(... se pare ca am avut dreptate
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Foarte frumos ceasul Bogdan, welcome to the J-Club!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
impala2328
bogdan,
foarte frumos juvenia
felicitari !
o intrebare scurta,te rog :
ce diametru (fara coronita) are ?
multumesc !
foarte frumos juvenia
felicitari !
o intrebare scurta,te rog :
ce diametru (fara coronita) are ?
multumesc !
- calin gabi
Felicitari bogdan1 pentru piesa este deosebita! Nici nu stii ca ai ceasul
la mana
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Felicitari, Bogdan! Sa te bucuri de el!
Cat despre partea cu "arata mai bine in realitate" nu cred pana nu vad!
Cat despre partea cu "arata mai bine in realitate" nu cred pana nu vad!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Aprecierile voastre ma onoreaza, va doresc si voua cat mai multe ceasuri deosebite.
Alex, ma prezint cu "vinovatul" live oricand propui .
Alex, ma prezint cu "vinovatul" live oricand propui .
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Un ceas deosebit de frumos Bogdan, sa-l stapanesti cu drag; o fi asta genul de ceas elegant de care intreaba unii? - cu siguranta
!
Felicitari Bogdane, ai un ceas deosebit!
Mai incolo poate ne incanti si cu un wrist shot?

Mai incolo poate ne incanti si cu un wrist shot?
Am sa incerc cu toate ca eu sunt pui de Crevedia la acest gen de ceasurigigel113 scrie:Felicitari Bogdane, ai un ceas deosebit!
Mai incolo poate ne incanti si cu un wrist shot?![]()
PS.Dumnealui(Achraf) m-a virusat cu Juvenia si nu numai...
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Bogdan, este o virusare pe care nu o sa o regret. Niciodata!bogdan1 scrie: Am sa incerc cu toate ca eu sunt pui de Crevedia la acest gen de ceasuriDomnul Achraf este tatal lor.
PS.Dumnealui(Achraf) m-a virusat cu Juvenia si nu numai...
Odata ce ai pus un asemenea ceas la mana, la o tinuta eleganta, iti piere cheful sa-ti mai agati cine stie ce ceasuri 10mm+ ... eventual si cu bratara. Vor ramane insa unii pasionati de G-Shock in continuare, care si-l vor asorta la costumele (H)Armani!
Felicitari! O sa revin si eu in aceasta rubrica cu un cesuletz, un vintage NOS (am recidivat 'din nou', ce sa fac?
D-ul Achraf,
Am vazut aici pe forum, dar si la Sighisoara foarte multe ceasuri din colectia dumneavoastra care m-au impresionat sub toate aspectele,Juvenia insa m-a fascinat efectiv si nu am mai avut "liniste"pana nu am reusit sa gasesc si eu unul(a durat mult pina sa reusesc) Va multumesc ca m-ati virusat.
Toata consideratia. Bogdan.P.
Am vazut aici pe forum, dar si la Sighisoara foarte multe ceasuri din colectia dumneavoastra care m-au impresionat sub toate aspectele,Juvenia insa m-a fascinat efectiv si nu am mai avut "liniste"pana nu am reusit sa gasesc si eu unul(a durat mult pina sa reusesc) Va multumesc ca m-ati virusat.
Toata consideratia. Bogdan.P.
Comparatia este deplasata. OM este un ceas pentru diver, si foarte rar scufundarile de agrement depasesc durata de 1 ora. Monstrul este perfect asa cum este, puteti sa-l comparati cu tot ce va vine in minte, nu veti reusi sa-l surclasati (in gama lui de pret si de ce nu chiar si peste).Alex Clej scrie:Avantajul tehnologiei "tritium vials" (despre care s-a mai scris in forum) este iluminarea CONSTANTA pe durate lungi de timp. Ce folos ca un monstru lumineaza initial ca lanterna iar dupa cateva ore de-abia mai palpaie.Cypher scrie: Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
SATELLITE WAVE
- gherghin nicolae
- Moderator
Foarte frumos Juvenia ...Ma tot uit la el de citeva zile (mai precis de cind a fost postat) si-mi pare bine ca nu a trecut neobservat (cum s-a mai intimplat uneori...),cind apare rapid un alt gen de ceas (asta ca sa nu fiu mai rau) si-l eclipseaza.
Chiar daca nu am scris de la inceput ca-mi place sau felicitari , sau altceva de genul...vreau sa spun acum ca este un gen de ceas care mi-as dori sa fie un trend , si sa vad ca si cei mai tineri poarta asemenea capodopere . As scrie ca sint satul de Citizen si Seiko , insa sint si ele ceasuri , chiar daca joaca in alta Liga .
Felicitari posesorului , ca a ,,pus mina " pe asa ceva !!!
La mai multe ceasuri de acest gen !
Chiar daca nu am scris de la inceput ca-mi place sau felicitari , sau altceva de genul...vreau sa spun acum ca este un gen de ceas care mi-as dori sa fie un trend , si sa vad ca si cei mai tineri poarta asemenea capodopere . As scrie ca sint satul de Citizen si Seiko , insa sint si ele ceasuri , chiar daca joaca in alta Liga .
Felicitari posesorului , ca a ,,pus mina " pe asa ceva !!!
La mai multe ceasuri de acest gen !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Va multumesc D-ul Gherghin.
PS.Celor doua persoane care mi-au transmis in privat ca sunt snob si doresc sa epatez, le respect opinia chiar daca si-au ascuns identitatea .
O zi buna tuturor.
Bogdan.P
PS.Celor doua persoane care mi-au transmis in privat ca sunt snob si doresc sa epatez, le respect opinia chiar daca si-au ascuns identitatea .
O zi buna tuturor.
Ha ha ha, daca la un amarat de juvenia din aur (ma refer ca val. nu e cine stie ce) cineva zice ca esti snob atunci la patek-ul luat de mine in trecut ce ar mai fi putut spune, sau la alte ceasuri de buzunar de aur prezentate aici? Acrii sunt strugurii, 'tule-n mama lor de struguri.....
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

"Snobule' ...? ... Snooobulee?!bogdan1 scrie:Va multumesc D-ul Gherghin.
O zi buna tuturor.Bogdan.P
Nu mi-l dai mie?
Nic- ai mare dreptate cu privire la trendul actual ...
Unii dintre noi au ramas mai nostalgici, altii impaca si capra si varza ... iar restul sunt intoleranti!