Ultima achizitie
-
dbonddental
Re: Ultima achizitie
Tocmai. Si ar fi pacat...
Victorinox I.N.O.X
- analog quartz Ronda 715 (hmmmmm, puteau sa ii puna totusi ceva mai bun)
- geam safir tratat antireflex
- carcasa de otel 316L
- 43mm diametru
- capac spate infiletat
- cheita infiletata
- WR200m
- rezistent la socuri si temperature mai ciudate
- functie End-of-Life
- Swiss made
Ceasul arata cam asa in variant nud
:

Bezelul are niste muchii interesante si o forma oarecum atipica, ceea ce ii da una numit aer, dar am observat ca acele muchii se zgarie foarte repede si extrem de usor.
Drept pentru care, elvetienii i-au gandit si un cauciuc de protectie, care sa il acopere complet....neah, cauciucul asta care protejaza e diferit de ala la care va ganditi voi

Si pentru ca vine vara, mai are inca o protectie (dar cu maneca scurta)
:

Pe site-ul official al celor de la Victorinox, marketingul e la mare arta si asta se vede mai ales din cele 4 filmulete de prezentare ale ceasului - unde e calcat de ditamai macaraua senilata, apoi dezghetat cu un pirlitor de porci, facut sanie intr-o proba de bob viteza, iar la final dat cu capul de ciment de la 10 metri (ca doar ei zic ca e "outdoor de outdoor"):
http://www.victorinoxwatches.com/en/inox-experience/
Undeva tot pe acolo zice ca parca a supravietuit si unui ciclu de spalare la 90 de grade intr-o masina pentru vase.
O fi si asa cum zic ei...momentan nu-l pot incerca decat punandu-l pe sina de tramvai, dar parca nu ma lasa inima - asa ca deocamdata suntem doar la stadiul de poze:

Pe langa supracarcasele alea de cauciuc, ceasul a venit cu bratara metalica + o curea de cauciuc tip diver + o curea Nato:

Bratara metalica are si ea o intreaga poveste spusa tot pe site-ul elvetian amintit mai sus (cum ca a fost testata si paratestata in situatii mai rele decat cele 10 urgii/plagi ale Egiptului din Vechiul Testament)...
...ce e interesant la ea, este sistemul de inchidere:

- analog quartz Ronda 715 (hmmmmm, puteau sa ii puna totusi ceva mai bun)
- geam safir tratat antireflex
- carcasa de otel 316L
- 43mm diametru
- capac spate infiletat
- cheita infiletata
- WR200m
- rezistent la socuri si temperature mai ciudate
- functie End-of-Life
- Swiss made
Ceasul arata cam asa in variant nud

Bezelul are niste muchii interesante si o forma oarecum atipica, ceea ce ii da una numit aer, dar am observat ca acele muchii se zgarie foarte repede si extrem de usor.
Drept pentru care, elvetienii i-au gandit si un cauciuc de protectie, care sa il acopere complet....neah, cauciucul asta care protejaza e diferit de ala la care va ganditi voi

Si pentru ca vine vara, mai are inca o protectie (dar cu maneca scurta)

Pe site-ul official al celor de la Victorinox, marketingul e la mare arta si asta se vede mai ales din cele 4 filmulete de prezentare ale ceasului - unde e calcat de ditamai macaraua senilata, apoi dezghetat cu un pirlitor de porci, facut sanie intr-o proba de bob viteza, iar la final dat cu capul de ciment de la 10 metri (ca doar ei zic ca e "outdoor de outdoor"):
http://www.victorinoxwatches.com/en/inox-experience/
Undeva tot pe acolo zice ca parca a supravietuit si unui ciclu de spalare la 90 de grade intr-o masina pentru vase.
O fi si asa cum zic ei...momentan nu-l pot incerca decat punandu-l pe sina de tramvai, dar parca nu ma lasa inima - asa ca deocamdata suntem doar la stadiul de poze:

Pe langa supracarcasele alea de cauciuc, ceasul a venit cu bratara metalica + o curea de cauciuc tip diver + o curea Nato:

Bratara metalica are si ea o intreaga poveste spusa tot pe site-ul elvetian amintit mai sus (cum ca a fost testata si paratestata in situatii mai rele decat cele 10 urgii/plagi ale Egiptului din Vechiul Testament)...

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Workman, sa-l stapanesti sanatos!
Protectiile alea insa nu-mi plac deloc.
Aia completa ii vine mai bine decat cealalta neagra.CristiT scrie:Workman, sa-l stapanesti sanatos!
Cum spuneam, bezelul este foarte predispus la zgarieturi, datorita acelor muchii/margini (destul de late) de pe el.
Daca l-as lua asa la munca, fara protectia aia pe el - probabil ca l-as face "de comanda" .
Cand mai am drum pe la sediu, il pun la mana si te convingi singur de ceea ce zic.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Savuroasa prezentarea , sa-l stapaniti cu bine...Workman scrie:Aia completa ii vine mai bine decat cealalta neagra.CristiT scrie:Workman, sa-l stapanesti sanatos!
Cum spuneam, bezelul este foarte predispus la zgarieturi, datorita acelor muchii/margini (destul de late) de pe el.
Daca l-as lua asa la munca, fara protectia aia pe el - probabil ca l-as face "de comanda" .
Cand mai am drum pe la sediu, il pun la mana si te convingi singur de ceea ce zic.
Mai pun o poza (de pe net)
:

http://tinypic.com/r/2zjb0r5/9
Un ceas foarte bine construit, bine finisat, aratos. Ales in detrimetrul unui Seiko Monster 2, pt ca pur si simplu e mai frumos!
Un ceas foarte bine construit, bine finisat, aratos. Ales in detrimetrul unui Seiko Monster 2, pt ca pur si simplu e mai frumos!
cdny72 scrie:http://tinypic.com/r/2zjb0r5/9

"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Swatch Destination Rotterdam (YVS416G)

I am not afraid to walk this Earth alone.
Wintex Automatic L.E. (Frederic Piguet 95.13)
Carcasa din otel, 38 mm, vitrata.
Inca nu a ajuns la mine, dar Iepurasul poate ajunge si saptamana viitoare, nu-i bai!
Asta pentru ca Oana a primit si ea un Wintex, tot de Iepuras!

Carcasa din otel, 38 mm, vitrata.
Inca nu a ajuns la mine, dar Iepurasul poate ajunge si saptamana viitoare, nu-i bai!
Asta pentru ca Oana a primit si ea un Wintex, tot de Iepuras!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Casio Gshock Riseman
- solar
- radio controlat
- WR 200m
- 'jdemii de functii

- solar
- radio controlat
- WR 200m
- 'jdemii de functii

Riseman..l-am avut si eu...oarecum un Casio icon...Workman scrie:Casio Gshock Riseman
- solar
- radio controlat
- WR 200m
- 'jdemii de functii
Nu a ajuns inca la mine astfel incat pun poze de la vechiul proprietar, ca ma ard degetele.... 
Stowa Antea Limited "Blue" Edition
5 exemplare ever made

Stowa Antea Limited "Blue" Edition
5 exemplare ever made

Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Intre timp ultima mea achizitie, Edox Les Bemonts MANUAL, a primit o curea de aligator (dark blue) executata
pe comanda care il face mai pretios in opinia mea.

pe comanda care il face mai pretios in opinia mea.

-
Incognito82
felicitari ptr Edox...noua curea il pune mai bine in valoare intrucat albastrul acela inchis contrasteaza cu cadranul...superb!