Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Eu l-am comandat pe acesta.
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72504.html
Nu am mai ajuns în magazin să-l probez, o să fie surpriză.
A doua opțiune a fost:
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72507.html
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72504.html
Nu am mai ajuns în magazin să-l probez, o să fie surpriză.
A doua opțiune a fost:
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-lon ... 72507.html
Da, au avut niste reduceri bune ieri la brandul Longines.
Ca niciodata...
Ca niciodata...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Time is an illusion.
Iată că a sosit. Și îmi place, deci rămâne. L-am cumpărat orbește, nu l-am probat niciodată, dar merită.

Si cum e pe mana? E greu, simti vreo jena de la el?
In realitate sigur arata mai bine decat in poza.
In realitate sigur arata mai bine decat in poza.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Nu este greu deloc și se poartă foarte confortabil. Nu deranjează deloc, chiar dacă am am o încheietură mai subțire. Brățara se poate regla foarte precis deoarece are și jumătăți de zale, însă punctul negativ este legat de închizătoare, care este destul de greu de deschis, mai ales siguranța ce are un sistem meschin de-ți rupi unghiile în ea, în schimb au remediat acest aspect la modelul Hydro GMT, din câte am văzut. În rest nu am ce să reproșez.
A devenit noul meu preferat, nu l-am mai rotit cu celelalte.
Într-adevăr în realitate arată foarte bine, se apropie mult de culoarea cuprului, iar acuratețea este foarte bună, cel mult +1-2 sec/24 de ore.
A devenit noul meu preferat, nu l-am mai rotit cu celelalte.
Într-adevăr în realitate arată foarte bine, se apropie mult de culoarea cuprului, iar acuratețea este foarte bună, cel mult +1-2 sec/24 de ore.
- flexibil29
Omega Ref. 166.002 , cal. 565. Cateva zgarieturi pe plexiglass în jurul orei 12 dar cred ca nu este original fiindcă nu are semnul omega in mijloc. Am comandat unul original de pe Ofrei.

Ultima oară modificat 01 Iul 2024, 15:35 de către flexibil29, modificat 1 dată în total.
Sunt plexicuri originale si fara semnul de Omega... 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- flexibil29
Multumesc Claudiu ! Am presupus ca al meu nu ar fi original fiindcă uitându-ma la referințe asemănătoare cele mai multe aveau semnul Omega. Oricum ......., al meu trebuia schimbat, zgârieturile nu ar fi ieșit cu un polish superficial
Daca nu mă înșel pot verifica daca cel actual este original fiindcă ar trebui ca inelul de tensiune sa aibă un cant in care se aseaza cadranul, am dreptate ?
Da,asa este.Cele generice nu au acel cant.

Ceasornicar,FBHI
- flexibil29
La ora actuala o comnda de plexic direct la Omega,nu garanteaza ca va fi cu smn pe interior.....dar cred ca al tau va avea,cel de la ofrei.flexibil29 scrie: ↑01 Iul 2024, 15:34Acum cel mai simpatic ar fi ca cel care vine de la Ofrei sa nu aibă semnul Omega. Pe site era descris ca fiind "Genuine Omega
Crystal PZ5056 Without Mag Lens White" insa doar eu am presupus ca ar avea semnul Omega![]()
![]()

Ceasornicar,FBHI