Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Vai Gonzo-Catalin, ceasul stricat luat de la Spritzane, l-ai vindut? Ceasul ala era O TEAPA, cum bine ne-ai spus. Ai dat teapa mai departe. Tu cel moral? Io nu pot sa cred.
Raul te va cauta, si Satana, si chiar Sf Petre personal iti va aduce mustrari de constiinta si hemoroizi.
Dar sigur nu e vina ta, e a altora, a lui Spritzane si mai ales a cumparatorului in acest caz.
A, dar stiu. Odata ajuns la tine, ceasul s-a imaculat, ca imaculata conceptie. Tu esti un ALBITOR de ceasuri. Din tepe le transformi in masterpiece-uri ptrin simpla ta aura geniala, bondoaca si sleampata.
Chiț, chiț, chițțțțțțțțțțțț.
Raul te va cauta, si Satana, si chiar Sf Petre personal iti va aduce mustrari de constiinta si hemoroizi.
Dar sigur nu e vina ta, e a altora, a lui Spritzane si mai ales a cumparatorului in acest caz.
A, dar stiu. Odata ajuns la tine, ceasul s-a imaculat, ca imaculata conceptie. Tu esti un ALBITOR de ceasuri. Din tepe le transformi in masterpiece-uri ptrin simpla ta aura geniala, bondoaca si sleampata.
Chiț, chiț, chițțțțțțțțțțțț.
-
dumcatalin
spritzane, daca nu te-au banat inca nu inseamna ca noi nu stim cine esti.
e doar o chestiune de timp
daca nu recunosti ca esti sorin si totusi se dovedeste ca esti atunci te rog verifica urmatorul link: https://psihoconsultanta.wordpress.com/ ... -multipla/
daca ai ceva de spus de bonzo pune un link si arata-ne ce teapa a dat. te rog.
daca arunci cu astfel de acuze te rog da-ne detalii. daca nu poti da detalii abtine-te. sau continua. every new post= a step closer to evac
e doar o chestiune de timp
daca nu recunosti ca esti sorin si totusi se dovedeste ca esti atunci te rog verifica urmatorul link: https://psihoconsultanta.wordpress.com/ ... -multipla/
daca ai ceva de spus de bonzo pune un link si arata-ne ce teapa a dat. te rog.
daca arunci cu astfel de acuze te rog da-ne detalii. daca nu poti da detalii abtine-te. sau continua. every new post= a step closer to evac
Nu mai poate da detali......

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Catalin Stanciulescu, Slobozia, mare patron de cofetarie: http://cofetarie.flavoursconcept.ro/
Tel. 0725166450.
Colet neridicat, apelat de serviciul de curierat de 5 ori, i-a aburit si pe ei 2 saptamani, prejudiciu de 90 lei.
Tel. 0725166450.
Colet neridicat, apelat de serviciul de curierat de 5 ori, i-a aburit si pe ei 2 saptamani, prejudiciu de 90 lei.
Daca aveti chef de converastie fara nici un rezultat va recomand marbiz de pe ceasuridemana.ro.
Nu veti reusi sa primiti nici un ceas de la el, dar conversatia va fi agreabila.
Nu veti reusi sa primiti nici un ceas de la el, dar conversatia va fi agreabila.
-
valentin1234
Recomand cu multa placere si fara rezerve pe colegii: danny, lucian, Achraf si mihai33.
Comunicare excelenta si tranzactii impecabile. Multumesc, domnilor!
Comunicare excelenta si tranzactii impecabile. Multumesc, domnilor!
Atentie la Nagy Tibor (nagytibor121@gmail.com).
N-as putea sa-l acuz de nimic dar a avut o abordare suspecta.
S-a aratat interesat de un ceas pe care-l am la vanzare, a acceptat cu usurinta pretul cerut de mine si s-a oferit sa plateasca anticipat prin PayPal, iar eu dupa primirea banilor sa expediez ceasul in tara la sotia lui, el fiind plecat la munca in strainatate.
Cand am intrebat ce anume il recomanda pt ca eu sa am incredere sa accept plata prin paypal, conturi pe site-uri de profil, ebay, ceva referinte, etc, nu a mai raspuns.
Tranzactiile ocazionale intre persoane fizice cu plata prin paypa sunt problematice cand cumparatorul este golan.
N-as putea sa-l acuz de nimic dar a avut o abordare suspecta.
S-a aratat interesat de un ceas pe care-l am la vanzare, a acceptat cu usurinta pretul cerut de mine si s-a oferit sa plateasca anticipat prin PayPal, iar eu dupa primirea banilor sa expediez ceasul in tara la sotia lui, el fiind plecat la munca in strainatate.
Cand am intrebat ce anume il recomanda pt ca eu sa am incredere sa accept plata prin paypal, conturi pe site-uri de profil, ebay, ceva referinte, etc, nu a mai raspuns.
Tranzactiile ocazionale intre persoane fizice cu plata prin paypa sunt problematice cand cumparatorul este golan.
E o reteta de inselaciune destul de frecventa. Urma sa iti trimita niste presupuse mail-uri de la paypal care ziceau ca ti-a platit. Ma intreb cine ar putea sa creada ca i-au intrat niste bani si apoi sa nu verifice direct daca suma a venit. Tehnica e raspandita inclusiv pe ebay.
Probleme pot fi chiar daca plateste in mod real.
Se face transferul, intra banii, ii scoti, trimiti coletul, il ridica, zice ca nu-i ce a comandat, iti trimite inapoi altceva si cere refound de la paypal.
La paypal e pe baza de povesti, ai primit ce trebuia?
Nu!
Bun, sa dea ala banii inapoi si tu trimiti inapoi obiectul.
Golania are loc atunci cand iti trimite coletul inapoi gol sau cu altceva in el.
Se face transferul, intra banii, ii scoti, trimiti coletul, il ridica, zice ca nu-i ce a comandat, iti trimite inapoi altceva si cere refound de la paypal.
La paypal e pe baza de povesti, ai primit ce trebuia?
Nu!
Bun, sa dea ala banii inapoi si tu trimiti inapoi obiectul.
Golania are loc atunci cand iti trimite coletul inapoi gol sau cu altceva in el.
Recomand user`ul Verzone.
Am achizitionat un citizen eco drive de la el. Foarte prompt si profesional. Ceasul a fost foarte bine impachetat, cred ca era mai bine protejat decat in cutia originala
Multumesc.
Am achizitionat un citizen eco drive de la el. Foarte prompt si profesional. Ceasul a fost foarte bine impachetat, cred ca era mai bine protejat decat in cutia originala
Multumesc.
Plata nu o sa se facă niciodată în paypal. O sa primești un Mail care imită foarte bine mailurile de la paypal dar dacă verifici contul acesta e gol. În Mail spune ca ai banii dar ii poți scoate numai după ce trimiți ceasul, atenție mare la cu cine faceți afaceri.
-
marian_sro
Diferenta e ca mailul de la tepari este cu terminatie co.uk fata de .com cel real.
Multumesc si eu cumparatorului, o tranzactie impecabila.PiKull scrie:Recomand user`ul Verzone.
Am achizitionat un citizen eco drive de la el. Foarte prompt si profesional. Ceasul a fost foarte bine impachetat, cred ca era mai bine protejat decat in cutia originala![]()
Multumesc.
Recomand pe ate14 - tranzactie rapida, fara probleme.
Recomand si eu tux
Totul a decurs bine, ceasul este exact ca in descriere.
Totul a decurs bine, ceasul este exact ca in descriere.