Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
AdrianC

Re: Ultima achizitie

Mesaj de AdrianC »

Multumesc. :)
Egalitate nu există decât în matematică!
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

AdrianC scrie:Ultima achizitie, un Orient 60th Anniversary. Inca nu a ajuns la mine asa ca mai dureaza putin pana pun pozele. :D
Va doresc tuturor un an nou cat mai bun!
Am o slabiciune pt ceasurile auto cu power reserve, indifirent de marca :). Abia asteptam poze. Felicitari.
SBLA047
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

E cu intoarcere manuala.
Egalitate nu există decât în matematică!
Zar

Mesaj de Zar »

Orient - 60th are cal. 48N40 in 21J conceput special pt. acest model, este manual + hack. :wink:
AR1070-56E
danny

Mesaj de danny »

Am o slabiciune pt ceasurile auto cu power reserve, indifirent de marca :)
Subscriu :D
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Uite ca nu am urmat ce mi-am propus la finele lui 2011 (sa am un 2012 cat mai sarac in achizitii :D)

Imagine Poza fostului proprietar

I have sinned :)
SBLA047
zveros

Mesaj de zveros »

satiriadis scrie:Uite ca nu am urmat ce mi-am propus la finele lui 2011 (sa am un 2012 cat mai sarac in achizitii :D)

?

Ce se ascunde in spate ? un 2824 cumva :)
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

zveros scrie: ?

Mechanical Movement
ETA 2893-2
Self-winding mechanism
21 bearing jewels
28,800 semi-oscillations per hour
Seconds stop function
Shock resistant as per DIN 8308
Anti-magnetic as per DIN 8309
SBLA047
saphire

Mesaj de saphire »

zveros scrie:
satiriadis scrie:Uite ca nu am urmat ce mi-am propus la finele lui 2011 (sa am un 2012 cat mai sarac in achizitii :D)

?

2893-2 GMT!
Imagine
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Saraca achizitie :P Foarte frumos ceasul! Sper sa il stapaniti sanatos!
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
zveros

Mesaj de zveros »

Un 2893-2 imi doresc si eu :) Sa-l porti sanatos !!!
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Frumos Sinn! Felicitari!

Acum sa postez si eu un ceas pe care l-am asteptat de muuult ... si care m-a dezamagit!
De ce? Dupa poze e povestea ...

Imagine
Imagine
Imagine

Acestea sunt pozele fostului proprietar.
Descrierea? "SUPER RARE! THIN UNIVERSAL GENEVE WHITE SHADOW AUTOMATIC MEN'S WATCH VINTAGE 60s"
Mai mult: "This ground breaking, ultra-thin Universal Geneve had one of the slimmest automatic wristwatch movements in the world, for his day! Measuring in at about 35mm X 43mm not including his inset, logo stamped crown, this 1960s Universal Geneve automatic wristwatch is great if you enjoy the sleek sophistication of a unique classic piece, and he can be yours if you are the lucky winning bidder!

His gorgeous deep royal blue dial can look almost black, depending on the lighting, and he’s sporting raised hour marker bars that give time to his long, narrow hands. This guy has such an unusually slim profile, he’s going to get a lot of attention when he’s strapped on your wrist, and his dark, dramatic dial will have you checking him often when you take him out on the NoSpam!

His case is solid stainless steel, and showing some surface wear, and he’s got a wide, aged bezel that frames his dial perfectly! His short, curved lugs hold his original Universal Geneve signed band, and his buckle is also signed! This handsome timepiece will make an excellent addition to any quality collection, and he’s being offered here at a one cent start bid with no reserve! A rare opportunity for the discriminating collector!

Keeping time within minutes per day on a recently serviced movement, this authentic classic is ready to show off, and he comes with a three-month warranty for your added satisfaction and convenience! This is a truly spectacular vintage Universal Geneve White Shadow could become an every day favorite, when you are his new owner. A rare vintage timepiece you will be proud to own, so bid with confidence, and good luck! You’ll appreciate his thin profile steel case, original band and buckle, and beautiful royal blue dial!
"

Ceasul a ajuns azi si ... surpriza: inauntru este un mecanism quartz semnat UG!!!
Sellerul (cca. 13000 feedbacks, 99.7%) a spus ca i-l pot returna, dar pierd shippingul (cca. 35$) apoi a spus ca putem face pierderea 50 / 50 % ...

Inca nu i-am dat feedback, ce sfaturi imi dati?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
moby

Mesaj de moby »

:(

din pacate nu am cont eBay ......desi...ma bate un gand.
Imi pare rau de "patanie" Dom` Profesor :(
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Adi , depinde cit ai dat pe UG.
Carcasa si cadranul arata foarte bine , si dupa cum stii se gasesc greu in starea asta. Daca ai un mecanism cu microrotor il montezi si tii ceasul , daca suma mecanismului automatic si cit ai dat pe ceea ce ai cumparat tu crezi ca merita .
Eventual spune vinzatorului sa-ti returneze o parte din suma...
Eu nu am mecanism pentru ceas cum ai tu(cel prezentat aici acum) pentru ca ti-as fi dat unul . Am altele Universal Geneve insa nu are sens sa pui manual cind ceasul este/era automatic .
Pacat...de ceas !

P.S. De ce nu i-ai cerut o poza cu mecanismul ? Asta nu inteleg...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Poza cu mecanismul a spus sellerul ca nu poate sa faca.
Am mers pe incredere, descriere, feedback, pe faptul ca atat cureaua cat si catarama sunt originale semnate UG etc.
Cand i-am transmis ca mecanismul este Quartz a parut "surprins" si mi-a scris "We do not have our watches serviced in house and our repairman made no notes to us about the movement being a quartz. We understand your frustration! Please feel free to return the watch for a full refund. "

Pe ceas am dat 170$. Nu stiu daca merita sa-l pastrez ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Scrie răspuns