Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
zaytsuca

Re: Ultima achizitie

Mesaj de zaytsuca »

Sa-l porti sanatos Adi! E un ceas extraordinar de bine lucrat, cum ti-am spus si la telefon: nu l-am vrut cand am vazut pozele dar cand l-am avut in mana pur si simplu nu am putut rezista, din poze nici pe departe nu iti poti da seama de cat de bine e lucrat si cat de bine arata si se aseaza pe incheietura.
Sa il iei cu tine cand mergi la intalnire, sunt curios daca si alti colegi sunt de aceeasi parere dupa ce il vad in realitate.

O poza care scoate in evidenta cadranul (shadow of R) :lol: :lol:

Imagine
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
bonheur

Mesaj de bonheur »

Achraf, felicitari pt achizitie, te misti repede! E foarte frumos.

Si Zenith-ul e foarte faine! Congrats!

zaytsuca - bine ai revenit (ma refer la nickname, nu neaparat la Bogdan :) )
impala2328

Mesaj de impala2328 »

Achraf,
un ceas cu acel ,,ceva,, :!:
felicitari !
Imagine
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

un amfibia in stare f buna
Imagine
gigel113

Mesaj de gigel113 »

@nihilx: frumos Zenith! Ma tot bate gandul catre un Zenith, dar cumva nu se aliniaza planetele cum trebuie :lol:

@Achraf: interesant Robergé-ul, mi-ar prinde bine sa il vad pe viu sa imi dau seama exact cat de frumos e :wink:
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Imagine
adl

Mesaj de adl »

Frumose achizitii, felicitari!
Postez si eu cateva ceasuri achizitionate in ultimul timp:
Imagine
Imagine
Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

gigel113 scrie: @Achraf: interesant Robergé-ul, mi-ar prinde bine sa il vad pe viu sa imi dau seama exact cat de frumos e :wink:
Pai s-ar putea aranja cumva ... :wink:

@marian_sro - foarte interesant Junghans-ul automatic. Chiar rar!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
nihilx

Mesaj de nihilx »

Multumesc pentru aprecieri si felicit colegii pentru achizitiile recente!
Robergé-ul dar si ceasurile vintage au fiecare ceva special. De Junghans nici nu mai vorbesc, m-a facut sa rascolesc sursele bibliografice.
Recunosc ca m-am inspirat de multe ori din achizitiile voastre cautand din ce in ce mai mult piese "cu acel ceva".

In acelasi spirit, postez si eu o achizitie sosita azi din Indiile indepartate (ca o nota interesanta zic eu, un pachet cu DHL express a plecat pe 19.02 la ora 00:55, a ajuns pe 20.02 la ora 16:53 in Craiova [!] si a stat in depozit pana azi-dimineata pentru ca interfata on-line mi-l afisa tot in Bucuresti si n-am stiut sa ma duc sa-l iau).

Poza apartine vanzatorului, ceasul va fi supus unei sedinte foto corespunzatoare.

Imagine

Pun si o poza facuta de mine cu ceasul, pe o curea din piele de soparla (e o achizitie mai veche, de prin octombrie).

Imagine
gigel113

Mesaj de gigel113 »

Achraf scrie:
gigel113 scrie: @Achraf: interesant Robergé-ul, mi-ar prinde bine sa il vad pe viu sa imi dau seama exact cat de frumos e :wink:
Pai s-ar putea aranja cumva ... :wink:
Cu mare drag si interes deopotriva :D . Poate chiar pe Duminica, undeva in jur de ora 11? :wink:

In alta ordine de idei, sunt foarte recunoscator pentru ca astazi a venit un ceas pe care mi-l doream cu ardoarea. Lansat la 2012 (chiar la Basel, daca nu ma insel) in 500 de exemplare, avand la baza design-ul unui model faimos de la Sinn din anii '60 (Sinn 103 A), acest ceas m-a pus in fata unei mari dileme: sa imi iau un moonwatch sau (inca) un Sinn? Desi tot imi doresc si un Speedy, nu regret deloc decizia luata :lol: - Sinn 103 klassik

Imagine

PS: poza nu este cea mai fericita :oops: , incerc in weekend sa ma revansez.
adl

Mesaj de adl »

Frumos Sinn felicitari! Acum ce ai - doua 103 si un 556?
bonheur

Mesaj de bonheur »

Frumos Sinn. Dar ce e cu poza, e teaser sa ne faci sa venim duminica neaparat, este? :D
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

nihilx scrie:Multumesc pentru aprecieri si felicit colegii pentru achizitiile recente!
Robergé-ul dar si ceasurile vintage au fiecare ceva special. De Junghans nici nu mai vorbesc, m-a facut sa rascolesc sursele bibliografice.
Recunosc ca m-am inspirat de multe ori din achizitiile voastre cautand din ce in ce mai mult piese "cu acel ceva".

In acelasi spirit, postez si eu o achizitie sosita azi din Indiile indepartate (ca o nota interesanta zic eu, un pachet cu DHL express a plecat pe 19.02 la ora 00:55, a ajuns pe 20.02 la ora 16:53 in Craiova [!] si a stat in depozit pana azi-dimineata pentru ca interfata on-line mi-l afisa tot in Bucuresti si n-am stiut sa ma duc sa-l iau).

Poza apartine vanzatorului, ceasul va fi supus unei sedinte foto corespunzatoare.

Imagine
Un C- case interesant...mai multe amanunte? mecanism, calibru?
Pun si o poza facuta de mine cu ceasul, pe o curea din piele de soparla (e o achizitie mai veche, de prin octombrie).

Imagine
Un C-case interesant...mai multe amanunte? mecanism, calibru?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

calibru?
750-751-752.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
gigel113

Mesaj de gigel113 »

bonheur scrie:Frumos Sinn. Dar ce e cu poza, e teaser sa ne faci sa venim duminica neaparat, este? :D
Ar putea sa fie un teaser, sau ar putea sa fie ca azi a fost cam innorat si restul pozelor nu mi-au iesit prea bine :lol: .

@adl: da, am doua 103 si un 556. Cel din urma cred ca va pleca in curand ca sa mai reintregeasca bugetul, 103-ul A SA inca nu stiu. Ma bate un gand sa fac un efort si sa il pastrez in ideea ca urmaresc si un 103 cu 7760 si cu panda dial, ca sa am tripleta 103 cu panda dial in versiunile moderne de la Sinn, dar sa vad. Momentan sunt sub efectul acela de "ceas nou": ultima achizitie mi se pare cea mai cea, iar restul parca nu sunt asa de faine cum imi parea azi-dimineata :lol: .
Scrie răspuns