Quartz de colectie !
Re: QUARTZ de colectie !
Ar fi frumos sa vedem si niste poze ale ceasului 
Am postat poze reale la ''Ultima achizitie''. Foarte slabe calitativ - probabil atat poate aparatul meu modest, plus ca nu toata lumea are talent la arta fotografica. Cand voi avea posibilitate de unele profesionale voi pune si aici, daca nu il dau pana atunci. 
AR1070-56E
Nu o fi un ceas de colectie ... dar e ceasul meu cu one 1 rubin!!!!

Mecanism este ETA 555.415, dar prea multe date nu am. Intre ansele de jos scrie PLAQUE G10 (RS). Astept si alte detalii. Multumesc!

Mecanism este ETA 555.415, dar prea multe date nu am. Intre ansele de jos scrie PLAQUE G10 (RS). Astept si alte detalii. Multumesc!
Uitasem, in concluzie : Este practic un E510 lucrat la scara putin mai mare si fara precizie inalta.Zar scrie:Citizen - Perpetual Calendar BL1230-52L (cal. E764)
Nota : Orice quartz care are secundarul perfect aliniat pe marcaje (din fabrica sau ulterior) si cu bataie ferma (fara ''tremurat'') va avea intotdeauna precizie foarte buna, cu mult sub limita data de producator.
AR1070-56E
Re: Quartz de colectie !
Domnilor, ştie cineva cine a fabricat acest model de ceas? Eu nu am găsit nici o referinţă despre el. Mecanismul pare destul de interesant, mai ales pentru faptul că are bateria cu (-) spre capac, rubine destule şi precizia care se încadrează cam la +1sec/ 2 săptămâni.

“Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.”
Mulţumesc pentru link, victor. Observ că s-au străduit şi DDR-iştii să scoată ceva, nu pe măsura concurenţei din acel timp, dar acest model m-a convins, exceptând Ruhla, care au fost făcute parcă din patent, pilă şi foarfecă de tablă.

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
- gherghin nicolae
- Moderator
Numai o poza ???
Mai vrem !!!!
Mai vrem !!!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
- otvos-bruno
Jaeger-LeCoultre
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Citizen - Signature Diver Perpetual Calendar BL1258-53L (cal. E764)
http://www.citizenwatch.com/en-us/watch ... BL1258-53L

http://www.citizenwatch.com/en-us/watch ... BL1258-53L

AR1070-56E
Felicitari pentru achizitie ! Sa-l porti sanatos !
Eu sunt foarte multumit de el , se aseaza perfect pe incheietura iar calitatea finisajelor o mai admir si acum dupa jumatate de an !
Eu sunt foarte multumit de el , se aseaza perfect pe incheietura iar calitatea finisajelor o mai admir si acum dupa jumatate de an !