Ce porti weekendul acesta???
- constantin
... uite ca mai sunt si oameni saraci, care poarta vechituri - euClaudiu scrie:Pai mai pot face asta cind vad ce poatra altii????![]()

Partea "tare" este ca cineva, vazandu-ma ca port acest ceas mititel si amarat, mi-a spus : "tie ti-ar sta bine cu un ceas masiv, un CK, un Armani, ceva ..." Abia m-am stapanit sa nu ma buseasca rasul
Va las sa ghiciti calibrul cu care este echipat aceasta superba piesa care imi va inveseli week-end-ul.
Week-end minunat tuturor ! (eu sigur voi avea in compania micutului)
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
iEdi scrie:... uite ca mai sunt si oameni saraci, care poarta vechituri - euClaudiu scrie:Pai mai pot face asta cind vad ce poatra altii????![]()
Partea "tare" este ca cineva, vazandu-ma ca port acest ceas mititel si amarat, mi-a spus : "tie ti-ar sta bine cu un ceas masiv, un CK, un Armani, ceva ..." Abia m-am stapanit sa nu ma buseasca rasul![]()
Va las sa ghiciti calibrul cu care este echipat aceasta superba piesa care imi va inveseli week-end-ul.
Week-end minunat tuturor ! (eu sigur voi avea in compania micutului)
RARA AVIS
Bine ca novicii aia nu te-au sorcovit cu un Q&Q Mariner
Re: Omega Constellation
Vreau si eu bobii aiamnm scrie:Dam cu bobii....Cal. 712 ?
Corect ! Cal. 712 - cel mai subtire cronometru automatic de la Omega. Poze cu mecanismul si un scurt review in curand ...
Re: Omega Constellation
iEdi scrie:Corect ! Cal. 712 - cel mai subtire cronometru automatic de la Omega. Poze cu mecanismul si un scurt review in curand ...
Re: Ce porti weekendul acesta???
Daca tot este vreme umeda atunci ce poti sa porti la mana?Ceva care sa tina la mai putina sau mai multa apa,nu?Un ceas pe care te poti baza oricand:Citizen Promaster Diver's 200m.

Mihai P.