40mm cu safir fata/spate (la mana mult mai mic din cauza cadranului),
"carcasa in carcasa"....suruburi la anse si chiar safir negru stil Cartier....la coronita. Mecanismul este un 2824
frumos finisat si semnat.....Balmain:

Ca si anecdota....este brandul favorit al lui Kim Kardashian...si de azi....si al meu
Hilfiger care au iesit in ultimii ani cu colectii de ceasuri construite de Fossil Group....practic niste gunoaie
mici cu un nume relativ cunoscut pe cadran.....sau Hugo Boss....cu colectii putin mai respectabile
realizate de Movado Group.....BALMAIN a hotarat sa mearga cu Tiffany si Calvin Klein (care intre timp
a parasit parteneriatul) la usa Swatch Group.....
Mai mult, din 1995 Balmain Watches a intrat in portofoliul SG....iar calitatea produselor lor beneficiaza
de aceleasi standarde ca gama mid-range Longines/Rado.
Long story short: Din colectia Downtown...40mm cu safir fata/spate (la mana mult mai mic din cauza cadranului),
"carcasa in carcasa"....suruburi la anse si chiar safir negru stil Cartier....la coronita. Mecanismul este un 2824
frumos finisat si semnat.....Balmain:

Ca si anecdota....este brandul favorit al lui Kim Kardashian...si de azi....si al meu
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Cam scurtute toate cele trei limbi, sa fie oare de la vreun alt model?

Se pare ca asa le-a gandit designerul:Clipper scrie:Cam scurtute toate cele trei limbi, sa fie oare de la vreun alt model?
https://www.hodinarstvibechyne.cz/en/ba ... b18813316/
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
valentin1234
Da, asa e cum spune Adrian.....e luat de la Swatch Group, cu garantie...alea alea....de nou.....Clipper scrie:Cam scurtute toate cele trei limbi, sa fie oare de la vreun alt model?
De altfel tot ceasul se vede ca e facut de un designer...de moda.....cred ca asta mi-a si
placut la el......e mai......altfel.......
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Nu ma refeream ca ar fi facut din bucati acest exemplar, ci la ideea in care designer-ul o fi avut ca sarcina sa refoloseasca niste limbi care fusesera gandite initial pentru alt model. Am vazut pe net mai multe modele, unele sunt in acest gen, altele nu, probabil depinde si de cand si cu au fost concepute.
The Electricianz Carbon Z - 42mm, nato piele. Exceptionale finisaje in opinia mea, ceva peste VC, foarte aproape de Lange, carcasa....cadran...cheita....

-
valentin1234
Buna asta.....The Electricianz Carbon Z - 42mm, nato piele. Exceptionale finisaje in opinia mea, ceva peste VC, foarte aproape de Lange, carcasa....cadran...cheita....
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Interesant, imi place! Cablurile alea sun reale sau sunt printate 3D?
Daca sunt reale, comparatia ta este buna, daca sunt printate ... Bleah!
Daca sunt reale, comparatia ta este buna, daca sunt printate ... Bleah!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
valentin1234
Asta-i un Buler cu mecanism de tabla.....este?
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)