Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Rectific Fort Knox.Scuze.
-
Alexandrion
Multumesc asemenea Eugen, si te mai astept intotdeauna cu placere.
-
radu_mardary
[quote="Mihai P."]Sunt membru de foarte mult timp al acestui site,nu am scris aici nici de rau,dar nici de bine,totusi ma vad nevoit sa avertizez despre un anumit nou utilizator,"radu_mardary" care mi-a creat o mare deziluzie,mie si inca la cel putin un membru al forumului,FLORINTIM mai exact(un baiat de caracter si un tip pe care abia astept sa-l aud in telefon cand timpul ne permite,poate viata ne va oferii si sansa sa ne vedem tete-a-tete).Am cumparat amandoi un multicalendar de buzunar,dar a ajuns la altcineva,daca era la Buffon nu mi-ar fi parut rau(stie de ce spun asta),dar nici asta nu s-a intamplat.Deci,aatteennttiiee(nu pot sa scriu cu litere mari,asa ca le dublez),crezi ca ti-ai realizat un vis si de fapt ti-ai creat o mare deziluzie.Om fara caracter si cuvant,onoare, cred ca nu stie ce inseamna.As spune mai multe,dar ne vede o lume intreaga......deci......Beeeeeeeeep!!!!
PS:FLORINTIM castigase si licitatia pe okazii(blitz) si tot nu s-a tinut de cuvant.[/quote]
domnu parvan nu vb ceva ce nu stiti domnu de la tm a licitat ceasul era la 100 euro si el ma sunat si mia zis cami ofera 3 mil eu am primit 100 euro la mine in oras si lam vandut si va rog vedeti cum vb eu nu vam facut "bufon" sau ........
si dak eram tepar aveam comenturi ceva...de la oameni carora leam vandut ceasuri si in al doilea rand vand ceasuri cui consider eu ca este serios ca am mai tr ceasuri si mi sau intors inapoi asa ca vedetiva deale d-voastra o zi buna
PS:FLORINTIM castigase si licitatia pe okazii(blitz) si tot nu s-a tinut de cuvant.[/quote]
domnu parvan nu vb ceva ce nu stiti domnu de la tm a licitat ceasul era la 100 euro si el ma sunat si mia zis cami ofera 3 mil eu am primit 100 euro la mine in oras si lam vandut si va rog vedeti cum vb eu nu vam facut "bufon" sau ........
si dak eram tepar aveam comenturi ceva...de la oameni carora leam vandut ceasuri si in al doilea rand vand ceasuri cui consider eu ca este serios ca am mai tr ceasuri si mi sau intors inapoi asa ca vedetiva deale d-voastra o zi buna
Buf0n este un membru vechi al acestui forum,moderator al sectiunii "Ceasuri de buzunar",deci nu v-am facut bufon,cititi prea printre randuri.Cuvantul se tine sau nu se tine,depinde de om.Viata e prea scurta ca sa va explic ce-am vrut sa spun,iar prea multe "comenturi"ar fi inutile.Bafta la vanzare!!!!
Multumesc colegului zaytsuca !
Nota 10 pentru preluarea, modificarea (scuze) si onorarea comenzii!
In week-end urmeaza sa postez fotografii si impresii despre ceas.
Multumesc, ceasornicar.ro!
Nota 10 pentru preluarea, modificarea (scuze) si onorarea comenzii!
In week-end urmeaza sa postez fotografii si impresii despre ceas.
Multumesc, ceasornicar.ro!
MULTUMESC INCA O DATA (OARE A CATA OARA???),D-LUI MIHAI P. PENTRU CEASUL DE BUZUNAR ACHIZITIONAT DE LA DANSUL.CA DE OBICEI COMUNICARE,PRET,STARE OBIECT LA SUPERLATIV.TOATA STIMA PENTRU UN COLEG SI PRIETEN DE NOTA 10.
-
moby
MULTUMESC D-lui "mihaieros" ! Am primit de la dansul un ceas indelung cautat ,intr-o conditie superba ! descrierea (pana si pozele) palesc in fata realitatii ...si nu exagerez cu nimic . Prompt in livrare ,comunicare excelenta si un mod de ambalare al ceasului care il recomanda drept un colectionar de Calibru ! Totul la superlativ . Multumesc si RECOMAND pentru tranzactii de exceptie !
-
bobo250969
Si eu multumesc lui Bufon pt. noua achizitie si pt.cadoul facut
Intorc vorbele frumoase lui FORINTIM,intotdeauna o placere sa colaborez cu el,10 + de fiecare data.Vorba si fapta,atat si nimic mai mult.Multumesc!!!
Un plus si ptr.un mai nou utilizator,"Don",pe care il pot caracteriza scurt si intr-un cuvant:Serios!!!Multumesc!!!
Un plus si ptr.un mai nou utilizator,"Don",pe care il pot caracteriza scurt si intr-un cuvant:Serios!!!Multumesc!!!
-
moby
Multumesc aici lui Bogdan " zaytsuca " pentru modul exemplar in care a decurs prima tranzactie cu dumnealui .Azi am ridicat coletul expediat prompt si ambalat excelent.Ceasul functioneaza in conformitate cu descrierea si arata muult mai bine decat fotografiile au reusit sa-l surprinda.Recomand la Superlativ !
"Antix"este un tip OK,de cuvant si foarte serios.Multumesc ptr.colaborare!!!
Recomand cu toata increderea pe colegul nostru Zaytsuca, fara care nu as fi putut avea ceasul pe care il caut de cateva luni bune. Este saritor, omenos si rapid. Multumesc din nou.
- Adrian Azamfirei
Tin sa ii multumesc si aici Dlui adl pentru bijuteria Sinn 556 !!! Il recomand cu toata caldura si in acelasi timp ii urez bafta in continuare cu achizitia ceasului dorit
Adrian
Adrian
te rog frumos sa lasam deoparte "dlui." - nu sunt chiar asa de batran, cel putin nu ma simt. si eu iti multumesc si iti doresc sa il porti sanatos si la mai multe...
Sa-l folosesti sanatos, ma bucur tare ca a ajuns printre colegii de pe forum. E un ceas foarte frumos (d.p.m.d.v.), am fost la 1mm sa il cumpar eu, dar tissot-ul de la Gherghin Nic mi-a facut mai bine cu ochiul.
Deci il recomand si eu pe Gherghin Nicolae, om deosebit si ceasuri la fel!
Deci il recomand si eu pe Gherghin Nicolae, om deosebit si ceasuri la fel!