4 - si Cetateanpoznas stiu ca are unul. L-a prezentat aici pe forum si este superb.Lucian Marcu scrie:Superb
Captura premium
Cu al tau sunt trei acum pe forum.
Am si eu si Catralin unul.
Felicitari
Ultima achizitie
-
danielbratu2008
Re: Ultima achizitie
Parca este alt model cel numit numarul 4.
Ma insel?
Ma insel?
nu te inseli deloc lucian. ceteanul are un king cu armare manuala. insa la fel de frumos
.
-
danielbratu2008
Poate m-am exprimat gresit... Era vorba de un al patrulea King Seiko, n-am facut diferentierea intre mecanic si automatic.catralin scrie:nu te inseli deloc lucian. ceteanul are un king cu armare manuala. insa la fel de frumos.
Lucian Marcu scrie:Superb
Captura premium
Felicitari
Si-nca unu' aici!
- gherghin nicolae
- Moderator
Am dorit sa cumpar un cadran si...am cumparat un ceas. Imi pare rau sa-l dezmembrez caci functioneaza...Doar capac spate nu are, dar i-am adaptat eu unul, provizoriu. Alaturi de el este si Citizenul bullhead pe care-l am de ceva vreme, dar si cel cu cadranul topit , toate 3 motorizate de clasicul 8110 automatic, mecanism care mie-mi place foarte mult.In general toate aceste chronografe de la Citizen au o vopsea fluorescenta galbena ori portocalie care se vede foarte interesant la lumina ultravioleta...Cind sint radiatii mari afara, veti vedea ca atit aceste vopseluri cit si fosforul sau superluminova se observa si ziua ! Este un test bun , mai ales la exploziile solare , cind sint mai vizibile ziua punctele sau liniile acoperite cu vopselurile respective.

Cam astea ar fi Citizen-urile mele cu 8110 .Deocamdata...

Cam astea ar fi Citizen-urile mele cu 8110 .Deocamdata...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
Un Orient cu rezerva de putere (CFDAC004W0):

Sanatate si sa fie-ntr-un ceas bun,
Stefan
Stefan
- gherghin nicolae
- Moderator
Desi in posesie de 3 luni , achitat abia ieri...asa ca il postez acum la ,,ultima achizitie " si pe acest frumos Longines.
Prima poza (se vede calitatea ) este al meu. Celelalte , din grupaj sint de pe net.Nu stiu cum vor aparea ca si dimensiune insa daca nu apar bine rog admin. sa stearga...

Prima poza (se vede calitatea ) este al meu. Celelalte , din grupaj sint de pe net.Nu stiu cum vor aparea ca si dimensiune insa daca nu apar bine rog admin. sa stearga...

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Multumesc Grig !
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Foarte frumos Nic, excelent. Imi doresc si eu unul in otel (deocamdata am doar in 18k si GP & SSB) si mai am un GP & SSB echipat cu cal. 280.
Fascinante aceste mecanisme & ceasuri de la Longines!
Fascinante aceste mecanisme & ceasuri de la Longines!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- gherghin nicolae
- Moderator
Un mic militar , marca Cyma.
Alaturi de el am postat si mai vechiul Cyma ,mai mare ca si dimensiune , un Atlantic pentru comparatie doar , cit si alte diverse mecanisme pe care le am de la aceasta fascinanta firma...Observati asemanarea arhitecturii podurilor cit si finisarea exemplara.
Despre militar , a fost achizitionat astazi , in stare perfecta de functionare , cu o mica ciobitura a geamului gros. Este din otel , cureaua pe care a avut-o ...o mizerie , a luat directia gunoiului...
Pe linga Cyma , am cumparat si un Seiko Sealion, care trebuie revizionat dar are si el un mecanism superb cu 30 rubine.Voi posta poze si cu Seiko.
Momentan Cyma...

Alaturi de el am postat si mai vechiul Cyma ,mai mare ca si dimensiune , un Atlantic pentru comparatie doar , cit si alte diverse mecanisme pe care le am de la aceasta fascinanta firma...Observati asemanarea arhitecturii podurilor cit si finisarea exemplara.
Despre militar , a fost achizitionat astazi , in stare perfecta de functionare , cu o mica ciobitura a geamului gros. Este din otel , cureaua pe care a avut-o ...o mizerie , a luat directia gunoiului...
Pe linga Cyma , am cumparat si un Seiko Sealion, care trebuie revizionat dar are si el un mecanism superb cu 30 rubine.Voi posta poze si cu Seiko.
Momentan Cyma...

-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Mecanismul micutului militar de mai sus este Cyma 162 .
Aici va prezint Seiko , din pacate pozele mele nu au calitate prea buna...pentru care imi cer scuze .

Observati rubinul de la caseta arc cit si antisocurile amplasate atit pe roata anker cit si pe furca anker...evident un mecanism de foarte buna calitate , dupa cum si Larry Bigs il caracterizeaza. Acest mecanism se numeste, mai bine spus se gaseste in varianta europeana a lui Seiko Sealion , respectiv mecanismul 8306 .
Se mai gaseste in Seiko Bussines A , si este produs intre 1965-1969
http://thewatchspotblog.com/?p=210
Cam atit pentru azi...
Aici va prezint Seiko , din pacate pozele mele nu au calitate prea buna...pentru care imi cer scuze .

Observati rubinul de la caseta arc cit si antisocurile amplasate atit pe roata anker cit si pe furca anker...evident un mecanism de foarte buna calitate , dupa cum si Larry Bigs il caracterizeaza. Acest mecanism se numeste, mai bine spus se gaseste in varianta europeana a lui Seiko Sealion , respectiv mecanismul 8306 .
Se mai gaseste in Seiko Bussines A , si este produs intre 1965-1969
http://thewatchspotblog.com/?p=210
Cam atit pentru azi...
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Nic, felicitari pentru ceasul Seiko ... dar raman un fan al ceasurilor CYMA!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Numarul 5 KS dar tot trei acelasi model raman.adim scrie:Lucian Marcu scrie:Superb
Captura premium
Felicitari
Si-nca unu' aici!
Sa clarificam
3 automatic
1automatic
1 manual
Sunt diferite

seiko 5 military style-kaki-nato style strap