Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
Nicu

Re: Heroes and villains

Mesaj de Nicu »

Un erou - utilizatorul aleivan . Tranzactia a decurs fara incidente si-l pot recomanda pentru seriozitate .

La multi ani !

Nicu
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Multumesc colegului Adrian pentru ajutorul acordat in ,,transplantul" de ...inima de care a avut nevoie pacientul meu...un mecanism Racheta ceva mai rar.,,Inima " in acest caz era furca anker.
Ramine sa vedem daca,, pacientul'' rezista si traieste in urma transplantului.
Inca odata Multumesc Adi.
Voi posta poze dupa ,,operatie"
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Cu multa placere Nic! Sper sa pui mecanismul acela in miscare!
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Multumesc domnului Octavian.B user *** yo2lxe *** de la care am cumparat un ceas de buzunar iar valoarea tranzactiei a fost de 500 Eu. Am doar cuvinte de lauda : hotarat , comunicativ, deschis , transparent, colet si ambalare ca la carte, totul peste asteptari ! Daca veti fi pusi in situatia de a face vreo tranzactie cu dumnealui ... nu ezitati !
Andrei Silvasanu

Mesaj de Andrei Silvasanu »

Multumesc Bridgestone,recomand!
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Sunt membru de foarte mult timp al acestui site,nu am scris aici nici de rau,dar nici de bine,totusi ma vad nevoit sa avertizez despre un anumit nou utilizator,"radu_mardary" care mi-a creat o mare deziluzie,mie si inca la cel putin un membru al forumului,FLORINTIM mai exact(un baiat de caracter si un tip pe care abia astept sa-l aud in telefon cand timpul ne permite,poate viata ne va oferii si sansa sa ne vedem tete-a-tete).Am cumparat amandoi un multicalendar de buzunar,dar a ajuns la altcineva,daca era la Buffon nu mi-ar fi parut rau(stie de ce spun asta),dar nici asta nu s-a intamplat.Deci,aatteennttiiee(nu pot sa scriu cu litere mari,asa ca le dublez),crezi ca ti-ai realizat un vis si de fapt ti-ai creat o mare deziluzie.Om fara caracter si cuvant,onoare, cred ca nu stie ce inseamna.As spune mai multe,dar ne vede o lume intreaga......deci......Beeeeeeeeep!!!!
PS:FLORINTIM castigase si licitatia pe okazii(blitz) si tot nu s-a tinut de cuvant.
lonely

Mesaj de lonely »

Retrag cuvintele spuse!!am exagerat eu :D
Ultima oară modificat 14 Ian 2011, 11:56 de către lonely, modificat 1 dată în total.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

AndreiAno - utilizator serios (a cumparat o cutie de la mine :-)
Florintim

Mesaj de Florintim »

Buna seara si LA MULTI ANI colegilor de forum. Este adevarat tot ce a spus prietenul si colegul Mihai P.in legatura cu acest ,,radu_mardary''care si-a batut joc de onoarea,mandria si cuvantul dat.Probabil ca la el in vocabular si nici altundeva aceste trei cuvinte nu exista si sunt niste simple neologisme.Dar sa trecem si la lucruri mai frumoase.Toate relele, parca trec atunci cand faci cate-o ,,invarteala'' cum spune colegul ,,BUFON'', de la care am achizitionat niste bijuterii de ceasuri si de care sunt mandru ca le am in colectia mea. La acelasi pol, se afla si prietenul MIHAI P., pe care il stimez si il respect.De fiecare data cand vorbesc cu dansii recunosc ca eu raman fara cuvinte numai ca sa aud si sa invat cate ceva despre minunata lume a ceasurilor.Oameni de nota 10 (cu toate ca la BUFON aceasta nota nu exista),cu care-ti este drag sa faci afaceri si sa vorbesti.DACA NE GANDIM BINE FORUMUL ESTE ALCATUIT DIN ASEMENEA OAMENI SI MA BUCUR CA MA INVART SI EU PRINTRE EI.PE CEI CA radu_mardary sa-i iertam DAR SA NU-I UITAM.CU STIMA FLORINTIN
Andrei Silvasanu

Mesaj de Andrei Silvasanu »

Toata stima pentru userul stef29, domnul Cornel Stefan. Ceasul este intocmai descrierii,ambalat corespunzator,a fost o placere sa fac tranzactia cu dansul. Recomand cu caldura!
stef29

Mesaj de stef29 »

nota 10+ pentru "Andrei Silvasanu"-seriozitate maxima, i-am vandut un ceas saptamana trecuta
nota 10+ pentru "dani7"-la fel, serios si foarte sincer. am cumparat un ceas de la el acum 2 zile.
cu respect, cornel.
eugenbt

Mesaj de eugenbt »

un 10 + pentru "bridgestone". ieri la ora 10 pus banii in cont, azi dimineata la 8,30 ajuns ceasul in oras. pentru viteza nu are el nici o "vina", firma de transport s-a grabit. ceasul trebuia sa ajunga dupa ora 14.00, am avut noroc. multumesc! eugen
dani7

Mesaj de dani7 »

Un 10 sincer si din partea mea pentru userul "stef29";domnul Stefan........o placere,corect,prompt.Multumesc pentru colaborare.
eugenbt

Mesaj de eugenbt »

tot un 10 si pentru Alexandrion. tranzactia a fost ok.
victor98

Mesaj de victor98 »

Astazi efectuat receptia ornicului de la colegul BufOn.Ambalare tip Fort Knok,comunicare intre parti la superlativ.Multumesc vanzatorului si nu in ultimul rand Ceasornicar.ro.
Scrie răspuns