Sa il iei cu tine cand mergi la intalnire, sunt curios daca si alti colegi sunt de aceeasi parere dupa ce il vad in realitate.
O poza care scoate in evidenta cadranul (shadow of R)

Pai s-ar putea aranja cumva ...gigel113 scrie: @Achraf: interesant Robergé-ul, mi-ar prinde bine sa il vad pe viu sa imi dau seama exact cat de frumos e

Cu mare drag si interes deopotrivaAchraf scrie:Pai s-ar putea aranja cumva ...gigel113 scrie: @Achraf: interesant Robergé-ul, mi-ar prinde bine sa il vad pe viu sa imi dau seama exact cat de frumos e![]()

Un C-case interesant...mai multe amanunte? mecanism, calibru?nihilx scrie:Multumesc pentru aprecieri si felicit colegii pentru achizitiile recente!
Robergé-ul dar si ceasurile vintage au fiecare ceva special. De Junghans nici nu mai vorbesc, m-a facut sa rascolesc sursele bibliografice.
Recunosc ca m-am inspirat de multe ori din achizitiile voastre cautand din ce in ce mai mult piese "cu acel ceva".
In acelasi spirit, postez si eu o achizitie sosita azi din Indiile indepartate (ca o nota interesanta zic eu, un pachet cu DHL express a plecat pe 19.02 la ora 00:55, a ajuns pe 20.02 la ora 16:53 in Craiova [!] si a stat in depozit pana azi-dimineata pentru ca interfata on-line mi-l afisa tot in Bucuresti si n-am stiut sa ma duc sa-l iau).
Poza apartine vanzatorului, ceasul va fi supus unei sedinte foto corespunzatoare.
Un C- case interesant...mai multe amanunte? mecanism, calibru?
Pun si o poza facuta de mine cu ceasul, pe o curea din piele de soparla (e o achizitie mai veche, de prin octombrie).
750-751-752.calibru?
Ar putea sa fie un teaser, sau ar putea sa fie ca azi a fost cam innorat si restul pozelor nu mi-au iesit prea binebonheur scrie:Frumos Sinn. Dar ce e cu poza, e teaser sa ne faci sa venim duminica neaparat, este?