Cu multa placere, danny....cu multa placere....si......la mai multe!danny scrie:Azi din targ...Glumesc, fireste...Un Revue in otel, cu intoarcere manuala, calibrul MSR T46. Multumesc colegului si prietenului Valentin
![]()
Ultima achizitie
-
valentin1234
Re: Ultima achizitie
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Și eu tot din târg, că și EBay este un târg, nu? Cu diferența că le-am cumpărat, nu le-am luat...danny scrie:Azi din targ...Glumesc, fireste...

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
O bijuterie care nu spune nimic la prima vedere!
Rodania Automatic 25 Jewels

otel
Mecanism Felsa 690 in grad de cronometru (5 Adjs.) cu sistem de reglare a preciziei de tip Incastar.
Carcasa interesanta, de otel, arata bine, iar ansele sunt de poveste! Prichindel in diametru - 31,0 mm. Interesant mai este faptul ca pe capacul spate este marcat 5 Adjs., si nu pe cadran cum o sa vina moda cativa ani mai tarziu. Acest Rodania probabil ca este realizat in anii 1950s.
Rodania Automatic 25 Jewels

otelMecanism Felsa 690 in grad de cronometru (5 Adjs.) cu sistem de reglare a preciziei de tip Incastar.
Carcasa interesanta, de otel, arata bine, iar ansele sunt de poveste! Prichindel in diametru - 31,0 mm. Interesant mai este faptul ca pe capacul spate este marcat 5 Adjs., si nu pe cadran cum o sa vina moda cativa ani mai tarziu. Acest Rodania probabil ca este realizat in anii 1950s.
Incastar
The only large-scale produced regulator featuring a free-oscillating hairspring. The end of the spring is fixed between two rollers, adjusting actually its length (Fig. 4 and 5). Rolex's unimaginative solution by troublesome weight screws on the balance is replaced here by a sophisticated micro mechanism - both eliminate the isochronism error due to the gap between the regulator pins.
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... 1312988405
The only large-scale produced regulator featuring a free-oscillating hairspring. The end of the spring is fixed between two rollers, adjusting actually its length (Fig. 4 and 5). Rolex's unimaginative solution by troublesome weight screws on the balance is replaced here by a sophisticated micro mechanism - both eliminate the isochronism error due to the gap between the regulator pins.
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... 1312988405
Da,sunt rare incastarurile..

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
AR1070-56E
Fain Oceanus, urmaresc si eu unul, dar alt model ...
Intre timp m-am lipit de un Bulova Ambassador Mircro-rotor, cal 12 EBA.
Cadranul este in stare excelenta, carcasa este doar putin uzata (gratie celor 40 microni de placaj cu Au) are 35mm, geamul poate fi polishat.
Ii trebuie o coronita noua, originala (cea actuala este Omega) si ... un service!

Cadranul este in stare excelenta, carcasa este doar putin uzata (gratie celor 40 microni de placaj cu Au) are 35mm, geamul poate fi polishat.
Ii trebuie o coronita noua, originala (cea actuala este Omega) si ... un service!

Fain Oceanus, urmaresc si eu unul, dar alt model ...

Foarte tare! De unde le-ai luat?
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Prima "chinezarie" si sunt absolut stupefiat (in sens bun!) de calitatea ceasului. San Martin MilSub, 39mm, NH35. Ceramic bezel 120 clickuri, exacta si fara joc. Domed sapphire cu inner AR. O bratara extrem de confortabila si bine lucrata, de la 20mm ajunge la 16 la clasp, care dpdv al meu e peste Strapcode ca si confort (si look). $199 + taxe de import. Absolutely stumped!

Longines Conquest automatic.
- 41mm diametru
- 300m WR
- mecanism automatic ETA A31.L01 (bazat pe ETA 2892-A2).
21 de rubine și 65 ore de funcționare
- reducere de 20% la BB zilele astea
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72493.html
- a fost cu dezlegare.

De sâmbătă când l-am luat și până acum = zero secunde abatere. Să-l vedem în continuare...
- 41mm diametru
- 300m WR
- mecanism automatic ETA A31.L01 (bazat pe ETA 2892-A2).
21 de rubine și 65 ore de funcționare
- reducere de 20% la BB zilele astea
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72493.html
- a fost cu dezlegare.

De sâmbătă când l-am luat și până acum = zero secunde abatere. Să-l vedem în continuare...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Superb
Foarte curat cumva
Sa il porți sănătos!
Foarte curat cumva
Sa il porți sănătos!
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora