Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
florinake

Re: user nasu de pe ceasuridemana.ro

Mesaj de florinake »

Nu te supara ca intreb , dar cam in ce fel doreste el sa te ajute in remedierea defectiunii ?
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
seba

Mesaj de seba »

Eu am vrut sa fac un schimb cu el http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =4&t=32536 si nu am mai finalizat tranzactia.Din discutiile telefonice mi-a lasat impresia unuia care are niste ,,teste,, pregatite dinainte.Are conturi multiple,basca pozele ceasurilor nu-i apartin(asta in cazul meu).
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

seba scrie:Eu am vrut sa fac un schimb cu el http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =4&t=32536 si nu am mai finalizat tranzactia.Din discutiile telefonice mi-a lasat impresia unuia care are niste ,,teste,, pregatite dinainte.Are conturi multiple,basca pozele ceasurilor nu-i apartin(asta in cazul meu).
Sa spunem ca am ceva fler, nu stimabile Seba, stii tu la ce ma refer, sper sa nu te fi suparat refuzul meu la solicitarea ta.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
seba

Mesaj de seba »

Stai linistit Calin,chiar ma bucur ca nu ai dat curs rugamintii mele.......
florinake

Mesaj de florinake »

Si ce tentanta era oferta lui ... !
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Acel Mido Multifort a zacut pe ceasuridemana.ro cel putin un an. Vanzatorul initial a fost serios si a recunoscut ca are probleme la remontor. L-o fi luat un samsar si maritat mai departe ca valabil. Spune/mi macar ca n0ai dta mai mult de 13 mil, cat cerea vanzatorul initial?
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

aoleu, acum am vazut, ai dat dublu. :(
Asta este ceasul?
http://ceasuridemana.ro/mido-multifort- ... 81363.html
Verzone

Mesaj de Verzone »

Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Clipper scrie:
Dragos M scrie:Pe site-ul anterior mentionat este haos, am avut multe experiente neplacute si de atunci am renuntat le ideea de a mai cumpara ceasuri folosind platforma respectiva. Insa nu vad rostul acestei discutii pe ceasornicar.ro .
Unde ar putea discuta despre asa ceva, pe forumul pasionatilor de pescuit, ornitologie sau masini?
Nucleul acestui forum este orologeria, ar trebui lasate de-o parte vanzarile, cafeneaua, etc.
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Dragos M scrie:
Clipper scrie:
Dragos M scrie:Pe site-ul anterior mentionat este haos, am avut multe experiente neplacute si de atunci am renuntat le ideea de a mai cumpara ceasuri folosind platforma respectiva. Insa nu vad rostul acestei discutii pe ceasornicar.ro .
Unde ar putea discuta despre asa ceva, pe forumul pasionatilor de pescuit, ornitologie sau masini?
Nucleul acestui forum este orologeria, ar trebui lasate de-o parte vanzarile, cafeneaua, etc.
Atunci considera acest topic un invelis protector al nucleului.
Atata timp cat ai sectiune de vanzari, trebuie si una de feedback.
Poate trebuie mutat la Heroes & Villans.
SBLA047
Verzone

Mesaj de Verzone »

Dragos M scrie:
Clipper scrie:
Eu sunt de acord cu astfel de topicuri. Consider ca astfel de discutii nu sunt cancan. Eu, ca si pasionat am fost si sunt obisnuit, in general datorita acestui site, cu altfel de tranzactii si in special de oameni.
Am primit ceasuri de mii de euro de la unii colegi fara sa le achit in avans sau la rdicare si le-am platit ulterior. Lucruri care pentru mine au insemnat foarte mult in a-mi forma o parere despre comunitate. Si consoder doar benefice astfel de sesizari ca si cea a colegului aleivan, pentru a nu ajunge si altii in situatia lui.
Ultima oară modificat 02 Oct 2015, 09:19 de către Verzone, modificat 1 dată în total.
mihaieros

Re: Heroes and villains

Mesaj de mihaieros »

Baza unei cresteri a pieselor din colectia fiecaruia o reprezinta, in mare masura, achizitia de pe internet, de la diversi vinzatori, mai mult sau mai putin cunoscatori de orologie. Evident ca fiecare din noi vrea sa stie ca achizitia pe care o va face este in regula si cum, in cele mai multe cazuri, nu cunoastem oamenii de la care urmeaza sa facem o achizitie, orice informatie e binevenita. Parerea mea de "spertar" batrin, cum ne numea unul din colegi la un moment dat.
bonheur

Mesaj de bonheur »

dumcatalin scrie:posteaza si pe Heroes and villains ca sa ramana unde trebuie mesajul.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... start=1275

s-ar putea sa aiba si aici cont dar eu nu-l tin minte. imi place ca toti ciudatii o spun de parca se da vreun concurs inainte sa te faca membru ceasornicar.ro si odata ce ai devenit membru simpla apartenenta spune multe si despre etica si skill-urile tale. fals.
daca a mintit in descriere fa o plangere la politie. ai nume, ai adresa, ai telefon.
a fost recent o situatie de genul(detaliata chiar pe threadul pe care ti l-am recomandat) si pagubitul a recuperat f repede prejudiciul odata ce s-a adresat organelor abilitate(politie).
macar incearca si vei vedea ca nu se mai crede nimeni buricul pamantului/bulibasa odata ce incepe sa il caute politia.
asta pe langa faptul ca nu vrea multa atentie asupra lui pt ca se poate sesiza si anaf-ul(pt activitati comerciale neraportate) si atunci nu are de platit doar cei 700E catre tine ci si niste mai mult impozit+amenzi.
Thumb up pentru acest post!
aleivan

Mesaj de aleivan »

bonheur scrie:
dumcatalin scrie:posteaza si pe Heroes and villains ca sa ramana unde trebuie mesajul.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... start=1275

s-ar putea sa aiba si aici cont dar eu nu-l tin minte. imi place ca toti ciudatii o spun de parca se da vreun concurs inainte sa te faca membru ceasornicar.ro si odata ce ai devenit membru simpla apartenenta spune multe si despre etica si skill-urile tale. fals.
daca a mintit in descriere fa o plangere la politie. ai nume, ai adresa, ai telefon.
a fost recent o situatie de genul(detaliata chiar pe threadul pe care ti l-am recomandat) si pagubitul a recuperat f repede prejudiciul odata ce s-a adresat organelor abilitate(politie).
macar incearca si vei vedea ca nu se mai crede nimeni buricul pamantului/bulibasa odata ce incepe sa il caute politia.
asta pe langa faptul ca nu vrea multa atentie asupra lui pt ca se poate sesiza si anaf-ul(pt activitati comerciale neraportate) si atunci nu are de platit doar cei 700E catre tine ci si niste mai mult impozit+amenzi.
Thumb up pentru acest post!
salut,
asa este nu vreau sa fac balci din problema aceasta dar nici sa inghit eu singur galusca...ieri am primit cotatia de la Mido/B&B toata reparatia ma va costa aprox 100 Euro...sper sa o faca cum trebuie si asta este, pierderi calculate,
este o diferenta intradevar intre cine vrea cu orice pret sa vanda un ceas cu defect si unul care nu ascunde nici cele mai mici imperfectiuni...se fac tranzactii de milioane de dolari doar cu o strangere de mana in bransa diamantelor, cine se uita la un castig care stirbeste imaginea, nu cred ca este capabil de asa ceva...
ce este curios si a fost unul dintre motivele postarii este ca NIMENI nu a venit cu o solutie ...ce naiba? forum de ceasornicari!
sincer ma asteptam sa primesc ceva solutii, vezi otto frei, care vand perchi remontoir si tub...ranfft..etc
mai avem pana ajungem de talia watchuseek, chiar daca avem aceeasi platforma
seara buna
Verzone

Re: Heroes and villains

Mesaj de Verzone »

Probabil ca NIMENI nu a venit cu o solutie pentru ca subiectul era altul, nu sfaturi de cat ar costa reparatia, ci cum sa nu fi inselat. Daca ati fi vrut o evaluare a reparatiei nu cred ca ar fi fost o problema sa apelati la Claudiu pentru o estimare.
Scrie răspuns