Q&Q Quartz Part II

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
evenfall

Q&Q Quartz Part II

Mesaj de evenfall »

Aflat acum ceva vreme printr-un magazin de ceasuri mi-am amintit de cateva poze cu Q&Q postate de Gabi. Ma uimise eleganta si simplitatea pe care a surprins-o in poze asa ca am cumparat unul de curiozitate. 49 de lei m-a costat. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost cureaua asa ca am schimbat-o cu una mai calitativa. Nu pot sa spun ca este un ceas pe care il port prea mult dar de fiecare data cand il pun la mana raman uimit. Ma atrage simplitatea lui, faptul ca este subtire si precizia. De cand l-am luat (cred ca prin februarie) a ramas in urma cu 2 secunde. Pacat ca secundarul nu pica exact pe marcaje dar lucrul asta nu ma deranjeaza prea tare. Las pozele sa vorbeasca de la sine:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Multumiri lui Gabi care m-a inspirat. Urmeaza sa mai cumpar macar un model cu data.
zaytsuca

Re: Q&Q Quartz Part II

Mesaj de zaytsuca »

Poza 6 e de catalog:) nais!!!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Frumos ceas, felicitari pentru poze.

E placut sa vezi ca aceasta firma capata putina recunostinta, pentru ca ofera foarte mult la niste preturi ridicole comparativ cu concurenta. Curelele sunt singurul lor minus. A mea a inceput sa crape si va trebui sa fac rost de una de piele.

L-ai desfacut cumva ? Inca nu stiu ce anume folosesc in ele, Myiota, Seiko Epson, Ronda. :?
evenfall

Mesaj de evenfall »

Inca nu l-am desfacut. Si eu sunt curios ce mecanisme folosesc. Cureaua am dat-o jos imediat ce am scos ceasul din cutie, nici mie nu mi-a placut. Am inlocuit-o cu una din piele, subtire care da foarte bine. Banuiesc ca daca ar pune curele calitative si pretul ar sari. Cu prima ocazie cand o sa desfac ceasul o sa-i pozez mecanismul.
rubin

Mesaj de rubin »

Bravo pentru ceas si poze !
Miyota inside !
La gama Superior folosesc si calibre mai bune decat Casio ! Au si gama Exclusiv - foarte bine facute !
Aceasta ultime gama nu se prea gaseste dar este egala sau mai buna decat Casio !

Q&Q au modele in inox foarte elegante si produc un automatic de 199 lei wr100 stil Rolex Submariner cu Miyota automatic !
Sau bongiorno....
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Foarte frumoase pozele! Felicitari!

Am intrat acum pe site la Q&Q (http://qq-watch.jp/eng/watches/model.html) si am vazut ca au modele f. diverse, de la ceasuri radio-conttrolate (atomice) pana la ceasuri cu cristal safir. Am vazut si manualul de la calibrul AW00 (http://qq-watch.jp/eng/watches/model/pdf/aw00.pdf) care din ce vad are si alarma cu vibratie. Unde as putea gasi de vanzare un astfel de model?
Q&Q am vazut de vanzare doar in Magazinul Unirea, la parter, dar nu am vazut si acest model.

Toate cele bune,
Mihai
evenfall

Mesaj de evenfall »

B&B este distribuitor Q&Q. Te poti uita pe site-ul lor la sectiunea cesuri, sunt 37 pagini cu modele Q&Q (http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Brand-Q_Q-227.html). Daca il gasesti pe acolo inseamna ca il au pe undeva de vanzare. Daca nu, poti oricand lua legatura cu ei si poate ti-l aduc la comanda. Doar ca va dura ceva timp.
Scrie răspuns