Multumesc.
Pozele sunt realizate in conditii de studio cu unul sau mai multe blitzuri externe bine plasate.
Q&Q Quartz
Re: Q&Q Quartz
Gabi scrie:Sunt impecabile. Scrisul e de calitate foarte buna, clar, pastrand aceeasi grosime a caracterelor, marcajele orare si ale minutelor sunt toate la locul lor, pastrand aceeasi distanta intre ele. Nu prezinta nici un fel de mizerie, particule, decupaje aiurea. La cel cu data, data e scrisa bine, cu cifre groase foarte vizibile, se schimba exact cand trebuie, mereu pe centru. Cu siguranta cureaua, care arata foarte bine de altfel, e singurul minus. Probabil si o etanseitate scazuta la apa.
Ceasurile arata intr-adevar bine dar sufera de nesincronizarea secundarului cu marcajul, cel putin asa vad eu in prima poza..Poate ca pe altii nu-i deranjeaza dar pentru mine reprezinta o fixatie. Oricum posesorii acestei marci pot sta linistitii, se intampla la case si mai mari. La un momendat am pus ochii pe un Timex de la B&B care costa cam de 10 ori mai mult decat subiectul. L-am cautat in toate magazimele lor din Bucuresti si nu sunt putine pana am gasi la unul dintre ele care sa ma satisfaca.
Exista foarte putine quartz-uri (cu exceptia HEQ dar chiar si aici mai sunt abateri de la regula) la care secundarul este perfect aliniat din fabrica. Totul tine de proiectare mecanism si mai ales de noroc. Problema se datoreaza in principal ''jocului in danturi'' in termeni tehnici. Se poate corecta ulterior la ceasornicar dar nu exista garantie ca se va mentine constant tot timpul.satelitte scrie:Ceasurile arata intr-adevar bine dar sufera de nesincronizarea secundarului cu marcajul, cel putin asa vad eu in prima poza..Poate ca pe altii nu-i deranjeaza dar pentru mine reprezinta o fixatie.
AR1070-56E
Zar scrie:Exista foarte putine quartz-uri (cu exceptia HEQ dar chiar si aici mai sunt abateri de la regula) la care secundarul este perfect aliniat din fabrica. Totul tine de proiectare mecanism si mai ales de noroc. Problema se datoreaza in principal ''jocului in danturi'' in termeni tehnici. Se poate corecta ulterior la ceasornicar dar nu exista garantie ca se va mentine constant tot timpul.satelitte scrie:Ceasurile arata intr-adevar bine dar sufera de nesincronizarea secundarului cu marcajul, cel putin asa vad eu in prima poza..Poate ca pe altii nu-i deranjeaza dar pentru mine reprezinta o fixatie.
Corect !
Dar pentru mine tot o fixatie ramane. Timex-ul are un an si pastreaza alinierea. Jocul in danturi a aparut la un cronograf al meu, nu conteaza marca, intre "si 20 - si 30". Oricum nu as da o groaza de bani pe un ceas "de firma" daca nu ar respecta acest aliniament macar cand este nou iar chestia cu norocul ar trebui exclusa cel putin in categoria superioara.
Se intampla frecvent si la modele mult, mult mai scumpe - Omega sau Rolex Oysterquartz. Se intampla chiar si la Grand Seiko - dar e foarte accidental - am vazut unul singur clar cu probleme.satelitte scrie: Ceasurile arata intr-adevar bine dar sufera de nesincronizarea secundarului cu marcajul, cel putin asa vad eu in prima poza..Poate ca pe altii nu-i deranjeaza dar pentru mine reprezinta o fixatie. Oricum posesorii acestei marci pot sta linistitii, se intampla la case si mai mari. La un momendat am pus ochii pe un Timex de la B&B care costa cam de 10 ori mai mult decat subiectul. L-am cautat in toate magazimele lor din Bucuresti si nu sunt putine pana am gasi la unul dintre ele care sa ma satisfaca.
Eu deocamdata am avut noroc - mai toate modelele mele HEQ sunt foarte bine aliniate - cu calibrul E510 "campion", dar cam toate modelele HEQ discutate la http://caranfil.org/harrison/heq_update.html sunt intre excelent si OK - la Longines chiar imi place ca are un secundar nu numai foarte bine aliniat dar si uluitor de lung