Ce purtati astazi ?
- calin gabi
Re: Ce purtati astazi ?
Bogdane, ne-ai terminat de tot frate! Nu te mai opreste decat razboiul, ma gandesc ce ai mai putea sa gasesti ? 
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Am și pe fratele lui, îl port acum pe seară.

-
vasiledincu
Subiectul se numeste "Ce purtati astazi". Daca xxxbanxxx a purtat ceasurile respective are tot dreptul sa posteze aici iar ce face cu ele il priveste personal.
Deocamdata aveti un avertisment, la derapajul urmator stati cateva zile "pe tusa".
Deocamdata aveti un avertisment, la derapajul urmator stati cateva zile "pe tusa".
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Va rog sa nu raspundeti la provocari, exista moderatori care sa se ocupe de asta (chiar daca, uneori, cu intarziere).
Multumesc pentru conformare.
Multumesc pentru conformare.
Daca ai bani le pastrezi pe toate, eu cel putin asa as face... dar nu stiu cati isi permit o asemenea colectie la noi in tara. In rest ce sa spun, eu ma bucur ca am ocazia sa vad ceasurile colegilor de forum, inclusiv cele ale lui xxxbanxxx, care trebuie sa recunoastem sunt deosebite.vasiledincu scrie:!
Omul le cumpara, le tine ceva timp si apoi le vinde.
Daca ai bani, evident iti permiti sa faci asta. .
Este de ieri poza dar abia acum am reusit sa o "urc".

Ce purtati astazi ?
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***
Superb IWC Schaffhausen, sa-l purtati sanatos!
@ceasul Iese monstrul din apa la vanat...
@CristiT Arata interesant "distorsionarea lui Davosa". Asta aproape suna ca titlu de carte.
@CristiT Arata interesant "distorsionarea lui Davosa". Asta aproape suna ca titlu de carte.
Frumos echilibru intre bratara si ceas.Zar scrie:
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
Este foarte frumos acest Monstru Albastru. Daca in fotografie arata asa,in realitate sa-l tii la mana este bestial (remarc ca atrage privirile atat purtatorilor de ceasuri cat si a celor indiferenti fata de ceasuri).Jacq scrie:Iese monstrul din apa la vanat...
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***