Mihai P. scrie:Ar mai fi si alte ceasuri,dar deocamdata ma opresc aici,promit sa mai revin.Cine are alte ceasuri de dama interesante il invit sa le posteze alaturi de ale mele,sunt curios daca va aparea si o doamna sau domnisoara pasionata de ceasuri mecanice vintage.Toate cele bune!!!
Doamna a aparut...

Poate ca sunt mai multe doamne dar eu sunt o olteanca mai vorbareata... Fiind la inceput sunt curioasa si vreau sa aflu ce colectioneaza altii, citesc si ma documentez despre diferite branduri, despre constructia ceasurilor... Mi-am luat si cateva scule...
Deocamdata am vreo 70 ceasuri de dama mecanice, majoritatea functionale, si vreo 30 mecanisme fara carcasa... Majoritatea elvetiene, am si cateva americane si japonezul de rigoare, in cazul meu, Citizen. Am si cateva quartzuri dar pe acelea nu le numar... Inca nu am pus poze cu toate ceasurile mele. Incerc sa scriu o data, de doua ori pe luna, despre cate un brand si atunci adaug si poze ale ceasurilor mele. Cand o sa ma simt ”pregatita" - acum incerc sa le si "mobilez" cu bratarile/curelele potrivite -, o sa postez imagini de ansamblu. Poate este ironia soartei dar primul meu ceas pe care il consider "de colectie" este un Enicar si l-am cumparat pe 8 martie 2015.