dayryad scrie:Sper sa nu se supere moderatorul pe mine , dar pun un link cu ceea ce inseamna "ceasuri electrice" ; nu sunt fan quartz , dar tuning fork-ul mi-a furat un pic sufletul: http://www.electric-watches.co.uk
Frumos ceas !!! Super sunet !
Eu zic ...daca e cu baterie atunci locul lui e aici !
Multumesc rubin, promit ca o sa revin in ceva timp cu inca o piesa tuning fork de referinta.
Aviz amatorilor - Claudiu avea (ca de obicei) dreptate, pentru ESA 9162 se recomanda baterie Renata 344.
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
dayryad scrie:Multumesc rubin, promit ca o sa revin in ceva timp cu inca o piesa tuning fork de referinta.
Aviz amatorilor - Claudiu avea (ca de obicei) dreptate, pentru ESA 9162 se recomanda baterie Renata 344.
Interesant si ceasul si interesant si cu bateria - desi la prima vedere mie diferenta mi se pare doar de 0.4 mm grosime la baterie ...
Felicitari, arata foarte bine - iar calibrele 6350/6355/6380 sunt din a doua generatie de complicatii construite peste calibrul 6000, si din care ulterior a evoluat seria 67xx !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "