mihaixp scrie:Foarte frumos ceasul Maurice Lacroix. Imi place foarte mult si forma carcasei si design-ul cadranului. Cu adevarat frumos. Felicitari!
PS: Sigur mecanismul nu e Sellita SW220-1?
Multam fain de aprecieri.
Cat despre mecanism, conform watchtime.com, este ETA 2836. Dar dupa cum vad aici imi pare ETA 2834-2.
Uita-te la forma rotorului si vei vedea ca nu este aceeasi, ci una specifica celor de la Sellita. Uite aici, de exemplu, un Maurice Lacroix Pontos Rectangulaire Date (fara ziua saptamanii) echipat cu SW200: http://www.bernardwatch.com/Maurice-Lac ... Date/ML121.
mihaixp scrie:Foarte frumos ceasul Maurice Lacroix. Imi place foarte mult si forma carcasei si design-ul cadranului. Cu adevarat frumos. Felicitari!
PS: Sigur mecanismul nu e Sellita SW220-1?
Multam fain de aprecieri.
Cat despre mecanism, conform watchtime.com, este ETA 2836. Dar dupa cum vad aici imi pare ETA 2834-2.
Uita-te la forma rotorului si vei vedea ca nu este aceeasi, ci una specifica celor de la Sellita. Uite aici, de exemplu, un Maurice Lacroix Pontos Rectangulaire Date (fara ziua saptamanii) echipat cu SW200: http://www.bernardwatch.com/Maurice-Lac ... Date/ML121.
Daca este vorba de Sellita ar fi trebuit sa fie 13"’ SW 240...detalii aici.
@ adim : Felicitari...este frumos -desi mie imi plac ceasurile rotunde- 99 % cred ca are la baza mecanismul ETA 2834-2 "giu-giulit" de ML. Are 25 de Rubine iar Sellita SW 240 ...26 de rubine. Daca ziceau ca are >=26 de rubine aparea semnul de intrebare...
Multumesc! O sa apelez la topicul de slefuit geamul de haselita ca sa scot mici zgarieturi, in rest e superOK ca si aspect si functionalitate. Mi-am dorit foarte mult sa am un tricolor...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Dle Nicolae, multumesc pentru link. Il cunosteam, de fapt lecturarea lui cap-coada m-a determinat sa urmaresc si sa achizitionez un Tricolor. Este clara originea romaneasca a fratilor Lazrus, dar tot nu am gasit exprimat clar ca aceasta ar fi semnificatia prezentei tricolorului romanesc langa logo-ul firmei...sau mi-a scapat mie ceva?
Cu placere maxima!E inceputul unei relatii speciale si sincere,sper eu.Unele,daca nu chiar toate ar trebui detaliate,eventual in topicul "ceasuri de buzunar",cu siguranta merita.
Dle Nicolae, multumesc pentru link. Il cunosteam, de fapt lecturarea lui cap-coada m-a determinat sa urmaresc si sa achizitionez un Tricolor. Este clara originea romaneasca a fratilor Lazrus, dar tot nu am gasit exprimat clar ca aceasta ar fi semnificatia prezentei tricolorului romanesc langa logo-ul firmei...sau mi-a scapat mie ceva?
34.0 g, 34.0 mm x 40.0 mm, grosime 8.0 mm, curea 18 mm
Power reserve 51h
Precizie: unul are + 4 sec 24 h/ - 2 sec/ 48h
al doilea: + 4 sec 24 h/ n-au trecut inca 48 de ore sa vad precizia la 2 zile.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
34.0 g, 34.0 mm x 40.0 mm, grosime 8.0 mm, curea 18 mm
Power reserve 51h
Precizie: unul are + 4 sec 24 h/ - 2 sec/ 48h
al doilea: + 4 sec 24 h/ n-au trecut inca 48 de ore sa vad precizia la 2 zile.
...