Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Loox

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Loox »

Misto achizitie. Mie unul nu mi-ar folosi, poate totusi in viitor. Cum adica primul ceas cu baterie? Tu n-ai avut niciun quartz in viata ta? :shock:
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Loox scrie:Misto achizitie. Mie unul nu mi-ar folosi, poate totusi in viitor. Cum adica primul ceas cu baterie? Tu n-ai avut niciun quartz in viata ta? :shock:
Da e primul quartz de cand am pasiunea pentru ceasuri. Am mai avut un Q&Q cand eram mic... era quart.
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
ate14

Mesaj de ate14 »

Bravo Tavi! Deci, e furtuna la Craiova sau nu? :mrgreen:
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Multumesc mult lui Alexandru (zumzum) pentru cureaua SUPERBA care echipeaza acum ceasul Timeco.
Piele excelenta, cusatura super (la culoarea cadranului!) ... ce sa mai zic? Am vazut ieri alte doua curele - una portocalie echipand un Seiko si una albastra si am ramas :shock: :shock: :shock: :!:
Pozele nu-i fac mare dreptate, dar abia astept celelelate curele realizate cu atata maiestrie si pasiune de colegul nostru zumzum!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
cnd

Mesaj de cnd »

Foarte frumoasa se potriveste la tanc
Mowgli

Mesaj de Mowgli »

Achraf scrie:Multumesc mult lui Alexandru (zumzum) pentru cureaua SUPERBA care echipeaza acum ceasul Timeco.
Piele excelenta, cusatura super (la culoarea cadranului!) ... ce sa mai zic? Am vazut ieri alte doua curele - una portocalie echipand un Seiko si una albastra si am ramas :shock: :shock: :shock: :!:
.....
Cum facem sa o vedem pe aia portocalie de Seiko ?
Era pe Monster sau... ? Sunt foarte curios cum arata si banuiesc ca din puzderia de posesori de monstrii poate, poate .... pica ceva :P
moby

Mesaj de moby »

[/quote]
Era pe Monster sau... ? Sunt foarte curios cum arata si banuiesc ca din puzderia de posesori de monstrii poate, poate .... pica ceva :P[/quote]

ORANGE ?! da, sunt si eu interesat ; rog(astept) foto !
Multumesc anticipat .
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

... pai nu avem decat sa asteptam poze de la zumzum!
zumzum

Mesaj de zumzum »

Achraf scrie:Multumesc mult lui Alexandru (zumzum) pentru cureaua SUPERBA care echipeaza acum ceasul Timeco.
Pozele nu-i fac mare dreptate, dar abia astept celelelate curele realizate cu atata maiestrie si pasiune de colegul nostru zumzum!
Multumesc foarte mult pentru aprecieri .
Maine sau poimaine am sa pun fotografii .
Mowgli scrie:
Era pe Monster sau... ? Sunt foarte curios cum arata si banuiesc ca din puzderia de posesori de monstrii poate, poate .... pica ceva :P[/quote]

Eu pe Monster orange as pune una albastru deschis si cusatura portocalie .
papaadrian

Mesaj de papaadrian »

Buna seara, astazi a ajuns si primul meu ceas mecanic(automatic) un Seiko SNK803 ("Aviator" crem) !

Imagine

Imagine

L-am pus si pe o curea de piele maro, mi se pare ca arata foarte bine.

Imagine

Pozele nu sunt de o calitate extraordinara fiind facute cu telefonul(ultima la lumina incandescenta, a iesit ceva mai rau), despre abatere o sa va spun maine pana acum in 10 ore la incheietura a ramas in urma cam 2 secunde...
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Dom'le, incep sa-mi placa "Zero"-urile astea japoneze! 8) Daca as gasi unul echipat cu un mecanism mai osebit, mai ca mi-as cumpara si eu unul. Care este cel mai de sus in gama aceasta, stie cineva?

Ii sade frumos cu ambele curele - sa-l stapaneasca sanatos actualul apropitar! :wink:
Adrian Azamfirei

Mesaj de Adrian Azamfirei »

Felicitari pt achizitie ! Si mie incepe sa imi placa din ce in ce mai tare modelul asta ...
8 tics per second || Proud SINN'er

" Oricare ar fi durata timpului, stiinta utilizarii lui il va face lung " - Scott Adams

http://www.italiaperstranieri.com
papaadrian

Mesaj de papaadrian »

Multumesc frumos, pe mine ma batea gandul de mult dar nu eram sigur cu privire la diametru, asta pana cand l-am gasit la un magazin in Kaufland (la un pret dublu fata de cel de pe internet)si l-am probat, apoi a urmat comanda.
Cat despre precizie -5 sec in 26 de ore( nu am vazut la 24 fiind plecat) sunt curios cum o sa se comporte in continuare.
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

papaadrian scrie:
Cat despre precizie -5 sec in 26 de ore( nu am vazut la 24 fiind plecat) sunt curios cum o sa se comporte in continuare.
Este foarte bine pentru un 7s26 :)
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
Cypher

Mesaj de Cypher »

Achraf scrie:Dom'le, incep sa-mi placa "Zero"-urile astea japoneze! 8) Daca as gasi unul echipat cu un mecanism mai osebit, mai ca mi-as cumpara si eu unul. Care este cel mai de sus in gama aceasta, stie cineva?

Ii sade frumos cu ambele curele - sa-l stapaneasca sanatos actualul apropitar! :wink:
La fel ca asta nu cred ca gasesti cu mecanism superior. Singura solutie e un Flieger dar si pretul creste considerabil.

nmbcatega: Are 7s36,astea stau mai bine la precizie decat un 7s26. Oricum e bine pentru pretul lui.
Scrie răspuns