Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Si, in sfarsit, dragul meu Connie! In mod sigur nu va fi ultimul...
Ce inseamna sa fii posesorul unui Omega Constellation o explica cel mai bine Desmond Guilfoyle in eseul de aici.
Omega Constelllation Pie Pan SS (1962/1963)
-Automatic movement signed (caliber 561)
-Stainless Steel case
-Screw back case signed
-Original hands in excellent condition
-Original dial in excelent condition
-Original crown
-Original Omega buckle
In afara geamului care are unele zgarieturi si pe care probabil il voi schimba, este perfect! Cel putin asa il vad eu...
Precizie: cateva secunde in minus dupa 4 zile de stat pe winder.

Ce inseamna sa fii posesorul unui Omega Constellation o explica cel mai bine Desmond Guilfoyle in eseul de aici.
-Automatic movement signed (caliber 561)
-Stainless Steel case
-Screw back case signed
-Original hands in excellent condition
-Original dial in excelent condition
-Original crown
-Original Omega buckle
In afara geamului care are unele zgarieturi si pe care probabil il voi schimba, este perfect! Cel putin asa il vad eu...
Precizie: cateva secunde in minus dupa 4 zile de stat pe winder.

Frumos Connie!Cred ca pozele la mecanism il nedreptatesc un pic!
La mai multe!
Functioneaza in parametri COSC?
Al meu nu prea ...
La mai multe!
Functioneaza in parametri COSC?
Al meu nu prea ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
dbonddental
Multumesc pentru informatii. Intradevar, acel articol imi scapase si el nu face decat sa-mi confirme parearea initiala cum ca logo-ul Benrus nu are nici o legatura cu Tricolorul nostru...pacat, s-a distrus un mit.moby scrie:Buna seara , cu siguranta v-a scapat acest articol scris de "montana" un fel de "Jacques-Yves Cousteau"imi permit sa-l numesc al " http://www.ceasuripentruromania.ro "dbonddental scrie:Dle Nicolae, multumesc pentru link. Il cunosteam, de fapt lecturarea lui cap-coada m-a determinat sa urmaresc si sa achizitionez un Tricolor. Este clara originea romaneasca a fratilor Lazrus, dar tot nu am gasit exprimat clar ca aceasta ar fi semnificatia prezentei tricolorului romanesc langa logo-ul firmei...sau mi-a scapat mie ceva?gherghin nicolae scrie:Este un intreg topic despre firma Benrus aici
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =23&t=1749
Daca cititi sigur veti intelege.in postul de aici :
http://forums.watchuseek.com/f11/benrus ... 13708.html
Felicitari, arata foarte bine. (si PDF-ul a fost si el foarte interesant).adim scrie:Si, in sfarsit, dragul meu Connie! In mod sigur nu va fi ultimul...![]()
...
Exceptional ceasul Pie Pan. Adim, esti un mare norocos. Sa-l porti sanatos si sa te poti bucura in liniste de el.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Vin si eu
cu al meu Connie (564) - o achizitie mai veche, dar neprezentata pe aici, si cu un FL Twinmatic mai deosebit ...

Adrian, foarte frumos Omega. Dar nu e Pie Pan.
Iar Favre arata de 10!
P.S. Omega 564 are quick set date?
P.S. Omega 564 are quick set date?
Intradevar, Omega nu este Pie-pan. Cal. 564 are quick-set in pozitia a doua a coronitei.
Favre-Leuba chia arata mai bine in realitate decat in poza. Am "vanat" ceasul acesta vreo 3 ani. Este o raritate combinatia mecanism / carcasa / stare. N-am pus poza cu mecanismul ca sa va fac curiosi, sa vad daca ghiciti ce calibru este!
Favre-Leuba chia arata mai bine in realitate decat in poza. Am "vanat" ceasul acesta vreo 3 ani. Este o raritate combinatia mecanism / carcasa / stare. N-am pus poza cu mecanismul ca sa va fac curiosi, sa vad daca ghiciti ce calibru este!
269?Achraf scrie:Intradevar, Omega nu este Pie-pan. Cal. 564 are quick-set in pozitia a doua a coronitei.

Daca e cel de mai sus mie ciuda,mi-e "foaaaaaarte ciuda"

Si e cel amintit de adim
Felicitari
starea lui este super.
Daca e cel din link si pretul a fost teribil .
Ehei de cand il caut eu ....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... I2AsE%253D
Felicitari
starea lui este super.
Daca e cel din link si pretul a fost teribil .
Ehei de cand il caut eu ....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... I2AsE%253D
adim & Lucian - ati ghicit - exact acela este ceasul!
Rubin - multumesc pentru felicitari!
Si acum pozele:

Rubin - multumesc pentru felicitari!
Si acum pozele:

Ce le vede Lucian
Splendid ceas si mecanism ! Cred ca imi vine o idee...
Splendid ceas si mecanism ! Cred ca imi vine o idee...
Sau bongiorno....