Si eu pot spune ca AdrianH e un cumparator serios.AdrianH scrie:Foarte multumit de ceasul cumparat de la colegul geckoati128. Multumesc.
Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
-
geckoati128
Re: Heroes and villains
-
Alexvintage
Recomand calduros pe dani7. Descriere corecta, vanzator serios.
Recomand user-ul freeforsound.
Om serios, punctual, produse de calitate. Nimic de reprosat
Om serios, punctual, produse de calitate. Nimic de reprosat
Multumesc colegului Valyxxx-un om deosebit si ceasornicar.ro.
Multumesc colegului betykalman pt.curelele nato.
Un domn corect si produse de calitate - recomand!
Un domn corect si produse de calitate - recomand!
- andreylungu
Il recomand si eu pe colegul @Razvan2276. Tocmai ne-am intalnit si am facut un schimb si a fost foarte punctual, iar ceasul este exact cum l-a prezentat in anunt.
NU il recomand pe @maslinosul. Am cumparat mai demult un ceas de la el si desi in anunt era prezentat ca NOU si in discutia telefonica mi-a confirmat ca ceasul este nou, cand l-am primit prin posta am constatat ca acel ceas era purtat. Asa ca, mare atentie !
NU il recomand pe @maslinosul. Am cumparat mai demult un ceas de la el si desi in anunt era prezentat ca NOU si in discutia telefonica mi-a confirmat ca ceasul este nou, cand l-am primit prin posta am constatat ca acel ceas era purtat. Asa ca, mare atentie !
Recomand calduros pe domnul Ciprian(galaxy)
Recomand calduros pe moonhack. Descriere corecta, vanzator serios.
-
Razvan2276
Il recomand pe andreylungu ! Un vanzator serios si punctual. Despre ceas, numai de bine!
Il recomand pe colegul Ametist.
Descriere exacta a produsului si o colaborare impecabila.
Descriere exacta a produsului si o colaborare impecabila.
-
Baducu Florin
UTILIZATORULUI TUX
RECOMAND TUTUROR UTILIZATORILOR ACESTUI SITE SA NU CUMPERE PRODUSE DE LA UTILIZATORUL TUX.MIE PERSONAL MIA DAT O MARE TEAPA PE ROMANESTE.MIA TRIMIS UN POLJOT LA PRETUL DE 340 RON SI NU A MERS DECIT 8 ORE DUPA CARE SA OPRIT.DECI ERA DEFECT.AM TOATA STIMA PENTRU ACEST SITE,DAR PENTRU ACEST UTILIZATOR DIN CLUJ POT SPUNE CA ESTE UN OM INCORECT MORAL SI NECINSTIT.VA RECOMAND SA OCOLITI ACEST UTILIZATOR SI PRODUSELE SALE.
Re: UTILIZATORULUI TUX
Este vorba despre un Poljot Aviator ?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Esti sigur ca l-ai intors pana la capat si s-a oprit dupa 8 ore? Eu l-am testat cateva zile si a functionat perfect si mi-e greu sa cred ca 2614 se strica asa din senin. In fine, trimite-l la Claudiu si platesc eu reparatia.Baducu Florin scrie:RECOMAND TUTUROR UTILIZATORILOR ACESTUI SITE SA NU CUMPERE PRODUSE DE LA UTILIZATORUL TUX.MIE PERSONAL MIA DAT O MARE TEAPA PE ROMANESTE.MIA TRIMIS UN POLJOT LA PRETUL DE 340 RON SI NU A MERS DECIT 8 ORE DUPA CARE SA OPRIT.
Si in afara de asta, era mai frumos sa vorbesti cu mine inainte sa te apuci de aruncat cu noroi.
Gest frumos, de apreciat. Si intradevar, era bine sa fie o discutie pe MP inainte de a posta pe public.tux scrie: Esti sigur ca l-ai intors pana la capat si s-a oprit dupa 8 ore? Eu l-am testat cateva zile si a functionat perfect si mi-e greu sa cred ca 2614 se strica asa din senin. In fine, trimite-l la Claudiu si platesc eu reparatia.
Si in afara de asta, era mai frumos sa vorbesti cu mine inainte sa te apuci de aruncat cu noroi.
Sincer,nu stiu starea ceasului,dar cu siguranta pot spune ca intamplari nefericite se pot intampla oricand,iar o discutie pe privat,pentru a lamuri problema era mult mai indicata.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people