Ultima achizitie
-
dbonddental
Re: Ultima achizitie
Devoalam...Cu multumiri pentru Mosu` pentru ca a venit mai devreme si pentru ca...a venit iar lui Nic multumiri pentru sfaturi, fara el nu as fi cautat mortis un cal.3135

Felicitari pentru achizitie - cred ca ai fost foarte cuminte daca Mosul a fost asa darnic cu tine
.
Pinky

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

O ultimă achiziţie: Junghans cu ETA 2472.

După informaţiile din "ranfft" calibrul a fost fabricat în 1965, patentat Junghans. Oare ceasul a fost fabricat în Elveţia sau Germania?

După informaţiile din "ranfft" calibrul a fost fabricat în 1965, patentat Junghans. Oare ceasul a fost fabricat în Elveţia sau Germania?
-
impala2328
danielbratu2008 scrie:adl scrie:Nu este chiar ultima achizitie, dar nu am apucat sa o prezint pana acum:
Mi-aduc aminte ca prin 2009 am vazut o postare a d-lui Ate14 cu un Citizen tot aici pe Ceasornicar, iar atunci pe moment am ramas cu gura cascata cat de frumos era.
Acum am si eu unul....
Mi se pare un ceas extrem de frumos chiar si acum la ceva timp dupa aparitia lui, bine lucrat (pacat ca nu are safir), cu o bratara eleganta si de buna calitate. Ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa fixez corect fazele lunii? (nu imi dau seama cum ar trebui sa arate indicatorul in functie de ziua in care ne aflam)
Sa va bucurati de el, chiar e frumos! Mie mi-a ramas la fel de drag.
Modificati indicatorul pana ce în fereastra fazelor Lunii apare o Lună plină.
Determinaţi data cea mai recentă în care a fost Lună plină.
Rotiti coronita, de atâtea ori câte zile au trecut de la ultima Lună plină.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
-
danielbratu2008
Va multumesc frumos de ajutor!ate14 scrie:danielbratu2008 scrie:adl scrie:Nu este chiar ultima achizitie, dar nu am apucat sa o prezint pana acum:
Mi-aduc aminte ca prin 2009 am vazut o postare a d-lui Ate14 cu un Citizen tot aici pe Ceasornicar, iar atunci pe moment am ramas cu gura cascata cat de frumos era.
Acum am si eu unul....
Mi se pare un ceas extrem de frumos chiar si acum la ceva timp dupa aparitia lui, bine lucrat (pacat ca nu are safir), cu o bratara eleganta si de buna calitate. Ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa fixez corect fazele lunii? (nu imi dau seama cum ar trebui sa arate indicatorul in functie de ziua in care ne aflam)
Sa va bucurati de el, chiar e frumos! Mie mi-a ramas la fel de drag.
Rotiti coronita, de atâtea ori câte zile au trecut de la ultima Lună plină.
In sfarsit m-am lamurit! Am cautat pe mai multe site-uri insa nu erau prea clare.
Il mai aveti pe al dvs? Ceva probleme cu el sau cu mentenanta lui?
-
dbonddental
Multumesc adl ! Ei, am incercat doar sa nu fac prostii prea mari...adl scrie:Felicitari pentru achizitie - cred ca ai fost foarte cuminte daca Mosul a fost asa darnic cu tine.
e total nereusita,dar ceasul ma incanta in fiecare zi 

-
dbonddental
Dayjust SS ?
Rotiti coronita, de atâtea ori câte zile au trecut de la ultima Lună plină.[/quote]
Va multumesc frumos de ajutor!
In sfarsit m-am lamurit! Am cautat pe mai multe site-uri insa nu erau prea clare.
Il mai aveti pe al dvs? Ceva probleme cu el sau cu mentenanta lui?[/quote]
Il am, absolut nicio problema! Nu am facut nimic special pentru intretinere sau pentru incarcare.
Purtati-l fara griji si cu placere!
Rotiti coronita, de atâtea ori câte zile au trecut de la ultima Lună plină.[/quote]
Va multumesc frumos de ajutor!
Il mai aveti pe al dvs? Ceva probleme cu el sau cu mentenanta lui?[/quote]
Il am, absolut nicio problema! Nu am facut nimic special pentru intretinere sau pentru incarcare.
Purtati-l fara griji si cu placere!
Time is on my side!
datejust ,mec.3135,ref.116200.
-
dbonddental
Da, am vrut sa scriu Datejust si a iesit Dayjust...de ce nu mai exista butonul edit?dorin 69 scrie:datejust ,mec.3135,ref.116200.
-
Alexvintage
Exista 5 minute.dbonddental scrie:..de ce nu mai exista butonul edit?