astept cu interes si alte detalii........."curiosity kill the cat"catalin.v scrie:Tocmai ce-am citit cateva randuri ale lui BufOn: daca unii colegi sunt foarte amabili cand considera ca talentul literar ma "atinge" cateodata pe varful falangelor, trebuie sa spun (si nu stiu unde sa postez aceste randuri) ca talentul scriitoricesc si spiritul ludic de care da dovada colegul pomenit la inceputul acestui post ma face sa-mi ridic in fata sa o virtuala palarie si sa spun ca imi pare rau ca nu ma dau banii afara din casa pentru ca mult mi-ar place sa am un dialog cu el, chiar si in perspectiva unei achizitii... care nu se intrevede inca, ce-i drept.
Acum, poate unii se vor intreba cu oarecare dreptate: " omule, nu-ti mai ajunge sectiunea cafenea? ce te bagi si-n aceasta sectiune in care tu n-ai vandut/ cumparat nici de-un penny (ca sa fiu pe teritoriul maestrului de pocket watch-uri)" - motivul este dupa cum am si spus, placerea de-a avea un busines de maniera evreiasco-radauteana cu cel mai cunoscator in ale ceasurilor de buzunar dar si de departe cel ce face un placut slalom in arta cuvintelor pe acest forum, jongland cu vorvele cu mare usurinta...
Asadar, respect din partea mea domnule BufOn si cand ai avea o pendula sa o dai gratis, da-mi si mie un mesaj.
Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
- AC NineFingers
- Moderator
Bree cuvinte ticluite poate sa scrie oricine isi poate folosi capul ceva mai mult decat sa`si acopere gatul cu el cand ploua. Cel mai dulce grai pe care l`ati putea auzi vreodata e aici in Bucovina... deasemnea to aici veti gasi si oamenii intelepti si linistiti dar si ramasitele unei spete de oameni pe cale de disparitie ... si ma refer desigur la urmasii lui Strul si Itic
Se stie ca evreii au dominat lumea prin modalitatea lor simpla de gandire in afaceri desi zgarcenia e doar fabulatie, onestitatea insa , o certitudine.
... nu e nici locul nici momentul sa vorbesc despre mine si nici nu mi`am dorit nicidoata sa ocup centrul atentiei.Daca cineva are de ma dojenit sau laudat e simplu sa ma gaseasca pe ym nea_buf0n. Accept orice polemica, raspund si ajut cu cea ce am si folosesc din experienta anilor, gratis. Daca cineva vrea sa ma lase sa`l pacalesc cu vre`un ceas pot s`o fac ... fie sa`l cumpar de la dansul foarte ieftin, fie sa`i vand unul cu un adaos interesant pentru mine.Glumind : stiti pe careva care a luat teapa(sau semiteapa) de la mine
? Pana la urma toate ceasurile mele au ajuns intr`un fel sau altul sa masoare ...ce ?! Efemeritatea vietilor noastre de muritori si sa alimenteze o placere mai putin inteleasa de purtatorii de D&G, jeansi stransi pe pulpa piciorului si cu cracii la genunche, masini de 2000cc din care se aude chinul scremut a lui Adi de la Valcea... Tuturor ne e dat sa avem regrete, frustrari, neajunsuri, mai putine ceasuri decat am vrea...sau femei carora sa nu le facem fata
EH ! Capul sus ... viata e scurta !
... nu e nici locul nici momentul sa vorbesc despre mine si nici nu mi`am dorit nicidoata sa ocup centrul atentiei.Daca cineva are de ma dojenit sau laudat e simplu sa ma gaseasca pe ym nea_buf0n. Accept orice polemica, raspund si ajut cu cea ce am si folosesc din experienta anilor, gratis. Daca cineva vrea sa ma lase sa`l pacalesc cu vre`un ceas pot s`o fac ... fie sa`l cumpar de la dansul foarte ieftin, fie sa`i vand unul cu un adaos interesant pentru mine.Glumind : stiti pe careva care a luat teapa(sau semiteapa) de la mine
Eu nu stiu de unde ati scos voi Bucovina...asta nu era pana prin 1800 si un pic. V-au innebunit austriecii cu Bucovina, MOLDOVA fratele meu 
hmm, daca nu esti " atent ", se vb despre apa plata Bucovina la bidon de 5 litriizaytsuca scrie:Eu nu stiu de unde ati scos voi Bucovina...asta nu era pana prin 1800 si un pic. V-au innebunit austriecii cu Bucovina, MOLDOVA fratele meu
puteti apela cu toata increderea la radu stefan florin
-
impala2328
confirm ceea ce a scris colegul bufOn
de vreo 2 ani incoace,oricarei intrebari i-am adresat vis-a-vis de pasiunea noastra comuna (ceasurile de buzunar) mi-a raspuns promt,vesnic amabil si cu mult bun-simt !
inca odata,multumesc !
de vreo 2 ani incoace,oricarei intrebari i-am adresat vis-a-vis de pasiunea noastra comuna (ceasurile de buzunar) mi-a raspuns promt,vesnic amabil si cu mult bun-simt !
inca odata,multumesc !
Multumesc colegului Cosmin Mihailescu.
O colaborare excelenta. Recomand si altora.
O colaborare excelenta. Recomand si altora.
Recomand pe colegul radu stefan florin, a readus la viata o bratara de Benrus.

Multumesc colegului andreylungu
- andreylungu
Multumesc si eu ! Sa il purtati sanatos !
Toata stima pentru nea' Buf0n. Mare caracter!
Multumesc.
Multumesc.
-
danchristian431
Buna seara.
Multumesc d-lui Buf0n!
D.
Multumesc d-lui Buf0n!
D.
Multe multumiri colegilor iosiP si eris, o placere sa colaborezi cu amandoi.
THX georgio, sa il purtati cu placeregeorgio scrie:Multe multumiri colegilor iosiP si eris, o placere sa colaborezi cu amandoi.
Corect ar fi să apară şi nişte poze la Ultima achiziţie, nu?