Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Azi nu pun ce port eu.
Am avut o intalnire fulger cu workman, prilej cu care nu am putut sa nu observ un ceas cu un aspect placut si anse lungi cum imi plac mie.

Am avut o intalnire fulger cu workman, prilej cu care nu am putut sa nu observ un ceas cu un aspect placut si anse lungi cum imi plac mie.

Sau bongiorno....
Îți stă bine pe mana.
Te aștept și vinerea viitoare...tot la o poza.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Adevărat!Workman scrie:Îți stă bine pe mana.![]()
Vezi că vinerea viitoare sunt schimbul 2.
Deci ai timp să mă vizitezi până la ora 21:00!
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Domn' Marius, nu este genul meu, insa este placut privirii.
Am observat de ceva timp ca imi plac pozele dumitale si nu atat din prisma ceasului purtat.
Am observat de ceva timp ca imi plac pozele dumitale si nu atat din prisma ceasului purtat.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"