oris divers small second
-
andreitaflan
oris divers small second
A sosit la incheietura stanga la finalul anului trecut. Greu - 190 grame - carcasa foarte ingenioasa, are teoretic 47 mm diametru dar nu pare mai mare de 42. +1 pentru forma conica a carcasei. Contra - foarte inalt, 17 mm, nu prea incape pe sub toate manecile de la camasi

-
andreitaflan
Re: oris divers small second
inca o imagine:

Sa'l porti cu placere.Intr'adevar este un model care nu se impaca cu camasile! 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
De ce l-ai purta la camasa?:)
Sa il stapanesti sanatos e un model foarte frumos. Arta f bine mai ales pe bratara.
Sa il stapanesti sanatos e un model foarte frumos. Arta f bine mai ales pe bratara.
-
andreitaflan
Merci de urari. Intr-adevar, e un model supersport (daca o exista asa ceva in nomenclatura oficiala) si teortic nu prea are treaba cu camasa. E ceasul meu de toata ziua insa si uneori mai pun si camasa, nu doar bluze si tricou. 
Am testat si varianta cu bratara, insa personal imi e mult mai confortabil cu cauciuc. Chestie de gust...
Am testat si varianta cu bratara, insa personal imi e mult mai confortabil cu cauciuc. Chestie de gust...
Diver si cauciuc sunt o combinatie castigatoare de fiecare data. 
SATELLITE WAVE
superb ceas!!!am avut versiunea pe albastru(asta imi denota mie notiunea de diver),l-am vandut dupa cateva luni(nici acum nu inteleg de ce),ceasul mergea superb.imi dau comanda de altul cat de curand.am fost super multumit de el si ca rezistenta in timp si dpdv calitativ.unul din diverele reusite intr-adevar.sa il stapanesti sanatos si sa iti aduca numai satisfactii!!
horraya
Extraordinar ceas!! Bravooo!!!