Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
AC NineFingers
Moderator

Re: Heroes and villains

Mesaj de AC NineFingers »

Gabi1 scrie:Domnu Buf0n, nu sunt interesat de functii, va multumesc pentru disponibilitatea dvs, cand voi avea nevoie am sa apelez.Stima.
Nu va deranjati stimabile ! Nu corespundeti profilului cautat.Sunt destui care nu numai ca va antipatizeaza , chiar mai mult ati devenit in ochii lor un fel de pacalici de pe cartile de joc, Incercati sa va adunati si sa emiteti rationamente care ar fi utile in acest moment pentru ca imaginea forumului sa se imbunatateasca ! As putea doar sa sper momentan ca toti conlucram la asta .
Daca dorinta domniilor voastre este oricine altcineva , nu-i absolut nici o problema .
D`nu` G.N stiti pe altcineva care ar putea sa ocupe functia de moderator pe vand-cumpar ?! Inteleg ca suntem deschisi ... Hai s`o iau altcumva:

Doreste cineva sa ocupe functia de moderator pe vand cumpar ?!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

chiar mai mult ati devenit in ochii lor un fel de pacalici de pe cartile de joc,
Esti obraznic, nu ma forta sa apelez la alti termeni sau ti s-a urcat si tie la cap... :oops: :oops:
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Eii, a iesit nea Bufon cu artileria :P , bun s'asa!
De asta era bun un pool sau cum s-o numi el romaneste , un sistem de vot
Poll-ul s-a dus pe apa sambetei :lol: , si oricum nu s-ar fi tinut cont de el prea mult.
Intrebarea asta este cam brutala, intentionat este pusa asa si ingrosata?
Doreste cineva sa ocupe functia de moderator pe vand cumpar ?!
Specific clar ca nu sunt impotriva numirii lui Nic, am spus ca, mai mult ca sigur toti ar spune ca este potrivit. Dar vreau sa spun insa ca nu sesizez sa fie si altii in vizor. Eu am enumerat cativa colegi si nu sunt toti nepotriviti. Spun asta pentru ca scenariul asta mi se pare cunoscut. Voi propuneti ca noi avem omul deja...
Ultima oară modificat 15 Feb 2014, 22:01 de către catalin.v, modificat 1 dată în total.
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Gabi1 scrie:
chiar mai mult ati devenit in ochii lor un fel de pacalici de pe cartile de joc,
Esti obraznic, nu ma forta sa apelez la alti termeni sau ti s-a urcat si tie la cap... :oops: :oops:
Pot argumenta oricand afirmatiile.Pastrez in cutia cu mesaje private dileme ale unor useri cu privire la atitudinea si umorul d`voastra mai putin inteles. Paradoxal m`am straduit sa va tin partea punand totul pe seama unui exces de zel si a unei daruiri pe care ati putea`o avea pentru forumul pe care ne aflam.Oare asa o fi ?! Hai sa lasam dilemele de acest tip si sa incercam sa ne focalizam in gasirea celei mai bune solutii pentru Vand-Cumpar!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Buf0n scrie:
Gabi1 scrie:
Pot argumenta oricand afirmatiile.Pastrez in cutia cu mesaje private dileme ale unor useri cu privire la atitudinea si umorul d`voastra mai putin inteles. Paradoxal m`am straduit sa va tin partea punand totul pe seama unui exces de zel si a unei daruiri pe care ati putea`o avea pentru forumul pe care ne aflam.Oare asa o fi ?! Hai sa lasam dilemele de acest tip si sa incercam sa ne focalizam in gasirea celei mai bune solutii pentru Vand-Cumpar!
Lasa filozofia Buf0ane, e mai bine sa stii ceva mai mult si sa traiesti ceva mai putin decat invers sau mai bine spus trebuie sa ne obisnuim cu nedreptatea, altfel viata pare un cosmar.
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Dragilor,s-a intins discutia prea mult si nu asta ar fi problema dar a inceput sa dea rateuri.
Cred ca Bufon ar trebui sa te ocupi" mataluta" de Poll-ul ala sa-l postezi sa-si dea lumea cu parerea cine ar vrea sa fie ales moderator,ca stii este o spusa.
"Vorba multa,saracia omului"
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Lady Gaga scrie: Cred ca ar trebui apreciată dorința lui Nicole Gherghin de fi moderator...
Lady Gaga, si eu apreciez ceea ce ati spus, dar insist asupra ideii de a discuta si despre altii.
Concret, mie mi se pare excelent de potrivit Clipper si voi argumenta: este foarte clar si concis in exprimari, este (asa am eu senzatia, dar nu inseamna ca ar fi o critica) mai rece, mai glacial si putin mai dur - ceea ce ii confera avantaje in a transa unele neintelegeri. Iar despre faptul ca se pricepe foarte bine la ceasuri nu are rost sa mai vorbesc.
Nu vreau sa se interpreteze ca sunt impotriva numirii lui Nic, ci imi doresc sa fie o dezbatere adevarata, cu mai multe propuneri, cu mai multe pareri.
zbanghy1986

Mesaj de zbanghy1986 »

De ce nu facem un poll ? Ma gandesc la un maxim de 5-6 propuneri, il lasam activ un anumit nr. de zile si se rezolva totul, fara discutii , fara regrete :D Bineinteles, persoanele propuse sa fie si ele de acord cu nominalizarea.
In legatura cu anunturile de vanzare, ca or fi 50, 100 de postari, nu cred ca ar fi o asa problema pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc cine ar vrea sa vanda ceva probabil ar fi interesat si de alte sectiuni ale forumului (unde ar putea sa se documenteze, sa adune posturi etc...)
Iar il legatura cu aspectul unui anunt de vanzare , eu propun asa :
-minim 2 poze reale ale obiectului vandut, in dimensiune nu mai mare de 1024X768 (asta ca sa nu ne zboare mouse-ul de pe pupitru pana vedem si partea dreapta a pozei :) ) ;
-date de contact obligatorii ;
-poze cat mai clare (o poza buna face cat 1000 de vorbe);
-fara imbrobodeli gen incubus (pe care apropo, l-am sunat acum ceva vreme in legatura cu un monster , si l-am intrebat de ce il da cu 4 milioane mai scump decat este pretul pe boombastic.ro , el spunandu-mi ca de fapt, el e sursa de incredere si ca citez "jegul ala de site aduce ceasuri purtate, polishate, provenite din surse obscure " ) ;
-prezentare facuta scurt si la obiect.

Personal, nu am propuneri pentru postul de moderator, altele in afara de ce deja s-a propus, nu cunosc personal pe nimeni din cei propusi , dar din ce am observat pe site si din contributia adusa de ei, merita nominalizarea.
dorin 69

Mesaj de dorin 69 »

Cu toate ca sant mai nou si fara experienta,consider ca d-l Gherghin e cea mai potrivita alegere.
Are multa rabdare,obiectiv,cu mult bun simt si cunoscator in ale orologeriei.
Ar fi un castig mare pt forum cu dansul in postura de moderator
Clipper,o optiune serioasa.Personal,de cand citesc forumul,simt ca este obiectiv si cunoaste fenomenul
Stiu ca nu sant in masura ,dar o propunere interesanta ar fi d-l betykalman,pe care-l percep foarte obiectiv
in observatii,un cunoscator in ale ceasurilor,ardelean,spune lucrurilor pe nume.
O duminica placuta in continuare.
bonheur

Mesaj de bonheur »

Faceti poll sa votam sa vedem ce iese. In lipsa acestuia, il sustin pe N. Gherghin.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Poll-ul e valabil daca cei vizati isi dau acordul pentru a prelua functia de moderator.

Pentru implementarea sistemului cu nr. de postari trebuie intai rezolvata partea tehnica de restrictionare in functie de nr.de posturi. Trbuie modificat Regulamemtul specific ariei cat si cel general. Deasemenea trebuie stabilit ce se intampla cu postarile deja existente si care nu indeplinesc noile conditii-eventual mutate in arhiva? Ce ar mai trebui?
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cred ca ar trebui intai creionat noul regulament, dupa aceea vedem daca are vre-o fisura ori ba.
MironP

Mesaj de MironP »

Sustin candidatura lui Nic Gherghin.
Batem apa in piua.
Discutiii multe si sterile cu pro si contra diversi membri.

Daca nu este impotriva Nic si daca este de acord Claudiu, eu zic ca ar fi persoana cea mai potrvita.
Ca o sa ii fie greu, sunt convins.
Sper insa sa nu se diminueze postarile lui Nic legate de ceasuri.

Desigur, este parerea mea.
ecl

Mesaj de ecl »

impala2328 scrie:50 postari
obligatoriu 2 poze reale (apoi, link uri daca doreste)
Cum stii ca pozele sunt facute de el cu ceasurile lui, sau luate aiurea de pe net (de pe alte site-uri de vanzare din RO sau strainatate)?

Solutia: Nu se poate cere ca la minim 1 poza sa fie atasata o eticheta printata cu "ceasornicarforum.ro si data 15/02/2014" si pe urma facuta poza la ceas DAR in care numsai sa se vada si eticheta? Si eventual sa se ceara ca acea poza sa fie updatata la minim 3 luni fata de data de pe eticheta? Asta daca tot vreti sa inchideti toate portitele posibililor sarlatani.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Eventual o poza cu un ziar (care-l indica pe moment moderatorul) , unda sa apara data aparitiei ziarului . Aia va asigur ca nu o poate modifica nimeni . Ziarul poate fi oricare la alegerea moderatorului .
Dar ...complicam prea mult treaba ...
Poza facuta de pe net , se poate cauta cu google image si se vede sursa .
Totusi nu-i bine sa fim prea ,,politisti " .
Se merge pe incredere totusi ...sintem maturi , avem creier si vinzatorii si cumparatori , nu ?
Scrie răspuns