De curind am avut 2 asemenea Longines-uri la reparat,unul la care chiar aceasta functie a fost defecta!
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Hack-ul este interesant deoarece la tragerea remontoarului secundarl merge pina cind ajunge la 0,si abia acolo se opreste.
De curind am avut 2 asemenea Longines-uri la reparat,unul la care chiar aceasta functie a fost defecta!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Fortis Flieger Chronograph. M-am bucurat de el o luna dupa care l-am vandut pentru a construi un Omega SM300. Este al doilea Fortis dupa un Cosmo Chrono, foarte solide ceasuri (ambele aveau o abatere de max 5s/zi).
Am strecurat si o poza cu probabil singurul "keeper" (in aceasta poza mai mare, poate si pentru ca este mai aproape de obiectiv; in realitate dimensiunile sunt comparabile : 42mm Fortis, 45.5mm Omega)

Am strecurat si o poza cu probabil singurul "keeper" (in aceasta poza mai mare, poate si pentru ca este mai aproape de obiectiv; in realitate dimensiunile sunt comparabile : 42mm Fortis, 45.5mm Omega)

Mi-am schimbat cureaua la Omega cu una de crocodilozaur (tot de la Omega). A fost un chin sa fac schimbarea, cred ca mi-a luat aproape o ora 

Dar de ce te-ai chinuit asa de tare?
Ai scos greu bratara, ai montat greu cureaua sau ambele?
Ai scos greu bratara, ai montat greu cureaua sau ambele?
Ambele operatiuni au fost dificile, ca n-am vrut nici sa stric vreo curea si nici sa zgarii ansele. Dar adevarul e si ca sunt foarte dibaci 
Frumos Omega , Felicitari
Multumesc. Nu e nou ceasul, il am de aproape 1 an.zveros scrie:Frumos Omega , Felicitari
Ma intrebam zilele astea care dintre ceasurile pe care le am (in numar de 5) imi place cel mai mult, si raspunsul e Omega
Hehehe, nu trebuie interpretat asa. Daca ar fi sa aleg intre Omega si Daytona, poate as alege Daytona, nu se stieuser scrie:deci rolex vs omega -> 0-4
Din afara,eu vad altfel.Daytona parca are mai multa personalitate.Poate daca ar fi fost vorba de Broad Arrow cu 861...
Modest.....tty scrie:Ambele operatiuni au fost dificile, ca n-am vrut nici sa stric vreo curea si nici sa zgarii ansele. Dar adevarul e si ca sunt foarte dibaci
Sau bongiorno....
Impresionant, n-ai mai pus semne de exclamare!rubin scrie:Modest.....tty scrie:Ambele operatiuni au fost dificile, ca n-am vrut nici sa stric vreo curea si nici sa zgarii ansele. Dar adevarul e si ca sunt foarte dibaci
Chestia cu "dibacia" era o auto ironie.
Orient Star 200m AirDiver pe un Toshi - Verdict final: se pastreaza!

Am reusit sa dau de un samurai interesant. Las sa vorbeasca pozele in locul meu:

da....si este de barbati....

da....si este de barbati....