Primul logo Citizen a fost lansat cu ceasul de buzunar din 1924. De atunci pana in prezent s-au folosit mai multe multe tipuri. Eu am prezentat doar 3 din toate pt. o anumita perioada de timp. Nu am dat informatie eronata.
Zar scrie:Primul logo Citizen a fost lansat cu ceasul de buzunar din 1924. De atunci pana in prezent s-au folosit mai multe multe tipuri. Eu am prezentat doar 3 din toate pt. o anumita perioada de timp. Nu am dat informatie eronata.
Repet am mentionat logo in relief.
Primul in relief a fost "C" pe Citizen Auto ( si nu sunt sigur de asta,asa se spune de catre diversi /google).
Zar scrie:Primul logo Citizen a fost lansat cu ceasul de buzunar din 1924. De atunci pana in prezent s-au folosit mai multe multe tipuri. Eu am prezentat doar 3 din toate pt. o anumita perioada de timp. Nu am dat informatie eronata.
Repet am mentionat logo in relief.
Primul in relief a fost "C" pe Citizen Auto ( si nu sunt sigur de asta,asa se spune de catre diversi /google).
Este o neintelegere. Am sa explic. Cand am zis ''primul'' se refera la primul logo din poza pusa de mine. Practic asta are acel Crystal Seven de pe okazii - caractere drepte si groase.
---
as putea s-o fac dar nu prea am timp la dispozitie sa revin cu poze detaliate si comentarii la ele ; puteti gasi pe net destule prezentari si inca foarte complexe..In masura in care pot voi reveni cu poze
Cetatene ,
Hai , nu te lasa rugat , mai arata-ne niste fotografii ....
Glumesc , dar poate totusi ai timp ?
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
ceasurile le am de ceva timp si abia acum le-am afisat , e drept ca am avut o motivatie din partea unui "coleg".. promit ca voi reveni cu poze detaliate inclusiv la interior , nu trebuie sa ma roage nimeni o voi face pur si simplu .