Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
- satiriadis
Re: Heroes and villains
Recomand userul bonzo_catalin.
Tranzactia a decurs ok.
Tranzactia a decurs ok.
Si eu il recomand pe colegul Satiriadis, persoana serioasa si de incredere!
-
bonzo_catalin
Bun...unde ramasasem ? A , da , la tepari . Azi userul alin1gsm
http://ceasuridemana.ro/utilizator/alin1gsm.html
stiu sigur care cont si aici .
Imi vinde Breitling-ul asta
http://ceasuridemana.ro/ceas-breitling- ... 19669.html
in stare buna cica . Aiurea , safir zgariat in draci ( lovit de perete cand a fost purtat la mana sau scapat pe jos , un safir nu se zgarie usor ) . Il sun sa ii spun de problema si imi spune ca sunt , ole , reflexii ale safirului !!! Poza cu <reflexiile>

zice , in fine , hai ca te sun eu inapoi ca am treaba acum . Zic hai sa ii arat pozele sa le vada si el . Evident ca nici telefon nu a mai dat nici la mail nu am primit . Un ( alt ) jeg .
Gabi@ vechile metehne militienesti nu mor niciodata , heh ? Iti place sa rascolesti in rahat . Te tii de nas sau esti obisnuit ? Merg pe varianta 2 . Daca nu ai altceva de facut ( in afara de a fi off-topic si a posta sa te afli in treaba ) fa un folder .
Recomand userul Satiriadis
http://ceasuridemana.ro/utilizator/alin1gsm.html
stiu sigur care cont si aici .
Imi vinde Breitling-ul asta
http://ceasuridemana.ro/ceas-breitling- ... 19669.html
in stare buna cica . Aiurea , safir zgariat in draci ( lovit de perete cand a fost purtat la mana sau scapat pe jos , un safir nu se zgarie usor ) . Il sun sa ii spun de problema si imi spune ca sunt , ole , reflexii ale safirului !!! Poza cu <reflexiile>

zice , in fine , hai ca te sun eu inapoi ca am treaba acum . Zic hai sa ii arat pozele sa le vada si el . Evident ca nici telefon nu a mai dat nici la mail nu am primit . Un ( alt ) jeg .
Gabi@ vechile metehne militienesti nu mor niciodata , heh ? Iti place sa rascolesti in rahat . Te tii de nas sau esti obisnuit ? Merg pe varianta 2 . Daca nu ai altceva de facut ( in afara de a fi off-topic si a posta sa te afli in treaba ) fa un folder .
Recomand userul Satiriadis
- satiriadis
Recomand userul calin.gabi. Parolist si serios.
- calin gabi
Aceleasi aprecieri de bine d.t.p.d.v colegului Satiriadis!
Mi-a facut o surpriza placuta cu o piesa deosebita.
Mi-a facut o surpriza placuta cu o piesa deosebita.
- satiriadis
Recomand userul Alex.
Un om serios, iar produsele au fost conform descrierii.
Un om serios, iar produsele au fost conform descrierii.
NU-L RECOMAND SUB NICI O FORMA pe utilizatorul "raketa" . Nu cred ca se va mai inregistra pe forum, dar e bine sa se stie.
Ultima oară modificat 09 Noi 2015, 13:46 de către Bogdan11, modificat 1 dată în total.
-
florin andrei
Multumesc colegului new_marian. Ceasul achizitionat de la dumnelui este cu mult peste asteptarile mele.
Recomand cu caldura.
Recomand cu caldura.
-
new_marian
Vă mulțumesc și eu, și va urez sa îl purtați cu plăcere.florin andrei scrie:Multumesc colegului new_marian. Ceasul achizitionat de la dumnelui este cu mult peste asteptarile mele.
Recomand cu caldura.
-
PricoMigdala
Recomand colegul catabossu. Foarte serios in descriere, mai putin ca:
1) Cineva a polishat bratara Cartierului Tank Francaise pana i-a nenorocit cateva muchii.
2) Capacul ceasului Must de Cartier nu era strans, pesemne ca trebuie schimbata bateria. Nu era strans ptr din cauza cristalului, care e schimbat, secundarul ar lovi in cristal.
" stare excelenta estetic si functional" se aplica partial la fiecare. Ceasurile au fost primite prin curier, cu deschidere colet. Muchiile le-am vazut atunci dar am acceptat ceasul asa, insa problema cu cristalul am observat-o abia dupa ce am schimbat bateria adica azi.
Din partea mea, bila neagra si prima si ultima tranzactie cu Dumnealui.
1) Cineva a polishat bratara Cartierului Tank Francaise pana i-a nenorocit cateva muchii.
2) Capacul ceasului Must de Cartier nu era strans, pesemne ca trebuie schimbata bateria. Nu era strans ptr din cauza cristalului, care e schimbat, secundarul ar lovi in cristal.
" stare excelenta estetic si functional" se aplica partial la fiecare. Ceasurile au fost primite prin curier, cu deschidere colet. Muchiile le-am vazut atunci dar am acceptat ceasul asa, insa problema cu cristalul am observat-o abia dupa ce am schimbat bateria adica azi.
Din partea mea, bila neagra si prima si ultima tranzactie cu Dumnealui.
- satiriadis
Deci il recomanzi pt descrieri si nu pt tranzactii?
Ca din ce citesc la tine, esti foarte aproape de dauna totala.
Daca revinzi ceasurile, aceste probleme vor fi descrise in anunturile tale?
Ca din ce citesc la tine, esti foarte aproape de dauna totala.
Daca revinzi ceasurile, aceste probleme vor fi descrise in anunturile tale?
-
PricoMigdala
Atentia o atrag doar asupra descrierii care nu a fost cinstita.
Am mentionat tot timpul defectele/problemele ceasurile pe care le am, le-am avut si pe care le voi avea la vanzare.
Am mentionat tot timpul defectele/problemele ceasurile pe care le am, le-am avut si pe care le voi avea la vanzare.
-
dumcatalin
pana nu dispare:
http://ceasuridemana.ro/lista-tzeparilo ... 83643.html
daca dispare sa imi ziceti ca sa pun aici textul.
Nemernici..pe cativa ii stiam...dumcatalin scrie:pana nu dispare:
De la T24 intentionez sa iau eu un ceas. Chiar daca este mentionat in link sunt dispus sa risc, suma e mica iar ceasul este unul mai rar la noi (are si importanta istorica) fiind de mult timp pe lista ''iubiri secrete''.