Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Workman

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Workman »

E perioada de reduceri pe site-ul B&B asa ca in urma unei informatii primite "la pont" m-am ales cu acest Candino automatic cu ETA 2824-2 (ei, da...2824-2 nou!) in el. 8)

Geam safir, WR100m, cadran frumos in contrast cu indicatorii albastri, 41mm diametru, subtirel, de costum.
La 955 de lei (dupa reducerea de 50% aplicata) pai merita sa ti-l fi dat BB-ul si cu o lumanare langa. :lol:

https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-can ... 61839.html

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-can ... 61839.html
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Felicitations! Uratzel ceasu'....si cam mare...pretul insa bun bun iar 2824....un poem in miscare..... :)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

F.bun pretul...la banii aceia,la ora actuala nu cumpar un mecanism ETA de la producator! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

Inspirat de colegul Workman mi-am comandat și eu ceva asemănător. Sper să fie ce trebuie.
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-can ... 61827.html
Workman

Mesaj de Workman »

Să ne pui poze cu el, la mana. 8)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

A sosit curierul. Singurul dezavantaj pe prima vedere, funcțional, nu cred că are strat antireflex. Sticla are efect de oglindă.În rest, sunt mulțumit, sunt în teste cu precizia.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Mie imi place. Arata bine si are in el un ETA bine finisat. Am vazut la Doxa sau Claude Bernard unele care aratau mai rau.

Ce nu imi place, e ca nu are end link-uri solide. :(
Workman

Mesaj de Workman »

Sa-l porti sanatos! 8)
Nu are tratament AR. Din ce am observat la al meu, efectul de oglinda este diminuat de culoarea deschisa a cadranului.
La al tau fiind combinatia dintre cadranul negru si indicatorii argintii, s-ar putea sa fie ceva mai vizibil acest efect.

Eu l-am pus pe winder si am sa il las acolo 1 luna sa se tot roteasca pentru dezmortire (cine stie cand a fost facut si cat timp a stat nemiscat pana a juns la mine)...
Abia dupa ce trece luna, am sa il pun la mana ca sa ii masor abaterea la purtare normala.
Workman

Mesaj de Workman »

De ce oare la ora 4 in loc de IV are IIII ?
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Imagine
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

Workman scrie:Sa-l porti sanatos! 8)
Nu are tratament AR. Din ce am observat la al meu, efectul de oglinda este diminuat de culoarea deschisa a cadranului.
La al tau fiind combinatia dintre cadranul negru si indicatorii argintii, s-ar putea sa fie ceva mai vizibil acest efect.

Eu l-am pus pe winder si am sa il las acolo 1 luna sa se tot roteasca pentru dezmortire (cine stie cand a fost facut si cat timp a stat nemiscat pana a juns la mine)...
Abia dupa ce trece luna, am sa il pun la mana ca sa ii masor abaterea la purtare normala.
Mulțumesc Workman pentru pont! Dacă nu era postarea ta, nu aveam de unde să aflu de acest chilipir. În acest buget nu cred că puteam găsi ceva mai bun, pentru purtat zilnic.
În ceea ce privește indexul de la ora ”IV”, așa am găsit la mai toate brandurile. Nu știu explicația, poate ne ajută cineva cu mai multă experiență în orologerie. Eu nu am găsit cadran cu inscripția ”IV”, ci doar cu ”IIII”.
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

Dar de acesta ce părere aveți, ca și mecanism?
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-can ... 61831.html
cnd

Mesaj de cnd »

La ceasuri s-a adoptat cifra IIII care se numeste cifra ceasornicarului, este folosita indeosebi pentru simetrie.
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

O nouă achiziție și pentru soție, pereche la pereche. Al meu are obiceiul să se grăbească cu 15 secunde/24 ore. Să-l vedem și pe al ei cum se comportă. De asemenea autonomia la al meu este destul de mică, cel mult 36 de ore, dar poate nu sunt eu atât de activ.

Imagine

Imagine

Urmează 2 Longines, tot pereche, dar să vedem care...
Fuzzy

Mesaj de Fuzzy »

Repostez pozele.

Imagine

Imagine
Scrie răspuns